2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

perimmm, pike takımına da bayıldımmm..cıvıl cıvıl çook güzel... aşk dolu günlerde kullanırsınız inşallah..

Perim ne kadar güzel pike takımı bu böyle içim acıldı

Canım çok sağolasın, çok teşekkür ederim

perimmm, pike takımına da bayıldımmm..cıvıl cıvıl çook güzel... aşk dolu günlerde kullanırsınız inşallah..

Canımm sende çok sağol Çok teşekkür ederim.
İnşallah Aşkla uyumak nasip olur

Kuzucuklarım yeniden selamlaaaar :) Bende çeyizime yeni eklediklerimi -azcıkta olsa var yeni cicilerim- sergilemek istedim

Sırasınedir bilmiyorum da kıskeçelerim karaca home'dan nevresim takımı aldım ekstra olarak. Bir de Verda çbk takımı. Bir kaç parça da var ama onların resimlerini çekemedim netten de bulamadım. Şimdilik çok ama çok az çeyizim. Sandık içi herşeyim tam ama bu ıvıır zıvırlarım az hatta yok gibi Annem diyor ki hele nişan olsun da gerisi gelir Ehh inşallah ne diyelim

Canım ne güzek çeyizlerin var öylee
Yemek takımı dikkatimi çeken modellerden sanıyorum karacanındı diymi?
Ah o nevresim takımına ben bittim zaten harika yaa.
Mutlulukla, huzurla kullanmak nasip olsun İnşallahhh

Merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum:) heyecanla ve sabırsızlıklar çeyizlerimi hazırlıyorum bayılıyorum çeyiz almaya :)

Merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum:) heyecanla ve sabırsızlıklar çeyizlerimi hazırlıyorum bayılıyorum çeyiz almaya :)

kızlar bende heycan ve sabırsızlıkla çeyiz hazırlıyorum ve aranıza katılmak istiyorum:))

Hoş geldin canım aramıza
Çeyiz hazırlamak kesinlikle heyecanlı bir süreç

Perim henüz ilk sayfalara bakabildim ama bayıldım ben senin çeyizine
Maşallah ve darısı başıma diyeyim.
Güzel günlerde kullan hepsini
Aslında ben de bir ihtimal 2014 daha gerçekçi düşünürsem de 2015 geliniyim inşallah. ( Böyle demek bile harika )
Bu ara çeyiz topiklerinden çıkmıyorum ama daha ortada söz bile olmadğı için çeyiz namına da hiçbir şeyim yok.
Ailem de o zaman gelsin yapılır diyee diyee böyle kaldım dımdızlak
Nevresim takımların ve havluların harika. Sepetiyle mi aldın, nerden aldın öğrenebilir miyim sakıncası yoksa?

Kızlar hepinizin çeyizi harika, Allah huzurla kullanmayı nasip etsin.
Kabul ederseniz ben de sizlerle olmayı isterim.
Tabi daha bi şey aldığım da yok ama bakar öğrenirim bir şeyler

Kızlar hepinizin çeyizi harika, Allah huzurla kullanmayı nasip etsin.
Kabul ederseniz ben de sizlerle olmayı isterim.
Tabi daha bi şey aldığım da yok ama bakar öğrenirim bir şeyler

Canım tekrardan aramza hoş geldin
Çok teşekkür ediyorum güzel sözlerin için.
Daha güzelleri senin olsun İnşallah.
Kesinlik olmasa bile kafamızda planlıyoruz. İnşallah herşey hayırlısıyla olacak. Şu kesinki 5-6 yıl değil. Sadece max 2 yıl var önümüzde nunu duyma bile dediğin giibi çok güzel.
Sepetsiz aldım canım ben.
İzmirden annem aldı ama tam olarak nereden bilmiyorum öğrenip haber veririm ben sana.
Bu arada canım çeyiz yapmasanda birikim yap derim.
Gerçekten zormuş yani. Birinin taksiti bitsin diğerine başlayalım diye ay bekliyrum

Tekrardan hoşbuldum
Evet o kadar yıl saydım ki ben de şimdi bir yanım 1-2 yılı az buluyor, bir yanımsa neee 2 yıl mı çok fazlaaa diyor.
Ben de ufaktan birikim yapmaya başladım ama bir bakıyorsun bir yere gitmiş, dayanmıyor.
Adım atılsa aslında başlasam diyorum artık.
Çok beğendim havlularını, nevresim takıların hele tam benlik.

Çok sağolasın canım beeğendiğine çok mutlu oldum gerçekten.
Haklısın para biriktimi olmuyor, bir ihtiyaç oluyor gidiyor.
Bunun için güzel bir şekilde çeyiz taksitine girmeni öneririm canım.
Evet bir yanımız az bulurken bir yanımız çok fazla diyor.
Günlerde geçiyor fark etmeden...

Nereden başlayacağımı da bilemiyorum ki canım, bu arada başını döndürmeyeyim diğer topikten devam edelim istersen

Merhaba kızlarrr

Hepinizin çeyizcikler süper süper süper bayıldım güle güle mutlulukla huzurla kullanmak nasip olsun inşallah bende birkaç şey aldım evimizde yer olmadığı için ablamın evinde biriktiriyoruz

bunların haricinde aldığım ama resmini ekleyemediklerim

pudra rengi gelinlik yatak örtüsü
2 pike takımı
2 nevresim takımı
1 battaniye
çeyiz seti diye bişey aldım içinde nevresim pike bornozu var kırık beyaz
günlük karaf
ekmek sepeti
yumurta fırçası
banyo çamaşır makinasının üstü için sepet pembe tonlarında süslü bişey aynı modelin küçüğü yatak odası aynasının önüne takı tokalar için
havlular
tülbentler

şimdilik bu kadar devamı gelir inşallah

Eklentiler

• $çatal bıçak takımı.PNG
    20,6 KB · Görüntüleme: 49
  • $tencere takımı.jpg
    25,7 KB · Görüntüleme: 45
  • $yemek takımı.PNG
    110,1 KB · Görüntüleme: 82
  • $bardak 2.jpg
    33,2 KB · Görüntüleme: 51
  • $pembe bardak 1.jpg
    16 KB · Görüntüleme: 46
  • $siyah_renkli_bornoz_takimi_modelleri.jpg
    92 KB · Görüntüleme: 63
  • $nevresim 1.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 53
  • $nevresim 2.jpg
    59,8 KB · Görüntüleme: 55
Kizlar size ufak bir sorum olacak...yardimci olursaniz cok sevinirim ben kararsiz kaldim su iki model arasinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…