- 21 Eylül 2012
- 1.165
- 9
- 108
anladımmmm canımm o zaman hayırlısıyla kavuşursun böceğine inşallahhh....
amin tatlim insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladımmmm canımm o zaman hayırlısıyla kavuşursun böceğine inşallahhh....
taç marka yemek takımını duyan kullanana varmı. modelini begendimde
annemde bilmediğin markayı alma dedide
Sonunda!!
Karasızlığımı bir tarafa bırakıp aldım sonunda gülen kavanozlarımı. 1 pembe 1 krem aldım. İnşallah kullanırım
Eki Görüntüle 708815
Hayırlı olsun canım güzel karar vermissin
bende bunları dün aldım bende ekliyim
Kahvaltılıgımız, buz kalıbımız, sebze dograma makasımız ve hamur kesicimizz
Eki Görüntüle 708821 Eki Görüntüle 708822 Eki Görüntüle 708823
perim güle güle kullan albümünü cok güzel
Sonunda!!
Karasızlığımı bir tarafa bırakıp aldım sonunda gülen kavanozlarımı. 1 pembe 1 krem aldım. İnşallah kullanırım
Eki Görüntüle 708815
sagol perimmmÇok teşekkür ederim canım benim.
Senin yeni cicilerde çok güzel mutlulukla kullan tatlım
En azından aklında kalmaz canım güle güle kullan mutlulukla :)
güle güle kullan bebeğim inşallah fotoğraflara sığmayacak kadar mutlu olursunuz
olurmu tatlım niye kusura bakayım ders çalışıyosun hep uğraşıyosun normal görmemen yaz gelsiin okullar tatil olsun ozaman bol bol ilgileniriz topiklerimizleBitanemm görmemişim ben bu mesajı çok özür dilerim. Giremiyordum bir kaç gündür biliyorsun Affet olur mu
Çok teşekkür ederim canım benim. İnşallah hepimiz çok çok mutlu oluruz
İnşallah
hoşgeldin tatlım aramıza sohbet topiğimizede gelkızlar ben geldım muhtemel tarıh 2015
olurmu tatlım niye kusura bakayım ders çalışıyosun hep uğraşıyosun normal görmemen yaz gelsiin okullar tatil olsun ozaman bol bol ilgileniriz topiklerimizle
hoşgeldin tatlım aramıza sohbet topiğimizede gel
olurmu tatlım niye kusura bakayım ders çalışıyosun hep uğraşıyosun normal görmemen yaz gelsiin okullar tatil olsun ozaman bol bol ilgileniriz topiklerimizle
hoşgeldin tatlım aramıza sohbet topiğimizede gel
kızlar ben geldım muhtemel tarıh 2015
hosbuldum sohbet topıgı hangısı
perim link atmış tatlım ordan daha rahat sohbet ediyoruz burdada aldıklarımızı paylaşıp yorumlaşıyoruzhosbuldum sohbet topıgı hangısı
Ahh canım okullar bir tatil olsun varya kırcaz sohbetin belini İnşallah :))
Gerçi senin nöbetlerin oluyor. İnan kaç gecedir seni düşünüyorum uyumadan Tuğçe'mde nöbette midir yoruluyorsun diye.
Allah kolaylık versin canım.
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...ete-buyrun-dilerim-yalniz-degilimdir-425.html
Buyur Canım Hoş geldin aramıza
perim link atmış tatlım ordan daha rahat sohbet ediyoruz burdada aldıklarımızı paylaşıp yorumlaşıyoruz
evet tatlım benim ayda 7-8 nöbetim oluyor onun haricinde evde oluyorum tabi bazen arkadaşlarımın nöbetlerinide tutunca bu sayı çoğalabiliyor. perimm sorma dün nöbetim okadar kötü geçtiki ya gece 4 tane vaka yaptık yetti zaten 1 saat dinlenmemişimdir bile saat 8 de çıktık nakil ettik geldik 10 oldu saat 11 e doğru bidaha vaka saat 2 ye kadar uğraştırdı bizi 3 te istasyondaydık 3 buçukta bidaha kabus gibiydi valla ondanda 5 bucukta falan geldik bidaha çıkmadı ucuz atlattık onuda sevk edecekti doktor artık etmeyin nolur dinlenelim ölcez dedim hastanedeki doktora herkesi sevk ediyorlar ya biseyi olsun olmasın olan bize oluyor insanlarda bi garip doktora atıp tutuyolar sevk edilmek için alıp götürüyoruz gittiğimiz hastanede benim bişeyim yokki beni götürmeyin dedim gönderdiler diyolar çözemedim valla
Ah kıyama ben sana. Dün nöbetin baya yorucu geçmiş... Bugün dinlene bildin mi bari cnm?
İnsanlar gerçekten garip canım.
Ne istediğimizi bizde bilmiyoruz garip olan bu :))
Daha bugün Tıp okuya komşumuzla konuştuk bu konuyu.
Genelde istenilen doktor şöyle bir baksın. Gözleriyle gözden geçirsin Kan almadır, hastane havası solumadır odur budur istemiyor. Direk bakarak teşhis istiyorlar. Teknoloji o kadar ilerlemedi üzgünüm ki olsa bende kan aldırmaktan kurtulcam
dinlendim ya 12 de bi yattım 6 da uyandım nasıl yorulduysam soluksuz uyumusum 7 saat evet tatlım malesef bilinçsiz halkımız doktor dokunmayıncada elini bile sürmedi nasıl anladı derler insanlara yaranılmaz gerçi hasta psikolojisi anlıyorum ilgi alaka bekliyorlar ama bizde her zaman aynı ilgiyi gösteremiyoruz neyse perim sen uyu artık ben uykumu aldım sabaha kadar kouşurum