• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

Merhaba kızlarrr

Hepinizin çeyizcikler süper süper süper bayıldım güle güle mutlulukla huzurla kullanmak nasip olsun inşallah bende birkaç şey aldım evimizde yer olmadığı için ablamın evinde biriktiriyoruz :9:

bunların haricinde aldığım ama resmini ekleyemediklerim

pudra rengi gelinlik yatak örtüsü
2 pike takımı
2 nevresim takımı
1 battaniye
çeyiz seti diye bişey aldım içinde nevresim pike bornozu var kırık beyaz
günlük karaf
ekmek sepeti
yumurta fırçası
banyo çamaşır makinasının üstü için sepet pembe tonlarında süslü bişey aynı modelin küçüğü yatak odası aynasının önüne takı tokalar için
havlular
tülbentler

şimdilik bu kadar devamı gelir inşallah :16:

Canım ne kadaar güzel şeylerin var. Maşallah.
Bardaklarının rengide çok tatlıymış.
Bende mor hastası olarak bu bardakların morunu istiyorumm :30:
Güle güle kullan canım.

Kizlar size ufak bir sorum olacak...yardimci olursaniz cok sevinirim ben kararsiz kaldim su iki model arasinda

a104__62773_zoom.jpg

a103__66601_zoom.jpg

Canım ben 2. model diyorum.
Nedeni ise porselende çay daha geç soğuyor diye düşünüyorum.
Biz mesela Porselen demlikli çaydanlık kullanıyoruz:16:

tek kelime ile bayıldım bayıldım çok beğendim amaaaaaaa:46:

Çok teşekkür ederim canım çok sağolasın.
Daha güzelleri senin olsun :16:

Canım ne kadaar güzel şeylerin var. Maşallah.
Bardaklarının rengide çok tatlıymış.
Bende mor hastası olarak bu bardakların morunu istiyorumm :30:
Güle güle kullan canım.

Çok teşekkür ederim canım morunu bende aradım ama bulamadım pembeyide çok severim diye pembe aldım :46:

Canım ben 2. model diyorum.
Nedeni ise porselende çay daha geç soğuyor diye düşünüyorum.
Biz mesela Porselen demlikli çaydanlık kullanıyoruz:16:

Çok teşekkür ederim canım çok sağolasın.
Daha güzelleri senin olsun :16:

kesinlikle ilk model kardeşime aynısını aldım çok güzel

Kizlaaar sagolsun yorum biraktiginiz icin ben gözede hos gelsin istiyorum oyüzden kararsiz kaldim...ama porselen demlikte cay daha lezzetli oluyor diyorlar hic denemedim dogrusu

:14:
Kuzucuklarım yeniden selamlaaaar :) Bende çeyizime yeni eklediklerimi -azcıkta olsa var yeni cicilerim- sergilemek istedim

Eki Görüntüle 718984 Eki Görüntüle 718985 Eki Görüntüle 718986 Eki Görüntüle 718988 Eki Görüntüle 718987

Sırasınedir bilmiyorum da kıskeçelerim karaca home'dan nevresim takımı aldım ekstra olarak. Bir de Verda çbk takımı. Bir kaç parça da var ama onların resimlerini çekemedim netten de bulamadım. Şimdilik çok ama çok az çeyizim. Sandık içi herşeyim tam ama bu ıvıır zıvırlarım az hatta yok gibi:9: Annem diyor ki hele nişan olsun da gerisi gelir:31: Ehh inşallah ne diyelim

balııııııımmm özellikleeee 2. sıradaki nevresim yanında fincan ve pasta tabakları hediye olan yani "Karaca Home Anissa" olana bitiyorum ya :16: bende karaca mağazasına girdim hemen onu alacaktım özellikle fincan ve tabaklarına bayıldım onun kahvaltı takımı olsaydı yada 6 kişilik olsaydı o takımı alıyordum ama malesef 2 kişilik üretmişler.çok sinir oldum o yüzden:47:

Bundan 2 tane çeyizime eklenmiş bulunmakta, :42:

Resim alıntıdır!

Son düzenleme:
Ekleyip eklemediğimi Hatırlamıyorum(gerçi baktım yoktu),paylaşayım dedim :9:
Bunlar önceden alınanlar.

-Tepsiiim

-Annemin birkaç yıl önce aldığı Nevresim Takımım. Taç Çift Kişilik Pamuklu.

*Resim Alıntıdır!

Son düzenleme:
Perim ne güzel ceyizlerin varda bize göstermiyorsun dimiii :52:
Güle güle kullan hepsini canım :16:

merhaba kasnak boncuk isleri yapıyorum fiyatlarım cok uygun sayfamdaki tüm modellerin 6 pecetesi 35 tldirtam takım olarak istenirse (masa konsol orta sehpa)130tlden baslıyor ürünlerimiz alttan ve üstten 3 kat tutkallanır piyasadaki en kaliteli malzemeler kullanılır ptt kargoyla kapıda ödeme olarak gönderilir sayfam bu ürnlerime bakmak isterseniz https://www.facebook.com/pages/Kasnak-boncuk-işleri/502153396499199?ref=hl Eki Görüntüle 728500 Eki Görüntüle 728501 Eki Görüntüle 728502 Eki Görüntüle 728503 Eki Görüntüle 728504 Eki Görüntüle 728505 Eki Görüntüle 728506 Eki Görüntüle 728507 Eki Görüntüle 728508 Eki Görüntüle 728509 Eki Görüntüle 728510 Eki Görüntüle 728511 Eki Görüntüle 728512 Eki Görüntüle 728513 Eki Görüntüle 728514 Eki Görüntüle 728515

Kızlar ne zamandır girmiyordum topiğe, geçmişe çok bakamadım. Çeyizleriniz hayırlı olsun diyorum topluca.
Ekleyip eklemediğimi Hatırlamıyorum(gerçi baktım yoktu),paylaşayım dedim :9:
Bunlar önceden alınanlar.

-Tepsiiim

-Annemin birkaç yıl önce aldığı Nevresim Takımım. Taç Çift Kişilik Pamuklu.

*Resim Alıntıdır!

Perim o tepsiye aşık oldum. Ortaköy benim en çok sevdiğim yerdir. Ben baktım baktım bu manzarayı bulamadığım için almadım bu tepsilerden. Güle güle kullan tatlımcım. :nazar::nazar:

Kızlar ne zamandır girmiyordum topiğe, geçmişe çok bakamadım. Çeyizleriniz hayırlı olsun diyorum topluca.

Perim o tepsiye aşık oldum. Ortaköy benim en çok sevdiğim yerdir. Ben baktım baktım bu manzarayı bulamadığım için almadım bu tepsilerden. Güle güle kullan tatlımcım. :nazar::nazar:

Canım benimmm. Beğendiğine çok memmun oldum.
Valla onu geçen yaz almıştım. Keşke şimdi olsa alsam, yollasam.
Tekrar çok teşekkür ederim canım :16:

kzlarr bugünde ben bunları aldımmmmmm :)

artık kendime başladım almaya :)
$asd.jpg
$149.jpg

teyzecim dün baan nevresim takımı almış canımın içi nasılda zevkliiiii
$21866_buyuk_zoom.jpg

tupperwareleri ile başlayalım
$31Uy-FICzKL__SS400_.jpg $TUPPERWARE-SIK-SERVIS-4-3-LT-MOR__39061896_0.jpg

$EKO-KAP-4-3-LT-amp-EKO-SUZGEC__63445640_0.jpg $TUPPERWARE-seker-kaplar-4-lu-pembe-ve-mor-renk__82562887_0.jpg

bunları aldım kızlar nasıllar:)

Son düzenleme:
Canımmm gerçekten sen mi yaptın bunu, HARİKA olmuş yaa ellerine sağlık.
Birde takım yapıyorsun sanırım anahtarlığı, çay kutusu, bardak altlığı ve kapı önü posta kutusu.
Harika olucak eminim.. :16:.

bayıldımmm yaaa çok güzel olmuş bende boyama yapmayı çok istiyorum

:
bebeğim o ne ben bilmiyorum:37: bide ben boyamaya verdim kendimi kız :1: bak bu yaptığım şemsiyelik :16: anahtarlık,çay kutusu,bardak altlığı vee kapı önü posta kutusu yolda :1: :9:

pardon yanlış yazıya yazmışım bayıldım bayıldım eline sağlık :)

Kızlar ben de tupperwareleri nereden aldığınızı öğrenebilir miyiiim:17:
Ben de onlardan alıp da başlayayım yavaştan:31:

Back