• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

Kızlar ben de tupperwareleri nereden aldığınızı öğrenebilir miyiiim:17:
Ben de onlardan alıp da başlayayım yavaştan:31:

Canım apartmanda komşumuzun kızı satıyor ,o şekişle alıyorum ben .ama facebookta satanlarda var bir bak istersen.

hayırlı olsun perim topik çok iyi olmuş bayadır giremiyordum ama artık buradayım :16: 2014 mayıs 24 geliniyim kısmetse :) son aldıklarımı paylaşıyım bende

özdilek kapitone nevresim takımlarım

foto%5CB28291099-1.JPG

0020455..jpeg

Merhaba Güzel hatunlar :)

Hepinizin aldıkları çok güzel Allahım güzel günler nasip etsin bunları kullanmak için...

Benimde son aldıklarım;

Altınbaşak Bambu Pretty Bornoz Seti 126 tl
Pupilla Üçkoç Bambu 3lü kutulu 13,50 tl mutfak için
Pupilla Üçkoç Cafe Kadife nakışlı 3lı kutulu 16 tl mutfak için
Pupilla Üçkoç Pano Bambu Flora Nakışlı 6lı paket 58 tl
Pupilla Üçkoç Amore Kadife Güpürlü 6lı 64 tl

Hepsinin fiyatı böyle kızlar... Bornoz seti dışında pek tanınan bi marka değil bende toptancısından aldım. Ama çok güzeller.
Havluda bambu almaya çalışın kızlar çok fark ediyor. Benimki cafe hariç hepsi bambu :69:

Toplamla; 275 TL verdim hepsine

$BeFunky_IMG_8488.jpg $BeFunky_IMG_8489.jpg $BeFunky_IMG_8490.jpg $BeFunky_IMG_8491.jpg $BeFunky_IMG_8493.jpg $BeFunky_IMG_8495.jpg $BeFunky_IMG_8496.jpg

Canım apartmanda komşumuzun kızı satıyor ,o şekişle alıyorum ben .ama facebookta satanlarda var bir bak istersen.
Teşekkür ederiiim, bir bakınayım bulurum belki:31:

hayırlı olsun perim topik çok iyi olmuş bayadır giremiyordum ama artık buradayım :16: 2014 mayıs 24 geliniyim kısmetse :) son aldıklarımı paylaşıyım bende

foto%5CB28291099-1.JPG

0020455..jpeg

ne kadar güzelleeerr çok beğendim güle güle kullanın ne kadara aldınız diye sorsam ayıp olur mu?:17:

Teşekkür ederiiim, bir bakınayım bulurum belki:31:

ne kadar güzelleeerr çok beğendim güle güle kullanın ne kadara aldınız diye sorsam ayıp olur mu?:17:

Teşekkürler canım benim yok yok olmazz :) 4 mevsim set kapitone nevresim takımı diye geçiyor kışın yorgan yazın pike olarak kullanılıyomuş canım baya bi kullanışlı geldi bana :)

170 lira tanesi öle hatrlıyorum annem aldığı için pek fiyatınaa bakmadım aklımda olanı söledim canım :16:

Teşekkürler canım benim yok yok olmazz :) 4 mevsim set kapitone nevresim takımı diye geçiyor kışın yorgan yazın pike olarak kullanılıyomuş canım baya bi kullanışlı geldi bana :)

170 lira tanesi öle hatrlıyorum annem aldığı için pek fiyatınaa bakmadım aklımda olanı söledim canım :16:

Çok da kullanışlıymış doğrusu, ben de alayım inşallah şu dört mevsimlerden..
Bir taşla iki kuş oluyor.:34: Güzel günlerde kullanın inşallah.:16:

Çok da kullanışlıymış doğrusu, ben de alayım inşallah şu dört mevsimlerden..
Bir taşla iki kuş oluyor.:34: Güzel günlerde kullanın inşallah.:16:

aynen öyleymiş canım o yüzden kapitone aldım 2 adet yorganlarımda var fazlasıyla uyku seti almaktan vazgeçtim bunların sayesinde uyku seti gereksiz geldi :9:

kesinlikle teşekkürler askınihan Amin inş.cümlemize:16:

aynen öyleymiş canım o yüzden kapitone aldım 2 adet yorganlarımda var fazlasıyla uyku seti almaktan vazgeçtim bunların sayesinde uyku seti gereksiz geldi :9:

kesinlikle teşekkürler askınihan Amin inş.cümlemize:16:

Uyku seti için bir arkadaşım da çok gereksiz dedi ama pek bir fikrim de yok doğrusu yeni yeni bakınıyorum ben:17:
Ama çok mantıklı geldi söylediğin. Çok da yer kaplıyor o uyku setleri sanki:9: Bu arada kaç tane yorgan olmalı 3 fazla mı mesela:26:

Uyku seti için bir arkadaşım da çok gereksiz dedi ama pek bir fikrim de yok doğrusu yeni yeni bakınıyorum ben:17:
Ama çok mantıklı geldi söylediğin. Çok da yer kaplıyor o uyku setleri sanki:9: Bu arada kaç tane yorgan olmalı 3 fazla mı mesela:26:

bencede banada gereksiz geliyo böle olsunca yaz kış kullanmış oluyosun uyku setini alıp bide biy yerlere sokuşturması var o yüzden uyku seti fikrinden vazgeçtim canım benim 4 yorganım var 3 ü çift kişilik 1 tanede tek kişilik var :9:

bencede banada gereksiz geliyo böle olsunca yaz kış kullanmış oluyosun uyku setini alıp bide biy yerlere sokuşturması var o yüzden uyku seti fikrinden vazgeçtim canım benim 4 yorganım var 3 ü çift kişilik 1 tanede tek kişilik var :9:

Fikirlerini tuttum blue:34:
yorgan sayın da ideal, misafiri de düşünmeli değil mi?:9:
Çok teşekkürler cevapların için

Son düzenleme:
Bugün Bir nevresim takımı aldım.:12:
Çeyiz sermede, özel günlerde vs kullanacağım bir takım. Çok beğendimm.:nazar:
Markası Moda Çeyiz. VE nette resmi yok üzüldüm doğrusu :5:
Fotoğraf Makinesiyle çektim. Çekerken, tutarken vs biraz yamulttum fark etmedim öyle çıktığını k.bakmayın :30:

4 yastık kılıfı + Nevresim takımı.
Taş boncuk pul yok istemiyordum.
Güpürlü. Sadece şık. Krem rengi.
2 yastığı ful güpür, diğeri 2 köşesi şerit gibi aşağıdan yukarıya 1 karışlık yerde güpür var...
Nevresimin her tarafıda güpür. Çarşafıda Saten :16:

Son düzenleme:

Aslında yazmıştım güzel güzel yorum ancak net gitti ve yazılar gitti :)
Canım senin çeyizlerinide gerçekten çok beğeniyorum.
Nevresim takımların çok güzelmiş.
İlkine bayıldım dicem, 2. de çok renkler çok güzel.
Mutlulukla kullan İnşallah :16:
Düğün Tarihinede az kaldı :))

Merhaba Güzel hatunlar :)

Hepinizin aldıkları çok güzel Allahım güzel günler nasip etsin bunları kullanmak için...

Benimde son aldıklarım;

Altınbaşak Bambu Pretty Bornoz Seti 126 tl
Pupilla Üçkoç Bambu 3lü kutulu 13,50 tl mutfak için
Pupilla Üçkoç Cafe Kadife nakışlı 3lı kutulu 16 tl mutfak için
Pupilla Üçkoç Pano Bambu Flora Nakışlı 6lı paket 58 tl
Pupilla Üçkoç Amore Kadife Güpürlü 6lı 64 tl

Hepsinin fiyatı böyle kızlar... Bornoz seti dışında pek tanınan bi marka değil bende toptancısından aldım. Ama çok güzeller.
Havluda bambu almaya çalışın kızlar çok fark ediyor. Benimki cafe hariç hepsi bambu :69:

Toplamla; 275 TL verdim hepsine

Aldıklarını mutlulukla kullan canım hepsi çok şık. :16:

bayıldım bayıldım aynen bende böyle takım yatak örtüsü şeklinde olanını istiyorum taş boncuk pul asla sevmiyorum sadece gipür olsun güle güle kullan hayatım çok şıkkkkkk:16:

Canımmm çok Teşekkür ediyorummm çok sağolasın.
Bende çok taşlı boncuklu şeyleri sevmiyorum. Ayrıca yıkaması bir dert olur.
Biranda geçerken gördüm. Bunun pudra pembesi gibi tatlı bir rengini seriyorlardı.
Bayıldım resmen :))
Ah birde açılmış halini görebilseydiniz keşke :5:
Bende krem rengini aldım çıktım :)))

Perim çok iyi yapmışsın canım çok güzel bir takım :16: Güzel günlerde kullanırsın inşallah :54:

Periciiim işte ben de böyle bir şey istiyorum...
sevmiyorum o kabarık, gelinlik gibi olanları, zevk meselesi tabi de uyuşuyoruz seninle bu konuda.
Pudra pembesi de şahane olurdu.
Güzel günlerde, mutlulukla kullan canım:16:

Periciiim işte ben de böyle bir şey istiyorum...
sevmiyorum o kabarık, gelinlik gibi olanları, zevk meselesi tabi de uyuşuyoruz seninle bu konuda.
Pudra pembesi de şahane olurdu.
Güzel günlerde, mutlulukla kullan canım:16:

Canım benim çok teşekkür ederim :16:
Zevklerimiz aynı gerçektende. Kibar gelmiyor bana taşlı gelinlik gibi olanlar.
İnşallah sende zevkine gönlüne göre bulur alırsın canım :16:
Evet pembeside çok güüzeldi. Ama birazda koyu gibide duruyordu o yüzden bunu seçtim.
:16:

Canım benim çok teşekkür ederim :16:
Zevklerimiz aynı gerçektende. Kibar gelmiyor bana taşlı gelinlik gibi olanlar.
İnşallah sende zevkine gönlüne göre bulur alırsın canım :16:
Evet pembeside çok güüzeldi. Ama birazda koyu gibide duruyordu o yüzden bunu seçtim.
:16:

Teşekkür ederim canım, inşallah.
Krem de çok güzel ama, gelin yatağı örtüsü illa olsun der ya anneler bu da gayet güzel olmuş işte.

Back