- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Perim ne kadar güzel pike takımı bu böyle içim acıldı
perimmm, pike takımına da bayıldımmm..cıvıl cıvıl çook güzel... aşk dolu günlerde kullanırsınız inşallah..
Canım çok sağolasın, çok teşekkür ederim
Canımm sende çok sağol Çok teşekkür ederim.
İnşallah Aşkla uyumak nasip olur
kuzummm E ben bu topici yeni gördüm hemen paylaşayım bende yeni cicilerimi
Merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum:) heyecanla ve sabırsızlıklar çeyizlerimi hazırlıyorum bayılıyorum çeyiz almaya :)
kızlar bende heycan ve sabırsızlıkla çeyiz hazırlıyorum ve aranıza katılmak istiyorum:))
Perim henüz ilk sayfalara bakabildim ama bayıldım ben senin çeyizine
Maşallah ve darısı başıma diyeyim.
Güzel günlerde kullan hepsini
Aslında ben de bir ihtimal 2014 daha gerçekçi düşünürsem de 2015 geliniyim inşallah. ( Böyle demek bile harika )
Bu ara çeyiz topiklerinden çıkmıyorum ama daha ortada söz bile olmadğı için çeyiz namına da hiçbir şeyim yok.
Ailem de o zaman gelsin yapılır diyee diyee böyle kaldım dımdızlak
Nevresim takımların ve havluların harika. Sepetiyle mi aldın, nerden aldın öğrenebilir miyim sakıncası yoksa?
Kızlar hepinizin çeyizi harika, Allah huzurla kullanmayı nasip etsin.
Kabul ederseniz ben de sizlerle olmayı isterim.
Tabi daha bi şey aldığım da yok ama bakar öğrenirim bir şeyler
Canım tekrardan aramza hoş geldin
Çok teşekkür ediyorum güzel sözlerin için.
Daha güzelleri senin olsun İnşallah.
Kesinlik olmasa bile kafamızda planlıyoruz. İnşallah herşey hayırlısıyla olacak. Şu kesinki 5-6 yıl değil. Sadece max 2 yıl var önümüzde nunu duyma bile dediğin giibi çok güzel.
Sepetsiz aldım canım ben.
İzmirden annem aldı ama tam olarak nereden bilmiyorum öğrenip haber veririm ben sana.
Bu arada canım çeyiz yapmasanda birikim yap derim.
Gerçekten zormuş yani. Birinin taksiti bitsin diğerine başlayalım diye ay bekliyrum
Tekrardan hoşbuldum
Evet o kadar yıl saydım ki ben de şimdi bir yanım 1-2 yılı az buluyor, bir yanımsa neee 2 yıl mı çok fazlaaa diyor.
Ben de ufaktan birikim yapmaya başladım ama bir bakıyorsun bir yere gitmiş, dayanmıyor.
Adım atılsa aslında başlasam diyorum artık.
Çok beğendim havlularını, nevresim takıların hele tam benlik.
Çok sağolasın canım beeğendiğine çok mutlu oldum gerçekten.
Haklısın para biriktimi olmuyor, bir ihtiyaç oluyor gidiyor.
Bunun için güzel bir şekilde çeyiz taksitine girmeni öneririm canım.
Evet bir yanımız az bulurken bir yanımız çok fazla diyor.
Günlerde geçiyor fark etmeden...
kesinlikle ilk model kardeşime aynısını aldım çok güzelKizlar size ufak bir sorum olacak...yardimci olursaniz cok sevinirim ben kararsiz kaldim su iki model arasinda