• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

tatlım tupper falan alma ya oda aynı bi dünya para verme sakın !! altında yazan numaralara baktım ben 7 yazıyo artık zaten bütün plastikler kontrollü üretiliyo alcaksan normalde alabilirsin bari yabancılara kazandırmayalım türk milleti kazansın :16: can kavanoz bende düşünüyorum ama daha almadım onları üst üste koyulabilenlerden düşünüyorum bakalım bulursam sanada haber veririm. :16: neyse ben yatıyorum artık yarın nöbetim var çokk öptüm seni :16:

Doğru söylüyorsun canım.
Ben tupperın bazı ürünlerini beğendiğim için istedim. Maliyetli mi evet gerçekten maliyetli.
Benimde cam kavonozlar için tek düşündüğüm sıkıntılı nokta yer kaplayacak olmaları...
Haber ver canım mutlaka :16: Bende hep bakıyorum zaten topiğine:1::16:
İyi Nöbetler canımmm şimdidenn öpüyorumm :16::16:

Doğru söylüyorsun canım.
Ben tupperın bazı ürünlerini beğendiğim için istedim. Maliyetli mi evet gerçekten maliyetli.
Benimde cam kavonozlar için tek düşündüğüm sıkıntılı nokta yer kaplayacak olmaları...
Haber ver canım mutlaka :16: Bende hep bakıyorum zaten topiğine:1::16:
İyi Nöbetler canımmm şimdidenn öpüyorumm :16::16:

teşekkür ederim tatlım şimdilik nöbetin pek iyi geçtiği soylenemez nöbetin inşallah devamı iyi geçer :50:

tatlim yogundu da biraz bide kotu vakalara ciktik o yuzden oyle dedim. bu arada migrosta cam kavanozlar var baktin bugun bide %25 indirim var butun zuccaciyelerde bak mutlaka

Kıyamam ben sana insan kötü oluyor diymi...
Mutlaka bakacağım tatlım çok sağolasın :16:

gittim geldim bakındım durdum.. sonunda aldımmmm... :16::16: ama tuzluğu kırık geldi :43::43: değiştireceklermiş bekliyorum..

$634994610674184297.jpg

bir ay sonra da %50 indirim yaptık diye fiyatları eski haline indirirler:)

Ben de bayılıyorum ordaki şeylere hatta bu ay kahvaltı takımımı alcaktım şu pembeli rosy olandan ama fiyatlar iki katı olmuş. Bedava da almak istemiyorum bişi zorla alışveriş yaptırıyorlar. :50:

Kıyamam ben sana insan kötü oluyor diymi...
Mutlaka bakacağım tatlım çok sağolasın :16:
evet canım etkileniyorum ister istemez aslında işe yeni başladığımda kendimi hastalarla beraber ağlarken buluyordum şimdi alıştım okaar olmuyo ama üzülüyorum yine :50:
gittim geldim bakındım durdum.. sonunda aldımmmm... :16::16: ama tuzluğu kırık geldi :43::43: değiştireceklermiş bekliyorum..

tatlım hayırlı olsun güle güle kullan ama inşallah arkadaşların dediği gibi 400 den almamışsındır çok üzülürüm :50:

evet canım etkileniyorum ister istemez aslında işe yeni başladığımda kendimi hastalarla beraber ağlarken buluyordum şimdi alıştım okaar olmuyo ama üzülüyorum yine :50:

tatlım hayırlı olsun güle güle kullan ama inşallah arkadaşların dediği gibi 400 den almamışsındır çok üzülürüm :50:

Canım benim duygularımız var sonuçta.
Üzülmemek bazen elde olmuyor ki...
Yaptığın meslek gerçekten hem çok güzel hemde zor.
Mesleğin gerçekten çok güzel ve önemli bir meslek canım.
Allah yardımcın olsun...

Son düzenleme:
400 tl den mi aldın ? :)

Umarım almamıştır :31:

Çok güzel canım mutlulukla kullan İnşallah :16:

ayy kızlar çook teşekkür ederim bu konuda özverili davrandığınız için nisan ayının son günlerinde %50 indirimle (!) aldım internetten bone china... 400 alsam benimde içime cuukk diye otururdu... :1::1::1::1:

Canım benim duygularımız var sonuçta.
Üzülmemek bazen elde olmuyor ki...
Yaptığın meslek gerçekten hem çok güzel hemde zor.
Mesleğin gerçekten çok güzel ve önemli bir meslek canım.
Allah yardımcın olsun...
teşekkür ederim tatlım Allah hepimizin yardımcısı olsun
ayy kızlar çook teşekkür ederim bu konuda özverili davrandığınız için nisan ayının son günlerinde %50 indirimle (!) aldım internetten bone china... 400 alsam benimde içime cuukk diye otururdu... :1::1::1::1:

ayy tatlım çok sevindim valla :1: kaça aldın peki

aminnn inşallah canımm hepimiz mus mutlu günlerde kullanırız.... tuğçecimm yanlış anlamazsan bişey soracağım sözüne 1 yıldan fazla var bu tarihi nasıl net koydun kiii :44::44::44:

aminnn inşallah canımm hepimiz mus mutlu günlerde kullanırız.... tuğçecimm yanlış anlamazsan bişey soracağım sözüne 1 yıldan fazla var bu tarihi nasıl net koydun kiii :44::44::44:

net degil tatlim asagi yukari salladim :9: :9: bocegimin askerden gelmesi bu kis olacak yazada soz nisan dusunuyoruz tam belli olunca guncelleyecegim :1: :9:

Back