• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

benm erkek arkadşımda hepsini bir alarız dio ama almadan duramıyom güsel bişi gördümü bide buraya bakınca zaten almamak mümkün mü:1:

öle valla ben sırf bizim için bişeyler yapıpda mutlu olmak için başlıcm şimdiden almaya :1:

Başlangıç Benden Olsun :16:

Alınan Çeyizlerimden birkaçı; :nazar: :nazar:

Havluların Sadece 4 Te 1 İ Bile Diyebilirim :)

Morrrr :69:

Resimler Önizle iyince Geç açılıyor inşallah sizde de öyle açılmaz.

canım ya ben bu havluları cok beğendm nerden aldın interntten alablceğim bi yer var mı :)

kızlar ya farklı olarak ne alınabilir sizce.aldığınız ve size farklı gelen bişeyler var mı mesela :))

Ooo İzmirliler olarak çoğaldık desenize :))

Canlarım ben tekrar sohbet topiğimizin linkinide burdan atayım bilmeyen görmeyen arkadaşlarımız varsa sohbete bekleriz her zaman :16:
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...ete-buyrun-dilerim-yalniz-degilimdir-386.html

canım ya ben bu havluları cok beğendm nerden aldın interntten alablceğim bi yer var mı :)

Canım onlar annemin hediyesi aslında.
Çeyizciden aldığını biliyorum. Tekstil satan her yerde vardır.
Days In colours ya da yeni adı ile LUOCA PATISCA adından bulabilirsin canım.
Net olarak hanig sitede vardır yoktur bir bilgim yok tatlım ... :(
Ama bulacağına eminim.

Ooo İzmirliler olarak çoğaldık desenize :))

Canlarım ben tekrar sohbet topiğimizin linkinide burdan atayım bilmeyen görmeyen arkadaşlarımız varsa sohbete bekleriz her zaman :16:
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...ete-buyrun-dilerim-yalniz-degilimdir-386.html

Canım onlar annemin hediyesi aslında.
Çeyizciden aldığını biliyorum. Tekstil satan her yerde vardır.
Days In colours ya da yeni adı ile LUOCA PATISCA adından bulabilirsin canım.
Net olarak hanig sitede vardır yoktur bir bilgim yok tatlım ... :(
Ama bulacağına eminim.

tmam canım çok sağol hepsiburadaya baktım benzerini buldum :16:

Kızlar Top Star ın 3 lü kilitli Saklama Kabından aldım, yuvarlak olanlardan ancak fotosu yok. Bulamadım.

Kızlar Top Star ın 3 lü kilitli Saklama Kabından aldım, yuvarlak olanlardan ancak fotosu yok. Bulamadım.
:
bebeğim o ne ben bilmiyorum:37: bide ben boyamaya verdim kendimi kız :1: bak bu yaptığım şemsiyelik :16: anahtarlık,çay kutusu,bardak altlığı vee kapı önü posta kutusu yolda :1: :9:

:
bebeğim o ne ben bilmiyorum:37: bide ben boyamaya verdim kendimi kız :1: bak bu yaptığım şemsiyelik :16: anahtarlık,çay kutusu,bardak altlığı vee kapı önü posta kutusu yolda :1: :9:

Canımmm gerçekten sen mi yaptın bunu, HARİKA olmuş yaa ellerine sağlık.
Birde takım yapıyorsun sanırım anahtarlığı, çay kutusu, bardak altlığı ve kapı önü posta kutusu.
Harika olucak eminim.. :16:.

Canımmm gerçekten sen mi yaptın bunu, HARİKA olmuş yaa ellerine sağlık.
Birde takım yapıyorsun sanırım anahtarlığı, çay kutusu, bardak altlığı ve kapı önü posta kutusu.
Harika olucak eminim.. :16:.

evet tatlımm ben yaptımm çok basit sende yapabilirsin bu bana toplam 20 tl ye mal oldu :16: takım yapıyorum ama anahtarlıkta acaba pembe boyadamı kullansam diye kararsızım tam boyamadımda daha :1:

evet tatlımm ben yaptımm çok basit sende yapabilirsin bu bana toplam 20 tl ye mal oldu :16: takım yapıyorum ama anahtarlıkta acaba pembe boyadamı kullansam diye kararsızım tam boyamadımda daha :1:

Takım renklerde çok hoş olur canım.:16:
Ama dersen başka bir ton olsun o da olur tabi neden olmasın.
:16:

ben bi deniyimde onu bitince koyacağım resmini :16: senin dediğin şu saklama kapları nasıl plastikmi

Evet cnaım plastik ama sert plastik mi diyim değişik birşey :26:
Netten bulamadım resmini şaka gibi birgün çeker koyayım canım.
Sende bitirdikçe koy mutlaka:16:

Evet cnaım plastik ama sert plastik mi diyim değişik birşey :26:
Netten bulamadım resmini şaka gibi birgün çeker koyayım canım.
Sende bitirdikçe koy mutlaka:16:

tamam tatlım :!6: ben plastik almayacağım tatlım cam alcam saklama kaplarımı camsa bende bakayım diyecektim sen güle güle kullan :16:

tamam tatlım :!6: ben plastik almayacağım tatlım cam alcam saklama kaplarımı camsa bende bakayım diyecektim sen güle güle kullan :16:

Haklısın canım bende cam taraftarıyım aslında bakma bunu almış bulundum.
Birşeyler bulurum koyacak :1:
Hatta bir arkadaşın topiğinde temin yazdım cam taraftarıyım diye :1:
Canım ben Baharatlık setinide iade ettim.
Bana getirmediler 3 ay geçti ben bitirdim taksidi yok. Sinirlerim bozuldu daha öncede bu bana tekrarlandığı için.
Ben baharat takımı olarak nasıl yapacağım bilmiyorum şuan hiç beğendiğim yok ancak Erzak saklama kavanozlarını Paşabahçenin varya kilitli ya da cam kavanozları onlardan düşünüyorum daha çok.
Cam sağlık kesinlikle.
Tupperware de düşünüyorum ama abartmadan tabi.

Son düzenleme:
Haklısın canım bende cam taraftarıyım aslında bakma bunu almış bulundum.
Birşeyler bulurum koyacak :1:
Hatta bir arkadaşın topiğinde temin yazdım cam taraftarıyım diye :1:
Canım ben Baharatlık setinide iade ettim.
Bana getirmediler 3 ay geçti ben bitirdim taksidi yok. Sinirlerim bozuldu daha öncede bu bana tekrarlandığı için.
Ben baharat takımı olarak nasıl yapacağım bilmiyorum şuan hiç beğendiğim yok ancak Erzak saklama kavanozlarını Paşabahçenin varya kilitli ya da cam kavanozları onlardan düşünüyorum daha çok.
Cam sağlık kesinlikle.
Tupperware de düşünüyorum ama abartmadan tabi.

tatlım tupper falan alma ya oda aynı bi dünya para verme sakın !! altında yazan numaralara baktım ben 7 yazıyo artık zaten bütün plastikler kontrollü üretiliyo alcaksan normalde alabilirsin bari yabancılara kazandırmayalım türk milleti kazansın :16: can kavanoz bende düşünüyorum ama daha almadım onları üst üste koyulabilenlerden düşünüyorum bakalım bulursam sanada haber veririm. :16: neyse ben yatıyorum artık yarın nöbetim var çokk öptüm seni :16:

Back