• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

Günaydın canımm nasılsın :16:
İyiyimm maşallah bu ara :nazar:
Sınavlar çok yordu, hastayım ama hiç umrumda değil :1:
Eve kapanamam hiç, geziyorum dünden beri :1:
Sizler nasılsınız bakalım? denk gelir de konuşabilirsek:1:

hoşgeldin tatlım nasılsın bakalım :3:

Canımm, iyiyim sen nasılsın?
Umarım herkes iyidir, öpüyorum hepinizi :54:

bende iyiyim tatlım sağol işte bende geziyorum istanbuldayım :21: aman gez dinlen biraz. hep sınav okulda olmuyor ki yahu :20:

cumartesi yolcuyum tatlım sevdiceğimin doğum günü. :16: normalde pazar dönecektim ama bir gün önceye aldım. cumartesi günüde akşam 6de izmirde olacağım. doğum günü hediyesi olarakta tiyatroya gidelim diye düşündüm. akşam 8-9 gibi bulabilirsem bir bilet aklıma o geldi. yemek içinde araştırdım istediğim yerde canlı müzik yokmuş yaz sezonu için program yapıyorlar. söz için gömlek kravat alacağım demiştim ya edoşum benim beyfendi gitmiş dün kendine güzel bir gömlek almış :ssz: napıcağımı şaşırdım açıkcası :26:

Olsun daha zamanın varmıs canım :) olsun canım dert etme bulursun birseyler zaten önemli olan beraber olmak :16:
Valla mı gömlekte kaldı..en iyisi gezerken bulursun canım birseyler :44:tabi gömlek daha güzel olacaktı ama :44:

Gez canım tabi gez :21:
Bende iyiyim ev kızıyım ev gezmeleri yapıyorum misafirlerim geliyor :1: derken böyyle günler geciyor 1 aydır :1:

Çok güzel canım. Hemde mor :52:
Güle güle kullan :16:

sağol kuzum.. evet ya bordo mor arasında takılı kaldım ama anneciğim morundan almış kendine. bende morundan aldım o yüzden :32:

Olsun daha zamanın varmıs canım :) olsun canım dert etme bulursun birseyler zaten önemli olan beraber olmak :16:
Valla mı gömlekte kaldı..en iyisi gezerken bulursun canım birseyler :44:tabi gömlek daha güzel olacaktı ama :44:

Gez canım tabi gez :21:
Bende iyiyim ev kızıyım ev gezmeleri yapıyorum misafirlerim geliyor :1: derken böyyle günler geciyor 1 aydır :1:

bakıcam artık tatlım belki gene alırım ya iki gömlekte göz çıkarmaz herhalde :1: bende öyleyim komşular güne geliyor gidiyor ben gidiyorum :1:

Kızlar evlenme teklifi aldıııım!!!! :52: :52: :52:
Hala şoktayımm böööyle kaldım :53: :53:

sağol kuzum.. evet ya bordo mor arasında takılı kaldım ama anneciğim morundan almış kendine. bende morundan aldım o yüzden :32:

bakıcam artık tatlım belki gene alırım ya iki gömlekte göz çıkarmaz herhalde :1: bende öyleyim komşular güne geliyor gidiyor ben gidiyorum :1:

Genelde gömlek giyiyorsa al tabi :1:
Çok alıstım ben bugünde misafirlerim vardı :1:

Kızlar evlenme teklifi aldıııım!!!! :52: :52: :52:
Hala şoktayımm böööyle kaldım :53: :53:

Ayyy canım tebrikler anlat anlat nasıl oldu :1:eee ne olacak şimdi tarih erkene mi alındı bi sürü soru oldu kafamda :1::1::21::21:

Geldimm kuzum :1: benimde uyku var ile yok arası güya diyet listesini indirip cıkacaktım ama ne mümkün çeyizlere baktım kaldım :1:
Buldun mu hediyeyi :1:

3 şey arasında kaldım :ssz: pantolon güneş gözlüğü ince mont :26: beğendiğimi alacağım artık :46:

Genelde gömlek giyiyorsa al tabi :1:
Çok alıstım ben bugünde misafirlerim vardı :1:

Ayyy canım tebrikler anlat anlat nasıl oldu :1:eee ne olacak şimdi tarih erkene mi alındı bi sürü soru oldu kafamda :1::1::21::21:

Canım dün yazdığım mesajı aynen kopyalıyorum senin için :54:

''Bugün resmi tatil olunca izinliydi, günler öncesinden sakın plan yapma o gün dedi ama hiç anlamadım ben :1:
Yemeğe gidelim dedi, gittik ama bu ceketini falan çıkarıyo terliyo falan yolda, meğer ceketinin cebindeymiş kutu hiç farketmedim :1:
Çok güzel bi yere gittik şehri yukardan gören bi yere, normalde de gideriz arada o yüzden şüphelenmedim. Muhabbet ediyoruz işte, hadi ev beğen dedi çok küçük görünüyorlar burdan göremiyorum dedim. İlk yemmiş bu ben anlamadım Bi kaç tane daha yem atmış da şu an hatırlamıyorum :52:
En son 'uykum geldi kendi evimiz olsa da gitsek' dedi. Ben de takıldım, 'onun için önümüzde bir sürü zaman ve yapılması gereken onlarca iş var. Uğraştırıcı bi süreç, hem senin de yapman gerekenler var' dedim. Hmm dedi, mesela bu sürece giriş yapsak dedi, nasıl dedim, cebinden yüzüğü çıkardı ben şok :53:
Yapma yapma dediğimi hatırlıyorum ama buz gibi oldum nasıl titriyorum
Bekliyordum ama bugün o an hiç beklemiyordum, sonra yüzük parmağımda kendime geldim
Gözlerim falan doldu sırıtıyorum salak salak :69: ''

Yok be kuzum erkene falan alınmadı. Askere gitmeden evlenme teklifi yapmak istemiş. Sözlü gibi bişey olduk ya şimdi :69:
Yine 2 sene var yani :31:

''Bugün resmi tatil olunca izinliydi, günler öncesinden sakın plan yapma o gün dedi ama hiç anlamadım ben :1:
Yemeğe gidelim dedi, gittik ama bu ceketini falan çıkarıyo terliyo falan yolda, meğer ceketinin cebindeymiş kutu hiç farketmedim :1:
Çok güzel bi yere gittik şehri yukardan gören bi yere, normalde de gideriz arada o yüzden şüphelenmedim. Muhabbet ediyoruz işte, hadi ev beğen dedi çok küçük görünüyorlar burdan göremiyorum dedim. İlk yemmiş bu ben anlamadım Bi kaç tane daha yem atmış da şu an hatırlamıyorum :52:
En son 'uykum geldi kendi evimiz olsa da gitsek' dedi. Ben de takıldım, 'onun için önümüzde bir sürü zaman ve yapılması gereken onlarca iş var. Uğraştırıcı bi süreç, hem senin de yapman gerekenler var' dedim. Hmm dedi, mesela bu sürece giriş yapsak dedi, nasıl dedim, cebinden yüzüğü çıkardı ben şok :53:
Bekliyordum ama bugün o an hiç beklemiyordum, sonra yüzük parmağımda kendime geldim

Yok be kuzum erkene falan alınmadı. Askere gitmeden evlenme teklifi yapmak istemiş. Sözlü gibi bişey olduk ya şimdi :69:

ayyy ne hoş canım.. mutluluğunuz daim olur inşallah... veee darısı bizim gibi teklif bekleyenlerin başınaa... :1::1::1:

Olsun canım adı konmus oldu diyelim :1:

bende 2015 geliniyim nasipse ama daha cok zaman var diye düşünmekten çeyiz bile hazırlamak gelmiyo içimden ..
bu arada uzun zamandır yazılanları okuyorum kadınlar kulubnde ama üye olmk yeni aklıma geldi dha :)

Back