2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

bende 2015 geliniyim nasipse ama daha cok zaman var diye düşünmekten çeyiz bile hazırlamak gelmiyo içimden ..
bu arada uzun zamandır yazılanları okuyorum kadınlar kulubnde ama üye olmk yeni aklıma geldi dha :)

benim de belli değil 2014-2015 olabilir, çok zaman var diye ben de söylüyordum ama bir şey almaya başlayınca devamı geliyor :)

bende 2015 geliniyim nasipse ama daha cok zaman var diye düşünmekten çeyiz bile hazırlamak gelmiyo içimden ..
bu arada uzun zamandır yazılanları okuyorum kadınlar kulubnde ama üye olmk yeni aklıma geldi dha :)
Aramıza tekrar hoş geldin canım :))
Çok zman var deme valla bir girdin mi çıkamıyorsun resmen.
Aldığın zaman aa bu da olsun olmuşken şuda olsun derkennn her ay maaş günleri birbirlerini kovalayacaktır emin ol :)

daha ortada resmi biişey yok ama bizde 2014 planlıyoz artık

Hoş geldin cnaım aramıza
Hayırlısı olsun inşallah.

benim de belli değil 2014-2015 olabilir, çok zaman var diye ben de söylüyordum ama bir şey almaya başlayınca devamı geliyor :)

Diymi canım bir başladın mı zaten kopamıyorsunda.
Bu ay şunuda ödeyeyim şunu alayım derken aylardır kendine birşey almadığını bile fark ediyorsun

Kızlar bu arada Bernardo da 1 Alana 1 Bedava Kampanyası Başlamış Haberiniz Olsun

Aynen canım. Yazdığıma pişman oldum zaten :83::83::83::84::84:
Neden bizim gibi çeyiz almak isteyenlere bunu yaparlar :26:
Bir an mutlu olmuştumm geri kaçtı:26:

Aynen yaa nasıl şok oldum hem de çok kızdım.
Bir hafta önce 279 lira olan kahvaltı takımı şimdi 500 küsür lira olmuş.
Daha pahalıya geliyor bu kampanyayla 2 tane almak.

merhaba kızlar benim sorum çeyizlerle ilgili çeyizleri hazırlarken kutulara koymayı süslemeyi düşünüyorum da bu nevresim takımları falan paketlerinden açılıp mı konuyor ? yoksa paketleriyle kutulara koysak olur mu ? bütün nevresim takımlar örtüler hepsini mi paketinden açıp ütülüyoruz yoksa birazını mı ?

Canım paketlerini açma bence benim kuzenlerde hep öyle yaptı.
Çünkü kırışır onu geç paketinde daha iyi muhafaza ediliyor.
En fazla 2 tane ütülersin ilk zamanlar kullanacağın kadarını onları birtek açarsın.

Aynen yaa nasıl şok oldum hem de çok kızdım.
Bir hafta önce 279 lira olan kahvaltı takımı şimdi 500 küsür lira olmuş.
Daha pahalıya geliyor bu kampanyayla 2 tane almak.

maalesef, aynı şoku geçen ben yaşadım... keriz sanıyorlar milleti

Haklısınız kızlar.
Neyse önümüzdeki kampanyalara bakacağız artık

çok saol canımcım bende öyle düşünüyorum hepsini açmaya gerek yok dimi yatak örtüleri içinde aynı şey dimi canm ?

çok saol canımcım bende öyle düşünüyorum hepsini açmaya gerek yok dimi yatak örtüleri içinde aynı şey dimi canm ?

Evet canım. Aynen zaten Yatak örtüsünün birini seriyorsun.
Günlük yatak örtüsünü hiç açmasan bile bir kaç gün Nevresimlerle idare edilebilir.
Sonradan iş olmasın dersen günlük yatak örtünüde yıkayıp ütüleyebilirsin canım
Ömür boyu Mutluluklar dilerim az kalmış düğüne heyecan tavandır :)

tamamdır canımm çok teşekkür ederim ayyy sorma hemde ne heyecan var çok işim var daha çok birde çalışıyorum çok zor akşamları yapıcam artık ; güzel dileklerin için çoookkk teşekkür ederim amiiiinn kuzummm

Allah yardımcın olsun canım.

tekrardan hoşbuldum pericim bnde izmirliyim bu arada :) evet zaten internette geziniyodum sürekli bakıyodum ama alasım gelmiyodu evlenrken alırım hepsini bir diyodum ama yanlıs yaptığımı farkettm :/

tekrardan hoşbuldum pericim bnde izmirliyim bu arada :) evet zaten internette geziniyodum sürekli bakıyodum ama alasım gelmiyodu evlenrken alırım hepsini bir diyodum ama yanlıs yaptığımı farkettm :/

benm erkek arkadşımda hepsini bir alarız dio ama almadan duramıyom güsel bişi gördümü bide buraya bakınca zaten almamak mümkün mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…