Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herşeyin harika tatlım :) ben de bu topiğe uyuyorum 2014 :)
Selam kızlar, bi sorum var?
Elektirikli yani garanti kapsamına giren, ev eşyalarınızı küçük ev aletlerinizi v.s, ne zaman almaya başladınız?
Misal 1 yıl sonra evleniceksiniz fakat blendır yada işte ne biliyim elektirikli süpürge alıp çeyizinize koydunuz.Eee zaten 2 yıl garanti kapsamında, 1 yılı kullanmadan gitti garantisi yok yere.
Bunu nasıl yaptınız? Garanti kapsamında olan eşyaları düğüne 2 ay kala mı almalı:44:?
bir mağazayla anlaşırsan onlar aldığında faturaya çeyizlik ibaresi koyuyor ve düğünden sonra evlilik cüzdanıyla gidiyorsun garantiyi başlatıyorlar.
Elektirikli yani garanti kapsamına giren, ev eşyalarınızı küçük ev aletlerinizi v.s, ne zaman almaya başladınız?
Misal 1 yıl sonra evleniceksiniz fakat blendır yada işte ne biliyim elektirikli süpürge alıp çeyizinize koydunuz.Eee zaten 2 yıl garanti kapsamında, 1 yılı kullanmadan gitti garantisi yok yere.
Bunu nasıl yaptınız? Garanti kapsamında olan eşyaları düğüne 2 ay kala mı almalı:44:?
aaa hadi ya gercekten bilmiyodum.
cevapladığınız için tesekkürler.
peki istanbulda oturuyorum burdan aldım uzak yere gelin gidecegim o zaman napmalıyım?
mesela bazı mağazaların bir sürü şubesi var, benim arkadaşım istanbul'dan aldı, ankara'da halletti. ama en kötü ihtimal evlilik cüzdanını gönder annene falan, onaylatır sana gönderir garanti belgesini falan
mantıklı, çook tesekkürler
Merhaba canımm , aldıkların çok güzel güle güle kullan :)
Bende bu topiğe uyuyorum tam tarih yok ama 2015 sonu gibi :)
Eki Görüntüle 691309
Resim alıntıdır.
kızlar anneciğimle bunu aldık bugün. Dünde anneanneciğim yatak örtüsü verdi onun zamanından işlemeli. çok hoşuma gitti
Günaydınn, geri döndümm
merhaba kızlaar bende aranıza yeni katıldım yavaş yavaş başladı artık çeyiz hazırlıkları :)
Ohh canım hayırlı olsun güle güle kullanırsın inşallah
Günaydınn, geri döndümm
merhaba kızlaar bende aranıza yeni katıldım yavaş yavaş başladı artık çeyiz hazırlıkları :)
sağol kuzum hayırlısıyla inşallah geldim istanbula bugün sandığımı açacağız bakalım neler varmış
hoşgeldin tatlım nasılsın bakalım
neler başladı paylaş bakalım bizimle de hatta gel sohbet topiğine http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...ete-buyrun-dilerim-yalniz-degilimdir-742.html
Hosgeldin komsummm sefalar getirdin ac ac bizde görelim amaaa
tamam tatlım anneannemde istedi çekicem fotoğraflarını
tamam canım kac gün buradasın artık