2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

Günaydın canımm nasılsın
İyiyimm maşallah bu ara
Sınavlar çok yordu, hastayım ama hiç umrumda değil
Eve kapanamam hiç, geziyorum dünden beri
Sizler nasılsınız bakalım? denk gelir de konuşabilirsek

hoşgeldin tatlım nasılsın bakalım

Canımm, iyiyim sen nasılsın?
Umarım herkes iyidir, öpüyorum hepinizi

bende iyiyim tatlım sağol işte bende geziyorum istanbuldayım aman gez dinlen biraz. hep sınav okulda olmuyor ki yahu

Olsun daha zamanın varmıs canım :) olsun canım dert etme bulursun birseyler zaten önemli olan beraber olmak
Valla mı gömlekte kaldı..en iyisi gezerken bulursun canım birseyler :44:tabi gömlek daha güzel olacaktı ama :44:

Gez canım tabi gez
Bende iyiyim ev kızıyım ev gezmeleri yapıyorum misafirlerim geliyor derken böyyle günler geciyor 1 aydır

Çok güzel canım. Hemde mor
Güle güle kullan

sağol kuzum.. evet ya bordo mor arasında takılı kaldım ama anneciğim morundan almış kendine. bende morundan aldım o yüzden

bakıcam artık tatlım belki gene alırım ya iki gömlekte göz çıkarmaz herhalde bende öyleyim komşular güne geliyor gidiyor ben gidiyorum

Kızlar evlenme teklifi aldıııım!!!!
Hala şoktayımm böööyle kaldım

Genelde gömlek giyiyorsa al tabi
Çok alıstım ben bugünde misafirlerim vardı

Kızlar evlenme teklifi aldıııım!!!!
Hala şoktayımm böööyle kaldım

Ayyy canım tebrikler anlat anlat nasıl oldu eee ne olacak şimdi tarih erkene mi alındı bi sürü soru oldu kafamda

Geldimm kuzum benimde uyku var ile yok arası güya diyet listesini indirip cıkacaktım ama ne mümkün çeyizlere baktım kaldım
Buldun mu hediyeyi

3 şey arasında kaldım pantolon güneş gözlüğü ince mont :26: beğendiğimi alacağım artık

Genelde gömlek giyiyorsa al tabi
Çok alıstım ben bugünde misafirlerim vardı

Ayyy canım tebrikler anlat anlat nasıl oldu eee ne olacak şimdi tarih erkene mi alındı bi sürü soru oldu kafamda

Canım dün yazdığım mesajı aynen kopyalıyorum senin için

''Bugün resmi tatil olunca izinliydi, günler öncesinden sakın plan yapma o gün dedi ama hiç anlamadım ben
Yemeğe gidelim dedi, gittik ama bu ceketini falan çıkarıyo terliyo falan yolda, meğer ceketinin cebindeymiş kutu hiç farketmedim
Çok güzel bi yere gittik şehri yukardan gören bi yere, normalde de gideriz arada o yüzden şüphelenmedim. Muhabbet ediyoruz işte, hadi ev beğen dedi çok küçük görünüyorlar burdan göremiyorum dedim. İlk yemmiş bu ben anlamadım Bi kaç tane daha yem atmış da şu an hatırlamıyorum
En son 'uykum geldi kendi evimiz olsa da gitsek' dedi. Ben de takıldım, 'onun için önümüzde bir sürü zaman ve yapılması gereken onlarca iş var. Uğraştırıcı bi süreç, hem senin de yapman gerekenler var' dedim. Hmm dedi, mesela bu sürece giriş yapsak dedi, nasıl dedim, cebinden yüzüğü çıkardı ben şok
Yapma yapma dediğimi hatırlıyorum ama buz gibi oldum nasıl titriyorum
Bekliyordum ama bugün o an hiç beklemiyordum, sonra yüzük parmağımda kendime geldim
Gözlerim falan doldu sırıtıyorum salak salak ''

Yok be kuzum erkene falan alınmadı. Askere gitmeden evlenme teklifi yapmak istemiş. Sözlü gibi bişey olduk ya şimdi
Yine 2 sene var yani

ayyy ne hoş canım.. mutluluğunuz daim olur inşallah... veee darısı bizim gibi teklif bekleyenlerin başınaa...

Olsun canım adı konmus oldu diyelim

bende 2015 geliniyim nasipse ama daha cok zaman var diye düşünmekten çeyiz bile hazırlamak gelmiyo içimden ..
bu arada uzun zamandır yazılanları okuyorum kadınlar kulubnde ama üye olmk yeni aklıma geldi dha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…