İyiyimm maşallah bu araGünaydın canımm nasılsın
hoşgeldin tatlım nasılsın bakalım
İyiyimm maşallah bu ara
Sınavlar çok yordu, hastayım ama hiç umrumda değil
Eve kapanamam hiç, geziyorum dünden beri
Sizler nasılsınız bakalım? denk gelir de konuşabilirsek
Canımm, iyiyim sen nasılsın?
Umarım herkes iyidir, öpüyorum hepinizi
Eki Görüntüle 691309
Resim alıntıdır.
kızlar anneciğimle bunu aldık bugün. Dünde anneanneciğim yatak örtüsü verdi onun zamanından işlemeli. çok hoşuma gitti
cumartesi yolcuyum tatlım sevdiceğimin doğum günü.normalde pazar dönecektim ama bir gün önceye aldım. cumartesi günüde akşam 6de izmirde olacağım. doğum günü hediyesi olarakta tiyatroya gidelim diye düşündüm. akşam 8-9 gibi bulabilirsem bir bilet aklıma o geldi. yemek içinde araştırdım istediğim yerde canlı müzik yokmuş yaz sezonu için program yapıyorlar. söz için gömlek kravat alacağım demiştim ya edoşum benim beyfendi gitmiş dün kendine güzel bir gömlek almış napıcağımı şaşırdım açıkcası :26:
İyiyimm maşallah bu ara
Sınavlar çok yordu, hastayım ama hiç umrumda değil
Eve kapanamam hiç, geziyorum dünden beri
Sizler nasılsınız bakalım? denk gelir de konuşabilirsek
Canımm, iyiyim sen nasılsın?
Umarım herkes iyidir, öpüyorum hepinizi
Çok güzel canım. Hemde mor
Güle güle kullan
Olsun daha zamanın varmıs canım :) olsun canım dert etme bulursun birseyler zaten önemli olan beraber olmak
Valla mı gömlekte kaldı..en iyisi gezerken bulursun canım birseyler :44:tabi gömlek daha güzel olacaktı ama :44:
Gez canım tabi gez
Bende iyiyim ev kızıyım ev gezmeleri yapıyorum misafirlerim geliyorderken böyyle günler geciyor 1 aydır
mantıklı, çook tesekkürler
Kızlar evlenme teklifi aldıııım!!!!
Hala şoktayımm böööyle kaldım
aaaa canım tebriklerşimdiden hayırlı uğurlu olsuunn masallah size çokk sevindimm darısı başımaaaa
sağol kuzum.. evet ya bordo mor arasında takılı kaldım ama anneciğim morundan almış kendine. bende morundan aldım o yüzden
bakıcam artık tatlım belki gene alırım ya iki gömlekte göz çıkarmaz herhaldebende öyleyim komşular güne geliyor gidiyor ben gidiyorum
uyku yok sıkıldımda edoşşşşşşşşşşşşş gel buraya
Geldimm kuzumbenimde uyku var ile yok arası güya diyet listesini indirip cıkacaktım ama ne mümkün çeyizlere baktım kaldım
Buldun mu hediyeyi
Evet canım en güzeli görerek belki 4. şık cıkar karsına ve alırsın3 şey arasında kaldımpantolon güneş gözlüğü ince mont :26: beğendiğimi alacağım artık
Genelde gömlek giyiyorsa al tabi
Çok alıstım ben bugünde misafirlerim vardı
Ayyy canım tebrikler anlat anlat nasıl oldueee ne olacak şimdi tarih erkene mi alındı bi sürü soru oldu kafamda
Canım dün yazdığım mesajı aynen kopyalıyorum senin için
''Bugün resmi tatil olunca izinliydi, günler öncesinden sakın plan yapma o gün dedi ama hiç anlamadım ben
Yemeğe gidelim dedi, gittik ama bu ceketini falan çıkarıyo terliyo falan yolda, meğer ceketinin cebindeymiş kutu hiç farketmedim
Çok güzel bi yere gittik şehri yukardan gören bi yere, normalde de gideriz arada o yüzden şüphelenmedim. Muhabbet ediyoruz işte, hadi ev beğen dedi çok küçük görünüyorlar burdan göremiyorum dedim. İlk yemmiş bu ben anlamadım Bi kaç tane daha yem atmış da şu an hatırlamıyorum
En son 'uykum geldi kendi evimiz olsa da gitsek' dedi. Ben de takıldım, 'onun için önümüzde bir sürü zaman ve yapılması gereken onlarca iş var. Uğraştırıcı bi süreç, hem senin de yapman gerekenler var' dedim. Hmm dedi, mesela bu sürece giriş yapsak dedi, nasıl dedim, cebinden yüzüğü çıkardı ben şok
Yapma yapma dediğimi hatırlıyorum ama buz gibi oldum nasıl titriyorum
Bekliyordum ama bugün o an hiç beklemiyordum, sonra yüzük parmağımda kendime geldim
Gözlerim falan doldu sırıtıyorum salak salak''
Yok be kuzum erkene falan alınmadı. Askere gitmeden evlenme teklifi yapmak istemiş. Sözlü gibi bişey olduk ya şimdi
Yine 2 sene var yani
ayyy ne hoş canım.. mutluluğunuz daim olur inşallah... veee darısı bizim gibi teklif bekleyenlerin başınaa...
Canım dün yazdığım mesajı aynen kopyalıyorum senin için
''Bugün resmi tatil olunca izinliydi, günler öncesinden sakın plan yapma o gün dedi ama hiç anlamadım ben
Yemeğe gidelim dedi, gittik ama bu ceketini falan çıkarıyo terliyo falan yolda, meğer ceketinin cebindeymiş kutu hiç farketmedim
Çok güzel bi yere gittik şehri yukardan gören bi yere, normalde de gideriz arada o yüzden şüphelenmedim. Muhabbet ediyoruz işte, hadi ev beğen dedi çok küçük görünüyorlar burdan göremiyorum dedim. İlk yemmiş bu ben anlamadım Bi kaç tane daha yem atmış da şu an hatırlamıyorum
En son 'uykum geldi kendi evimiz olsa da gitsek' dedi. Ben de takıldım, 'onun için önümüzde bir sürü zaman ve yapılması gereken onlarca iş var. Uğraştırıcı bi süreç, hem senin de yapman gerekenler var' dedim. Hmm dedi, mesela bu sürece giriş yapsak dedi, nasıl dedim, cebinden yüzüğü çıkardı ben şok
Yapma yapma dediğimi hatırlıyorum ama buz gibi oldum nasıl titriyorum
Bekliyordum ama bugün o an hiç beklemiyordum, sonra yüzük parmağımda kendime geldim
Gözlerim falan doldu sırıtıyorum salak salak''
Yok be kuzum erkene falan alınmadı. Askere gitmeden evlenme teklifi yapmak istemiş. Sözlü gibi bişey olduk ya şimdi
Yine 2 sene var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?