çeyizlerin çok güzellerpatiklerine bayıldım babet gibi olmuşlar
Ne kadar güzeller canım. Güle güle kullan
Ne tatlı patikler onlar öyleeee :)))
Günaydın kızlar
Uzun zamandır giremiyordum merak eden olursa anlatırım
Sizlere bişey sormak istiyorum;
Ben bu gülen kavonozlara aşık oldum ve kırmızı-pembe-krem renklerinden alıp set oluşturmak istiyorum.
Sizce seçtiğim 3 tane yeterli mi tezgah üstü için?
Eki Görüntüle 662846
Sağol Gizemcim :)) Yavaş yavaş bitiriyoruz bakalım :)
Günlük yemek takımlarımız aynı canım, güle güle aşkla kullan aldıklarını, çok güzeller :)
Canım ben öbür topikte de sordum sana, kötü bir durum yoktur umarım. Bence kavanozları tek renk yapsan daha güzel durabilir.
aynı bıçaklardan bizim gelinde var o kadar keskinki,çok beğendim deyince anneside almış bana mor renginden hemde:))))saolsunnn
Güle güle kullan elini kesme fikkat et canım:)
karamell bayıldım aldığın ürünlere nevresim takımalrın bir harika...güle güle kullan...
Tepehome de, happy center de çok güzel peçeteler var kızlar bir bakın derim pahalı biraz ama çk güzeller.
Kavanozlar tek renk tercih ederdim ben nutella.
canım çok güzel ceyizler Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsinmutlulukla aşkla kullan
canım bende kızlara katılıyorum tekrenk yapabilirsin yada iki renk olarak ya pembe&krem - ya kırmızı%krem yap canım kırmızı ve pembeyi hiç yakıştırmam ben birbirine
Çok Teşekkür Ederim canım sağolasın.
Karamelli_Kek Maşallah canım her biri çok güzel çeyizlerinin.
Mutlulukla kullanmak nasip olsun İnşallah
Ay amin inşallahhh canım hepimiz aşkla sevgiylee ve sevdiceğimizle kullanalımm inşallahhhSeninkilerd çok güzel ki tatlımmmm
selam kızlar herkesin aldıkları çok güzeller hayırlısıyla kullanmak nasip olsun inşallah
Nasılsın perim. ben çok hastayım..
Ahhh canımm neyin varr.
Çok geçmiş olsunn
Sağol tatlım.Bugün bu ento kbbye gittim. dünde sağlık ocağına offf dün grip olmuşsun dedi doktor sağlık ocağındaki. sonra bu sabah hiçbir düzelme olmadı bende oraya gidiyim dedim iyikide gittim. benim baharda polen ağaç güneş tüy toz ne biliyorsan alerjim var hepsine. alerjim çok fazla artmış iğne yaptılar sonra da lazer tedavisi olman lazım dedi. gözlerim sulanıyor birde bunun yanına dolgu olacak diişim vardı o eklendi çok ağrıyor hepsi üstüste geldi anlayacağın..
Ahh canım yaa çok geçmiş olsun.
Alerji gerçekten çok kötü benimde polene var. Ben koruma adına başladım alerji haplarıma.
Kıyamam sana yaa. Gerçekten çok üzüldüm hepsi üst üste gelmiş(
İnşallah biran önce atlatır sağlığına kavuşursun canım
Canım ben öbür topikte de sordum sana, kötü bir durum yoktur umarım. Bence kavanozları tek renk yapsan daha güzel durabilir.
Kavanozlar tek renk tercih ederdim ben nutella.
canım bende kızlara katılıyorum tekrenk yapabilirsin yada iki renk olarak ya pembe&krem - ya kırmızı%krem yap canım kırmızı ve pembeyi hiç yakıştırmam ben birbirine
Kırmızı ve pembe hiç güzel durmaz bnce, ya tek renk ya iki renk yap cnm :)
İnşallah tatlım bende kullanıyordum ama birden feci artış gösterdi önceden 1,5 sene aşı tedavisi oldum sonra rahattım bi 5 sene ama şimdi gene aynı konuma gelmişim bunada şükür ki astım olmadımbide adam bana sigara dumanı parfüm klimalı ortam yasak dedi ki sigara içiyorum parfüm delisiyim okulda sınıflarda klima var napıcağımı şaşırdım..
canim marketlerde oyle ben tahta kale tarzi biryerden aliyorum hep temizlik mazemesid satiyor orda uygun oluyor arada bakin sende bulursun mutlaka
kızlaar böceğime kavuşmama son 2 gün var deli gibi heycanlıyım2 aydır hiç göremedim 3 gün kalacağım yanında aaaaaaa delircem heycandan sığamıyorum hiçbiryere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?