• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

$634557698033430313.png :nazar: $634560445461994766.png :nazar:

84 Parça

12 Adet Servis Tabağı
12 Adet Çukur Tabak
12 Adet Komposto Kasesi
12 Adet Pasta Tabağı
1 adet Bol Kase
2 Adet Büyük Boy Kayık
3 Adet Küçük Boy Kayık
1 Adet Çorba Tenceresi ve Kapağı
12 Adet Çay Fincanı
12 Adet Çay Fincan Tabağı
2 Adet Tuzluk
2 Adet Biberlik

$634557707158869766.png :nazar:
12 Adet Yemek Kaşığı
12 Adet Yemek Çatalı
12 Adet Yemek Bıçağı
12 Adet Tatlı Kaşığı
12 Adet Tatlı Çatalı
12 Adet Tatlı Bıçağı
12 Adet Çay Kaşığı
1 Adet Spatula
1 Adet Kepçe
1 Adet Salata Servis Kaşığı
1 Adet Salata Servis Çatalı
1 Adet Kevgir

$634841880284206407.png :nazar:
Üçlü kavanoz seti
ikili tuzluk-biberlik
Yağlık-sirkelik seti

ve bayıldığım mıknatıslı baharatlık seti ama ben bunun beyazını alacağım sevdiceğimle mutfağımızın kırmızı ve beyaz ağırlıklı olmasına karar verdik :16:
$634666227329726408.png :nazar:

kızlar bunlar almak için belirlediklerim gerekli bütçemi bekliyorum şuan :16:
ama hepsine de çok çok bayıldım ya bugün anneciğimle baktık. beğendik belirledik :16:

Son düzenleme:
Canım inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur baban. Bu kadar çaba da boşuna gitmez inşallah.

Ben de gördüm o baharatlıkları ama çok sağlam gelmedi bana da. Dekorasyon amaçlı neden olmasın:)

Sağol canım inşallah ya.
Ben içlerine koyacak bişey bulurum ya herhalde :1:
Bi de karar verebilsem renklerine :1:

Eki Görüntüle 664556 :nazar: Eki Görüntüle 664559 :nazar:

84 Parça

12 Adet Servis Tabağı
12 Adet Çukur Tabak
12 Adet Komposto Kasesi
12 Adet Pasta Tabağı
1 adet Bol Kase
2 Adet Büyük Boy Kayık
3 Adet Küçük Boy Kayık
1 Adet Çorba Tenceresi ve Kapağı
12 Adet Çay Fincanı
12 Adet Çay Fincan Tabağı
2 Adet Tuzluk
2 Adet Biberlik

Eki Görüntüle 664558 :nazar:
12 Adet Yemek Kaşığı
12 Adet Yemek Çatalı
12 Adet Yemek Bıçağı
12 Adet Tatlı Kaşığı
12 Adet Tatlı Çatalı
12 Adet Tatlı Bıçağı
12 Adet Çay Kaşığı
1 Adet Spatula
1 Adet Kepçe
1 Adet Salata Servis Kaşığı
1 Adet Salata Servis Çatalı
1 Adet Kevgir

Eki Görüntüle 664561 :nazar:
Üçlü kavanoz seti
ikili tuzluk-biberlik
Yağlık-sirkelik seti

ve bayıldığım mıknatıslı baharatlık seti ama ben bunun beyazını alacağım sevdiceğimle mutfağımızın kırmızı ve beyaz ağırlıklı olmasına karar verdik :16:
Eki Görüntüle 664560 :nazar:

ama hepsine de çok çok bayıldım ya bugün anneciğimle baktık. beğendik belirledik :16:

Canım çok güzel hepsi, inşallah bi an önce alırsın sevdiceğinle bi ömür aşkla mutlulukla huzurla kullanırsınız :16:

Canım nasıl oldun aklım sendeydi benimde.
Bu arada Yemek Takımı gerçekten değişik ve şık bir takımmış.
Sana tek önerim mıknatıslı alırken bir kere daha düşün canım.
Çok çabuk bozulduklarını sıkça duyuyorum...

Canım çok güzel hepsi, inşallah bi an önce alırsın sevdiceğinle bi ömür aşkla mutlulukla huzurla kullanırsınız :16:

Sağol tatlım senle yeni tanıştık perim edoş tuğçe falan bilirler çok kararsız bir insanım ama hepsini bir mağazadan beğendim ve fikrimin değişeceğini sanmıyorum :16: kızlar bugün birde porlanda girdim amannn girmez olaydım da o evlendik kupalarını gördüm onlardan alacağım inşallah verilmez 15er lira ama napayım yahu çok güzellerdi :1:

Canım nasıl oldun aklım sendeydi benimde.
Bu arada Yemek Takımı gerçekten değişik ve şık bir takımmış.
Sana tek önerim mıknatıslı alırken bir kere daha düşün canım.
Çok çabuk bozulduklarını sıkça duyuyorum...

Sağol tatlım benim biraz daha iyiyim dişçiye gittim bugün kanal tedavisine başlandı gene ağrım var ama dün gece doktor doktor gezdim duvarlara yapıştırdım yanağımı ya. ama iyiyim Allah'tan şimdi. bir tek alerjim yüzünden koku alamıyorum birde hapşırıyorum ara sıra :2: mıknatıslı olarak ağır ve kaliteli duruyordu essede de vardı ama onu beğenmedim amannn bozulursada yan yatırıp kullanırım veya tek tek birşeyler yaparım en kötüsü atar yenisini alırım çok kullanışlı geldi çünkü elime ki ben dolaptan çıkar dök olayını pek sevmiyorum baharatlar tezgahta elimin altında olacak ve az yer kaplayacak derken bunu buldum :1: evet mıknatıs sakıncalıda daha profesyonel birşey bulursam bundan vazgeçebilirim dediğin aklımın bir köşesinde dursun tatlım :7:

Sağol tatlım benim biraz daha iyiyim dişçiye gittim bugün kanal tedavisine başlandı gene ağrım var ama dün gece doktor doktor gezdim duvarlara yapıştırdım yanağımı ya. ama iyiyim Allah'tan şimdi. bir tek alerjim yüzünden koku alamıyorum birde hapşırıyorum ara sıra :2: mıknatıslı olarak ağır ve kaliteli duruyordu essede de vardı ama onu beğenmedim amannn bozulursada yan yatırıp kullanırım veya tek tek birşeyler yaparım en kötüsü atar yenisini alırım çok kullanışlı geldi çünkü elime ki ben dolaptan çıkar dök olayını pek sevmiyorum baharatlar tezgahta elimin altında olacak ve az yer kaplayacak derken bunu buldum :1: evet mıknatıs sakıncalıda daha profesyonel birşey bulursam bundan vazgeçebilirim dediğin aklımın bir köşesinde dursun tatlım :7:

Canım benim gerçekten tekrardan çok geçmiş olsun.
Allah'ım Şifa versin. Biran önce daha da iyi ol İnşallah.
Eğer yakından gördüysen kaliteli diyorsan öyledir canım benim, sakın yanlış anlama sadece duyduğumu söyledim :16:

Canım benim gerçekten tekrardan çok geçmiş olsun.
Allah'ım Şifa versin. Biran önce daha da iyi ol İnşallah.
Eğer yakından gördüysen kaliteli diyorsan öyledir canım benim, sakın yanlış anlama sadece duyduğumu söyledim :16:

sağol tatlım Allah razı olsun.. neden yanlış anlıyım burda paylaşıp dahada iyi fikir ediniyoruz ya diyodum ya sana kesin vazgeçerim ben bi tane yemek takımından diye ama yok yok vazgeçmem birde schaferın günlük çatal bıçak setini beğendim dur bak onuda koyayım fiyatıda çok uygun ya 66 tl imış.. birde 12 li bundan alacağım. :16:

$1.png :nazar:

yok canım ya ben daha yeni başladım yorgan yastık nevresim takımlarımı bornoz takımımı aldım onlar için para biriktiriyorum bu ay biriktirdiğim parayla o çatal bıçak takımını alacağım çok mutluyum 3 ayın sonunda paramı anca denkleştirebildim :)

Olsun canım, yavaş yavaş almak daha güzel, heyecan hiç bitmiyor :) Ben mutfak kısmını bitirdim sayılır, yatak odası kısmı eksik. Onları da yavaş yavaş yapıcam inşallah.

Suracım geçmiş olsun, diş ağrısı berbat bir şey. Benim de yirmilik için gitmem lazım ama gidemiyorum :17:

Eki Görüntüle 664556 :nazar: Eki Görüntüle 664559 :nazar:

84 parça

12 adet servis tabağı
12 adet çukur tabak
12 adet komposto kasesi
12 adet pasta tabağı
1 adet bol kase
2 adet büyük boy kayık
3 adet küçük boy kayık
1 adet çorba tenceresi ve kapağı
12 adet çay fincanı
12 adet çay fincan tabağı
2 adet tuzluk
2 adet biberlik

Eki Görüntüle 664558 :nazar:
12 adet yemek kaşığı
12 adet yemek çatalı
12 adet yemek bıçağı
12 adet tatlı kaşığı
12 adet tatlı çatalı
12 adet tatlı bıçağı
12 adet çay kaşığı
1 adet spatula
1 adet kepçe
1 adet salata servis kaşığı
1 adet salata servis çatalı
1 adet kevgir

Eki Görüntüle 664561 :nazar:
üçlü kavanoz seti
ikili tuzluk-biberlik
yağlık-sirkelik seti

Eki Görüntüle 664560 :nazar:

Kızlar bunlar almak için belirlediklerim gerekli bütçemi bekliyorum şuan :16:
Ama hepsine de çok çok bayıldım ya bugün anneciğimle baktık. Beğendik belirledik :16:

bir bernardocvu daha:)

beğendiğim 2.takımndan biri.

çok güzel canım umarım alırsın herşeyi gönlüne göre..

Baharatlık benim için en son olarak alınacaklardan biri..:)

Sağol tatlım senle yeni tanıştık perim edoş tuğçe falan bilirler çok kararsız bir insanım ama hepsini bir mağazadan beğendim ve fikrimin değişeceğini sanmıyorum :16: kızlar bugün birde porlanda girdim amannn girmez olaydım da o evlendik kupalarını gördüm onlardan alacağım inşallah verilmez 15er lira ama napayım yahu çok güzellerdi :1:

Bende beğendiğim şeyi hemen alırım ki kafam karışmasın :9: Ay yerim o kupalarııı :9: Ben aldım bir sürü kupa kaldırdım :9: İndirimdeydi evlilik kupaları geçen sene aldım 4 tane :9: Yeter şimdilik :12:

Olsun canım, yavaş yavaş almak daha güzel, heyecan hiç bitmiyor :) Ben mutfak kısmını bitirdim sayılır, yatak odası kısmı eksik. Onları da yavaş yavaş yapıcam inşallah.

Suracım geçmiş olsun, diş ağrısı berbat bir şey. Benim de yirmilik için gitmem lazım ama gidemiyorum :17:

git tatlım ihmal etme sakın bende dişten rahatladım ama alerjik olarak çok berbat durumdayım kulağım duymuyor boğazım acıyor gözlerim kaşınıyor :2: bugün gene doktor doktor gezeceğim Allah'ım herkese sağlık versin birde sınav ustunde oldu bu durum haftaya 4 tane sınavım var çalışmam lazım nefes bile alamıyorum birisi az biraz bağırır gibi konuşunca tepki gösteriyorum cadı gibi geliyor herkesin sesi susturasım geliyor herkesi :22:

Bende beğendiğim şeyi hemen alırım ki kafam karışmasın :9: Ay yerim o kupalarııı :9: Ben aldım bir sürü kupa kaldırdım :9: İndirimdeydi evlilik kupaları geçen sene aldım 4 tane :9: Yeter şimdilik :12:

bende beklemedeyim kumaş boyama yaparken cam boyamaya geçeceğim inmezse fiyatları hahahhaah :8:

bir bernardocu daha:)

beğendiğim 2.takımndan biri.

çok güzel canım umarım alırsın herşeyi gönlüne göre..

Baharatlık benim için en son olarak alınacaklardan biri..:)

evet bernardonun coğu şeyini beğeniyorum tatlım sende inşallah en iyilerini alırsın sağol güzel dileklerin için :nazar: :16: baharatlık benim ilk tercih ettiklerimden güzel kafama yatan değişik bir dekarosyana sahip bir şey bulduğum an götüreceğim olmazsa bulamazsam bunu alacağım şuanda ilk tercihim bu :1:

Son düzenleme:
git tatlım ihmal etme sakın bende dişten rahatladım ama alerjik olarak çok berbat durumdayım kulağım duymuyor boğazım acıyor gözlerim kaşınıyor :2: bugün gene doktor doktor gezeceğim Allah'ım herkese sağlık versin birde sınav ustunde oldu bu durum haftaya 4 tane sınavım var çalışmam lazım nefes bile alamıyorum birisi az biraz bağırır gibi konuşunca tepki gösteriyorum cadı gibi geliyor herkesin sesi susturasım geliyor herkesi :22:

Geçmiş olsun canım, alerjik bir durumum olmadı çok şükür ama çok yakın bir arkadaşımda var, insanı ne hale getirdiğini biliyorum. İnşallah en kısa zamanda kurtulursun bu şikayetlerinden..

bende beklemedeyim kumaş boyama yaparken cam boyamaya geçeceğim inmezse fiyatları hahahhaah :8:

evet bernardonun coğu şeyini beğeniyorum tatlım sende inşallah en iyilerini alırsın sağol güzel dileklerin için :nazar: :16: baharatlık benim ilk tercih ettiklerimden güzel kafama yatan değişik bir dekarosyana sahip bir şey bulduğum an götüreceğim olmazsa bulamazsam bunu alacağım şuanda ilk tercihim bu :1:

Ay canım ben özdilekten almıştım, kütahya porselenmi güral porselenmi neydi canım hemde tanesi 4 tlye almıştım :9: Dur ben onları bulayımda fotosunu çekip gösterim canım :9:

sağol tatlım Allah razı olsun.. neden yanlış anlıyım burda paylaşıp dahada iyi fikir ediniyoruz ya diyodum ya sana kesin vazgeçerim ben bi tane yemek takımından diye ama yok yok vazgeçmem birde schaferın günlük çatal bıçak setini beğendim dur bak onuda koyayım fiyatıda çok uygun ya 66 tl imış.. birde 12 li bundan alacağım. :16:

Eki Görüntüle 664593 :nazar:

Gerçekten güzel takımmış canm.
Fiyatıda uygun muş.

Geçmiş olsun canım, alerjik bir durumum olmadı çok şükür ama çok yakın bir arkadaşımda var, insanı ne hale getirdiğini biliyorum. İnşallah en kısa zamanda kurtulursun bu şikayetlerinden..

kızlar bugün doktora gittim tekrardan. sabah bir kalktım kulak ağrısı canıma tak etti. meğerse alerjim orta kulak iltihabına çevirmiş. off offf aldım ilaçları bir uyudum şimdi kalktım şükür ki kulağımda uçak kalkışındaki basınçtan başka çok kötü bir durumum kalmadı. :1:

Ay canım ben özdilekten almıştım, kütahya porselenmi güral porselenmi neydi canım hemde tanesi 4 tlye almıştım :9: Dur ben onları bulayımda fotosunu çekip gösterim canım :9:

Eki Görüntüle 665064 Eki Görüntüle 665065 Eki Görüntüle 665066

Benimkiler bunlar canım Çok tatlılar :9: Kütahya porselenmiş canım baktım kırılırlar diye çok korkuyorum :9:

tatlım bunlar çok güzel yaaa kütahya yolumuzun üstündeyken girdik porselen fabrikalarına ama göremedim ben bunları of :5: neyse bulurum umarım..

Gerçekten güzel takımmış canm.
Fiyatıda uygun muş.

evet tatlım ay şu anda takımı falan geçtim sadece kulağım geçsin de çeyize sonra devam ederim :5: :1:

ayyy bunlarda çk şekerler ama yaa:))))

canım kafana yatan ne ise onu al tabii öbür türlü kararsız kalmak kadar zor ve kötü bişey yok ben öyleyim mesela bir eyi alırken kırk kere düşünüyorum ya:(

Bende nce araştırırım netten sonra hemen gider alırım :9: Çünkü zevkim değişmiyo :32:

kızlar bugün doktora gittim tekrardan. sabah bir kalktım kulak ağrısı canıma tak etti. meğerse alerjim orta kulak iltihabına çevirmiş. off offf aldım ilaçları bir uyudum şimdi kalktım şükür ki kulağımda uçak kalkışındaki basınçtan başka çok kötü bir durumum kalmadı. :1:

tatlım bunlar çok güzel yaaa kütahya yolumuzun üstündeyken girdik porselen fabrikalarına ama göremedim ben bunları of :5: neyse bulurum umarım..

evet tatlım ay şu anda takımı falan geçtim sadece kulağım geçsin de çeyize sonra devam ederim :5: :1:

Geçmiş olsun canım :17:

Tatlım ben bunları geçen sene özdilek mağazasından almıştım. :17:

Back