2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

güle güle kullan :)

ebisim gule gule kullan tatlim cok guzeller

kizlar güle güle kullanin insaallah cok güzel seyler almissiniz yine

Teşekkür ederim kızlar :) Edoşum bıçaklar nasıl acaba? Ben de alıp almamak konusunda kararsız kaldım. Evde kullanıyor musunuz o bıçaklardan?

işte bunlarda benim peçetelerimmmm tanesi 1 tl ve 90 krş arası değişiyor

Son düzenleme:
bu da benim su setim kızlar nasıll :)

canım bayıldım çok güzel güle güle kullan sanırım boyama değil kesme denilen şekilde bardağın üzerine oyarak yapıyorlar öyle dimi benmkilerde sade bulabilmek için çok uğraşmıştım

Çok güzeller canım güle güle kullan

Oyy oyyy peçeteleree bakk :)) Gerçekten çok zevklisin canımm.

bu da benim su setim kızlar nasıll :)

Gerçekten çok şık canım.
Hangi markanın kaç parça, ne kadar desem ayıp olur muuu.
Bende geçen ay alıyordum son anda döndümde :))
Başkaydı tabi o.
Mutlulukla kullanmak nasip olsun inşallah canım

Herşeyi düşünüp/ sorup yapmışsınız. Hatta daha da fazlasını.
Eğer durumum uygunsa kıymette biliniyorsa ben alırdım sanırım.

bu robot cok kullanıslı bzde de var :)

Teşekkür ediyorum

Ohh ohh alışverişler yapılmış.:))
Çok güzeller canım hepsi mutlulukla kullanman nasip olsun

markafoni ve migros cicilerimm kızlarr ve sonunda baharat takımım tamamlandı 6 tane daha aldım 8 oldularr

Listeden baharatlık takımıda silindi.
Alınacaklar azaldkça mutlu oluyor insan. Mutlulukla kullan inşallah canım

canımmm teşekkür ederimm bu arada perim senin çeyiz topiğini ne zaman göreceğizz

Burası işte canım hem hepimizin hem benim :26:
Benimkilerin çoğu kolide olduğundan kendime özel artık ya yaz sonuna ya seneye açarım canım.

Listeden baharatlık takımıda silindi.
Alınacaklar azaldkça mutlu oluyor insan. Mutlulukla kullan inşallah canım
evet canım ya bir tek şu atntitonideki en büyük cupcake kavanozlrdan alacağım çay şeker ve tuz için sonra tamamdır teşekkür ederimm
Burası işte canım hem hepimizin hem benim :26:
Benimkilerin çoğu kolide olduğundan kendime özel artık ya yaz sonuna ya seneye açarım canım.

anladım canım toptan bakacağız seninkinede artık

evet canım ya bir tek şu atntitonideki en büyük cupcake kavanozlrdan alacağım çay şeker ve tuz için sonra tamamdır teşekkür ederimm

anladım canım toptan bakacağız seninkinede artık

Evet canım öyle olacağını sanıyorum. :)

canım bayıldım çok güzel güle güle kullan sanırım boyama değil kesme denilen şekilde bardağın üzerine oyarak yapıyorlar öyle dimi benmkilerde sade bulabilmek için çok uğraşmıştım

aynen öyle Tuğçecimm evet boyama değil özellikle kesme modelli aradım biraz uğraştırdı beni ama içime çok sindi.

est. neden ayıp olsn tatlım :)
kcd'nin gardenya modeli memleketimin en kazık züccaciyesinden aldım elden taksit yapan tek yer olduğu için :) 12 kişiliği 400 lira kampanyalı demişlerdi araştırırsan daha ucuza bulabilirsin diye düşünüyorum.bu arada güzel dileklerin için çok teşekkürler :)

Teşekkür ederim kızlar :) Edoşum bıçaklar nasıl acaba? Ben de alıp almamak konusunda kararsız kaldım. Evde kullanıyor musunuz o bıçaklardan?
Hiç kullanmadık ama ilk gördügümde bu ne oyuncak gibi kesmez dedigim an bir baktım elimi kesti demek ki keskin dedim bide ben aşırı keskin bıcak istemiyorum biraz korkuyorumda :26:
edacım canım topiğine yazdım ama burdanda yazayım çok güzel aldıkların peçetelerine ayrı bayıldımm güle güle kullan aşk dolu masalarda kullanırsın inşallah

Tşk ederim canımmm

Çok güzeller canım ben uygun aldım diyordum ama pahalıya almışım 7 adet oldu fiyatları 2-3-4

Sağol perimm

canim marketlerde oyle ben tahta kale tarzi biryerden aliyorum hep temizlik mazemesid satiyor orda uygun oluyor arada bakin sende bulursun mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…