• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

merhaba kızlarrr bi kaç zamandır ara vermiştim şimdi yardımınıza ihtiyacım varrr :18::18: kahvaltı takımı olarak nasıl???
çok kararsızım benim içime çok sindi çok sevdim ama sevdicek ehh işte dedi... alsam mııı almasam mııı ???
$184419.MRE.webp

canım porland ın ürünü tek tek alınıyor bayağı pahalıya geliyor daaa şu an kadınlar gününe %30 indirim varmış porland da yaklaşık ortalama bir takım indirmi ile 300 gibi oluyordu tam hesaplamadım ama :50::50: ay çok karasız kaldım :26::26::26::26::26:

canım porland ın ürünü tek tek alınıyor bayağı pahalıya geliyor daaa şu an kadınlar gününe %30 indirim varmış porland da yaklaşık ortalama bir takım indirmi ile 300 gibi oluyordu tam hesaplamadım ama :50::50: ay çok karasız kaldım :26::26::26::26::26:

Eger ben sıkılmam hep severek kullanırım diyorsan al canım..

evet yaaa ucuz da değil ki ... bana kalsaaaaa ooo her şeyi almak istiyorummmm :1::1::1: bakalım kısmet artık canım teşekkürler :21::21:

Son düzenleme:
yaaa bu sefer uğra belki bulursun canım ... ayy bide benim bulunduğum yerde porland da yok arkadaşa ısmarlayacağım parayı gönderip :1::1: ayy benim bu kararsızlığımmm :14::14:

Son düzenleme:
Canım hoşgeldin aldıklarını çok begendim :16: sende benim gibi leopar seviyorsun demek ki :16: gerci benim leoparlı ev eşyam yok ama genel olarak çok severim :1:

Kızlar nasılsınızz bu arada :16:
canım hoşgeldin nezamandır karşılaşamıyoruz ben geliyorum sen çıkıyosun sen geliyorsun ben çıkıyorum msj amışsın yeni gördüm cvp verdim geç oldu ama bide aldığında pazarlık yapmayı unutma sakın ben 95 e aldım sende bağlarsın o fiyata hemde benımkıde taksıtlı fiyatı :1:
merhaba kızlarrr bi kaç zamandır ara vermiştim şimdi yardımınıza ihtiyacım varrr :18::18: kahvaltı takımı olarak nasıl???
çok kararsızım benim içime çok sindi çok sevdim ama sevdicek ehh işte dedi... alsam mııı almasam mııı ???
Eki Görüntüle 651063
canım güzelmiş ama fiyatı biraz çok kaç parça hesapladın kaç kişilik olcak aslında ona göre fiyat iyi yaa kötü diyebilirim ben karacadan aldım 47 parça 290 fiytı gerci ben 250 gibi bi fiyata almıştım
yaaa bu sefer uğra belki bulursun canım ... ayy bide benim bulunduğum yerde porland da yok arkadaşa ısmarlayacağım parayı gönderip :1::1: ayy benim bu kararsızlığımmm :14::14:

bende kaya&maya makarna tabaklarını ve kahvaltı tabaklarını istiyrum ama burdada yok malese :84:

Allah'ım tam benim topiğim burası kızlarrrr insan kendi gibi düşünen birilerini bulunca ne kadar mutlu oluyo yaaaa:16::16::16::16::16::16: Herkez çeyiz konusunda abarttın diyor ama dayanamıyorummmm her gördüğüm tabak çanağı almak istiyorummmm:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

bu gruba benimde dahil olmam lazım artık bu yazdan geçti :5:

inaşllah önümüzdeki senelerde olur diyorummm inşallahhh olur olsun artık :52:

canım güle güle kullan hepsi birbirinden güzel :16:

tşk ederım canım inşallah hepsını begenerek aldım.bir tek yatak örtüsü gunluk kullanılacak gıbı degıl ama elımden geldıkcede en sadesını secmeye calıstım.kampanya ıcınde oldugu ıcın secmem gerekıyordu..:26:

Canım hoşgeldin aldıklarını çok begendim :16: sende benim gibi leopar seviyorsun demek ki :16: gerci benim leoparlı ev eşyam yok ama genel olarak çok severim :1:

Kızlar nasılsınızz bu arada :16:

aslında bole aşırı leopar sevgılısı degılım kıyafetımde bıle bır tek bırseyım var o kdr.ama bunları gorunce cok hosuma gıttı :21:

Kızlaar bende geldim aranıza çeyizlerinizin hepsi çok güzel sevdiklerinizle iyi günlerde kullanın inşallah :16: bu aralar tefal de kampanya vardı bende çaycı,kahve makinesi,blender seti ve ütümü aldım.Garanti ve faturanın üzerine çeyizliktir yazdılar düğünden sonra evlilik cüzdanıyla gidip garantiyi başlatıyormuşsun bende kampanyayı görünce aldım :1:
Eki Görüntüle 650626 Eki Görüntüle 650627 Eki Görüntüle 650628 Eki Görüntüle 650629

Süper olmuş garanti olayı yahu, benim de ütü almam lazım, bütün şubelerinde kampanya var mıymış acaba? Sen de güle güle kullan tatlım.

o zaman paylaşım canım ilk öncelikle bu hafta sonu en son aldıklarım..

yemek takımı 12 kişilik..22 parça tencere setim...çatal bıcak takımı..kahvaltı takımı 6 kısılık bu (hediye olrak verıldı..)

Eki Görüntüle 651013 Eki Görüntüle 651014 Eki Görüntüle 651015 Eki Görüntüle 651016

bunlarda bı kaç ay önce aldıklarım taçın kampanyası ile..

uyku setim..pamuklu nevresım takımım.pamuk saten nevresım takımı(bunu cok begenerek aldım.)leopar desenli battaniyem..bornoz takımım..banyo paspas setim.

bunlarla beraber yemekteyız masa örtüm..salon inci takımım..yatak örtüsü..(bunların resımlerını bulamadım tam adlarını bılmedıgım ıcın netten bulamadım ama bulursam gene paylasırım..)ayrıca...(sıvı gecırmez alez+utu masasi hediye verıldı..)

Eki Görüntüle 651018 Eki Görüntüle 651019 Eki Görüntüle 651020 Eki Görüntüle 651021 Eki Görüntüle 651022 Eki Görüntüle 651023

İyi günlerde kullan canım. Hayırlı olsun.

Eki Görüntüle 651063

Bence çok güzel, kahvaltıya misafirin geldiğinde falan denizci konseptinde hazırlayabilirsin sofranı. Değişik olur :)

Allah'ım tam benim topiğim burası kızlarrrr insan kendi gibi düşünen birilerini bulunca ne kadar mutlu oluyo yaaaa:16::16::16::16::16::16: Herkez çeyiz konusunda abarttın diyor ama dayanamıyorummmm her gördüğüm tabak çanağı almak istiyorummmm:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Hoşgeldin canım, sen evlisin galiba :) Bizimle çeyiz tecrübeni paylaşırsan çok seviniriz...

bu gruba benimde dahil olmam lazım artık bu yazdan geçti :5:

inaşllah önümüzdeki senelerde olur diyorummm inşallahhh olur olsun artık :52:

Olsun canım, hepimiz bekliyoruz, geç olsun güç olmasın :)

Amin tatlım sağolasın.

Taksitsiz zaten olmuyor canım.
Bu arada kusura bakma lütfen o sıra çıkmam gerekti acil.
Çeyiz bitmez canım iğnesini bile aldım desen güzel değişik detaylar buldukça alırsın :)
Tupperware evet gerçekten önemli bir ihtiyaç ama zorunlu ihtiyaç değil.
Duruma göre almak istiyorum. Yıllardır kullanıyoruz 10 senedir Kalite harika :nazar:
İnşallah almak nasip olur. Alırsam çokta uçmam şahsen.
Kit Setini alırım. 4,6LT Tini Mini Hanım alırım(Meyveler için vs.) Erzak 5li setlerine bayılıyorum.
4/5 Tane daha bu şekilde önem verdiğim ürün/ürünler var.
Zevkli bir alışveriş süreci aslında.
İnşallah herşey gönlünce olur :16:
Haklısın gerçekten yazdıklarında.
Annemin aldıkları haricinde bende biliyorum az çok fiyatları.

Kızlar çıkıcam aslın şöyle bir selam vereyim dedim
İyi akşamlar canlarımm:16::16:

PEŞİN ALMAM MALESEF MÜMKÜN,

Bizim burda tencere takımlarını felan satan bir mağaza var ne istersen söyle getirteyim diyor bende ondan öyle her istediğimi söyleyip getirtip ancak öyle çeyizimi düzeceğim ,kredi kartı ile de olmuyor malesef..
abimin eşi de mesela hala alıyor bitmiyor,çk istiyorum felan dese uygun bulursam gidip alıyorum ..

geçenlerde kahve yanına su bardağı almıştım nasl mutlu olmuş anlatamam .bende çk seviniyoprum öyle olunca..

tupperwarelede şek şek rünü var mesela ,onu ablama vereceğim bakalım emnun kalırsa bende alacağım ,bizim evde hiç kullanılmadı annem almaz öyle sen kendi evin için alır der:)

inşallah hepimizin gönlüne göre olur canım

allah bize güç kuvvet versin açlışıp yapalım

bu arada günaydınlar kızçelerrrrrrr:.:

trendyoldaki çay saati bütiğine bayıldım bir bakın kızlar tuğralı modelleri çk güzel...

markafoni porland var

Back