• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

Sanırım bende aranıza katılabilirim daha kesin bi tarihimiz yok ama olsun :))

bende yeni sözlendim ama çeyiz için hiçbirşeyim yok annemde henüz erken diyor ne yapacagım bilemiyorum hiç

İkili çay fincan takımımız. :16:

Canım benim çok güzelll :16: Sevdiginle mutlulukla kullanırsın inşallah :16:
Bunlarda benim bugün aldıklarım
Mutfak havlumuz, çay süzgecimiz, mutfak bıcagımız :69:

Tahta kaşıklarımızzz :16:

Buda 2 gün önce aldıgım diger bıcagımıza kardeş olan bıcagımız :1:

İkili çay fincan takımımız. :16:

Canım benim ne kadar şıklar öyle :69:
Güzel günlerde Aşkla kullanın inşallah :69:

bende yeni sözlendim ama çeyiz için hiçbirşeyim yok annemde henüz erken diyor ne yapacagım bilemiyorum hiç

Başlasan aslında ufak ıvır zıvırlardan iyi olur canım :16:

Güle güle mutlulukla kullan inşallah cnım :16::16:

Mutfak havlumuz, çay süzgecimiz, mutfak bıcagımız :69:

Tahta kaşıklarımızzz :16:

Buda 2 gün önce aldıgım diger bıcagımıza kardeş olan bıcagımız :1:

Canım benimm çok teşekkür ederimm. Bıçağının rengine bayıldımmmm. :16::16:Mutfak havlun da çok cici yesinler onuuu. :16:
Hepsi çok çok güzel canımm mutfakta en çok lazım olan şeyleri almışsın valla, güle güle mutlu günlerde kullanın inşallah hepsiyle enişteye güzel güzel yemekler hazırla. :16:
Canım benim ne kadar şıklar öyle :69:
Güzel günlerde Aşkla kullanın inşallah :69:

Başlasan aslında ufak ıvır zıvırlardan iyi olur canım :16:

Güle güle mutlulukla kullan inşallah cnım :16::16:

Teşekkür ederimm Gizemimm kuzummm. :16: Hepimiz aldıklarımızı güzel günlerde kullanalım inşallah canım benimm.

Canım benimm çok teşekkür ederimm. Bıçağının rengine bayıldımmmm. :16::16:Mutfak havlun da çok cici yesinler onuuu. :16:
Hepsi çok çok güzel canımm mutfakta en çok lazım olan şeyleri almışsın valla, güle güle mutlu günlerde kullanın inşallah hepsiyle enişteye güzel güzel yemekler hazırla. :16:

Teşekkür ederimm Gizemimm kuzummm. :16: Hepimiz aldıklarımızı güzel günlerde kullanalım inşallah canım benimm.

İnşallah Canım :16::16:

arkadaşlar merhaba bende yavaş yavaş çeyiz hazırlığı yapmaya başladım. aldığım ürünleri sizlerle paylaşıyorum bunların taksitlerini ödedikçe yeni şeyler alıp onlarıda sizlerle paylaşacağım hepinize bol çeyizli günler :)

Güle güle aşkla kullan İnşallah canım güzel çeyizlerini :16:
Kahvaltı Takımın,Nevresimlerin herşeyin çok şık.
Yemek Takımını ayrı beğendimm.
Bende aynı durumdayım :))
Taksit öde öde önden öde, oh bitiyor derken yeni şeyler al :))
Sanırım evliliğe kadar bu böyle gider :)

Son düzenleme:
Güle güle aşkla kullan İnşallah canım güzel çeyizlerini :16:
Kahvaltı Takımın,Nevresimlerin herşeyin çok şık.
Yemek Takımını ayrı beğendimm.
Bende aynı durumdayım :))
Taksit öde öde önden öde, oh bitiyor derken yeni şeyler al :))
Sanırım evliliğe kadar bu böyle gider :)

çok teşekkür ederim canım bende çok beğenerek aldım :) önce ıvır zıvır küçük gibi görünen ama büyük şeyleri alıyım istedim ama bunlar bile gözümü korkuttu diyebilirim. öyle taksit bitmez aslında bi taksit ödemeye giderken bir çok şey beğenip ay bunuda alıyım yapıyoruz hepimiz o yüzden önceden almak en iisi :D

çok teşekkür ederim canım bende çok beğenerek aldım :) önce ıvır zıvır küçük gibi görünen ama büyük şeyleri alıyım istedim ama bunlar bile gözümü korkuttu diyebilirim. öyle taksit bitmez aslında bi taksit ödemeye giderken bir çok şey beğenip ay bunuda alıyım yapıyoruz hepimiz o yüzden önceden almak en iisi :D

Kesinlikle Canım :))
Çeeyiz dükkanlarına Artık çok sık uğramamaya çalışıyorum hatta :1:

Kesinlikle Canım :))
Çeeyiz dükkanlarına Artık çok sık uğramamaya çalışıyorum hatta :1:

ben 21 yaşındayım ilk defa alıcı gözüyle bi kaç aydır geziyorum dükkanları :D gerçekten çok güzel şeyler var birini alınca insanın başka birinde aklı kalıyor. inşallah bütün istediklerimizi evlenene kadar tamamlarız kiiii evlenince borç ödemek yerine gezelim tozalım dimi ama :D:D

kızlar merhaba günaydın ya her yere bakıyorum o kadar moda olmasına rağmen hiçbir yerde bulamadım !!! istanbul siluetli kahve fincanı bir yerde gören duyan bilen yok mu :(

geçen hafta paşabahçe mağazasında gördüm biraz tuzluydu gerçi :1:

nasılsınız kızlar aramıza yeni gelenler olmuş :16:

ben 21 yaşındayım ilk defa alıcı gözüyle bi kaç aydır geziyorum dükkanları :D gerçekten çok güzel şeyler var birini alınca insanın başka birinde aklı kalıyor. inşallah bütün istediklerimizi evlenene kadar tamamlarız kiiii evlenince borç ödemek yerine gezelim tozalım dimi ama :D:D

Zaman çabuk geçiyor valla. Geçen sene pek birşey almamıştım pişmanım diyebilirim :)
Güzel şeyler için ödüyoruz varsın ödüyelim :16:

geçen hafta paşabahçe mağazasında gördüm biraz tuzluydu gerçi :1:

nasılsınız kızlar aramıza yeni gelenler olmuş :16:

Hoş geldin canım nerelerdeydin:16:

Zaman çabuk geçiyor valla. Geçen sene pek birşey almamıştım pişmanım diyebilirim :)
Güzel şeyler için ödüyoruz varsın ödüyelim :16:

Hoş geldin canım nerelerdeydin:16:

nerelerde olucam tatlım okul koşturmaca derken giremedim kaç gündür sen neler yapıyorsun :16:

Back