2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

Daha da süper almışsın o zaman canım 95 süper ya
Bence daha indirirler yatak örtüsünü çünkü kapitoneli olan 119 iyi indirmiş
Biz yabancı degiliz zatii
Sen nerede oturuyordun canım ? İstanbul mu

Bunu duymaya hazır mısın?

İlki 140 lira, pamuk saten uyku setim.
Diğerini de 45 liraya aldım
Gerçekten çok kaliteliler ve orjinaller.
Yerini bulmak lazım böyle indirimli yerlerin

İnanamıyorummm

Süper fiyat tatlım, ben de ilkine bayıldım. Güle güle kullan :)

Gördüm tatlım, hayırlı olsun. Güzel günlerde kullan çeyizciklerini inşallaaahh :)

evet canim biraz daha zorlayacagim fiyati bakim son durumu yazarim tekrar bu arada sakaryada oturuyorum ben istanbula gelip gidiyorum sık sık akrabalarim var orda hep girigimdede elim kolum dolu geliyorum yasasin alisveris yapmakk tutamiyorum kendimi bu hizla gudersem 1 yila kalmaz herseyimi tamamlayacagim

canim hayirli olsun topigin seninde ceyizini gormus olduk insallah tamamlandigi gunude goruruz beraber herseyin cok guzel zevkli secimler yapmissin sevdiceginke mutlu mutlu kullanirsin ins

SAĞOL CANIMM DAHA GÜZELİİ SENİN OLSUN:)iSTİKBALDEN YATAK BAZA İÇİNDE PAZARLIKLA 5200 ALDIMM

ankara etmesgutta canım seninki nerde yapıyo?? Inş. Bizde herşeyimizi denk getiririz de istedigimiz tarihde evlenirizz

Allah kavuştursun kızlar, sağsalim kavuşun inşallah kocişlerinize.

Merhabalaar
Bakın bugün neler aldım

Çok güzeller canım mutlulukla kullanın inşalalh

Nasılsın canım?
Hemen geliyorum topiğine

canim benimki agrida yapiyor insallah bizimkide 2015 yazinda olsun ya

inşallah canımm yanımıza gelsinler de hayırlısıyla olurr.Şu askerligi bitirsin hep önümüze gelip durdu tek derdim bu baska bişeyi dert etmiyorum. Dügnümüz biraz geç olsun ona bile razıyım

Canım havluularının hepsi çok şık gerçekten. Baştakiler fransız danteli değil mi? Mutfak havluna da bayıldım :)

Sağoll canımm yok değil galiba bende tam bilmiyorum ki:) bi siteden aldım elime ulaştılar havluları cok kalıteli ama dantellerini tek taraflı yapmışlar o biraz canımı sıktı bide gözüktügü gibi kocaman değlllerdi minik bişey olarak geldi netten havlu alma faslını kapattım:)

alınanları hazırlıkları görünce resmen başıma ağrılar girdi, bunalımdayım şu an! benim de tahmini düğün tarihim 2014 ama ben şimdiye kadar bi peçetelik iki tane de tabanı gülen suratlı jumbo kase almıştım (onu da sefkülümü korkutmak için almıştım bak çeyize başladım diye:))) ciddi ciddi hazırlanması gereken epeyce eşya varmış yaaaa :////

Damla hoşgeldin canımmm
Kızlar işe gec kaldım hemen cıkıyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…