- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- 448
orda sordum zaten biraz daha zorlarsam 250 ye bırakır ama dahada inmez yakındanda çok kaliteli gözüküyor annem kullanıyor dedi çocuk yıkamış çamaşır makinesinde 5 yıl garanti veriyormuş karaca home bütün ürünlerine birde sana demiştim ya kız fiyatları yanlış söylemişim bugun ilk taksidimi ödemek için gittimde battaniyeli neresim 130 kapitoneli 95 miş ama kimseye söyleme dedi bana fiyatıymış
Merhabalaar
Bakın bugün neler aldım
Days in colors uyku setim
Eki Görüntüle 641663
Eki Görüntüle 641664
Ve Days in colors nevresim takımım :!6:
Eki Görüntüle 641665
Çok mutluyum çok
Çok uygun fiyata denk geldi
Bunu duymaya hazır mısın?
İlki 140 lira, pamuk saten uyku setim.
Diğerini de 45 liraya aldım
Gerçekten çok kaliteliler ve orjinaller.
Yerini bulmak lazım böyle indirimli yerlerin
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...da-amp-tarikin-ceyizcikleri.html#post29038838
Kızlarrrr topik açtım dayanamadım
offf cidden çok ugrastım saate bakın kaç oldu :2: o kadar yükledim yükledim sonra birden silindi tekrar ugrastım birkaç parça yüklenmiyor hata veriyor ama pes ettim
evet canim biraz daha zorlayacagim fiyati bakim son durumu yazarim tekrarDaha da süper almışsın o zaman canım 95 süper ya
Bence daha indirirler yatak örtüsünü çünkü kapitoneli olan 119 iyi indirmiş
Biz yabancı degiliz zatii
Sen nerede oturuyordun canım ? İstanbul mu
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...da-amp-tarikin-ceyizcikleri.html#post29038838
offf cidden çok ugrastım saate bakın kaç oldu :2: o kadar yükledim yükledim sonra birden silindi tekrar ugrastım birkaç parça yüklenmiyor hata veriyor ama pes ettim
Ben gene geldim sen yoksun canım
Canım çok güzel çok begendim yatak odası takımını ne kadara aldın hayırlı olsun canım
Canım çok güzel bu serili olan ama bende ayırt edemedim
Perim haklı eger beyaz düşünüyorsan koyu olanı al
Uygun ve çok güzeller canım güzel günlerde kullanırsın inşallah
ayyy canimm seninki nerde askerlik yapiyo nezaman gelcek bide bisey insallah hersey istediginiz gibi olur bizde askerden geldikten sonra yaza nisan sonraki yaza dugun yapcaz paramiz yok :84:
Aslinda ben resimdekini istiyorum ama cikartamadim o hangisi diye sence hangisi resimdekiBide fiyati cok degil dimi
ankara etmesgutta canım seninki nerde yapıyo?? Inş. Bizde herşeyimizi denk getiririz de istedigimiz tarihde evlenirizz
ankara etmesgutta canım seninki nerde yapıyo?? Inş. Bizde herşeyimizi denk getiririz de istedigimiz tarihde evlenirizz
Merhabalaar
Bakın bugün neler aldım
canim benimki agrida yapiyor insallah bizimkide 2015 yazinda olsun ya
Canım havluularının hepsi çok şık gerçekten. Baştakiler fransız danteli değil mi? Mutfak havluna da bayıldım :)
Çok güzeller canım mutlulukla kullanın inşalalh
Nasılsın canım?
Hemen geliyorum topiğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?