- 23 Ekim 2012
- 1.022
- 124
- 73
Canım daha uyguna bulunur mu hiç sanmıyorum kimse anlamıyor evlenicek insanların halinden
Ben de görünce vuruldum hatta tepsisi falan da vardı ama tepsinin fiyatına bile bakmadım korkudan![]()
ah ben kolleksiyonu indirdim pcye arada böyle yapabileceklerim var mı diye bakıyorum işte önlük tutacak vs yapacağım bişeyler bitsede paylaşsam

Simgem bence porland düşünüyor evlenecekleri, ama nasıl olsa bunlar hevesle alırlar parasına bakmadan diye düşünüyor :) Ben de bayılıyorum kaya mayaya... Belki sevdicekle kendim için iki kişilik bir takım oluşturabilirim ilerde...
ben iki kişilik kahvaltı takımı oluşturayım dedim demez olsaydım iki tabak zeytinlik vs toplasam 5 parça belki etti sana 150 civarı bişey dedim yok kalsın porland kalsın

Bence de canım kendin yaparsın çok daha güzel olur eminimm, ellerine sağlık :) Porland evlenenleri düşünse, cüzzi fiyatlar koysa ama nerdeee uçuyor fiyatlar.
Canım İzmirde porland outlet var mı peki netten baksaydın belki vardır :)
ya pınarbaşı bilmem ne diye bişey varda outleti ne olur ki porland bu kadar uçmuşken 15i 12ye verir

Vay vay vay... Bence bunlar rağbet görürse başka markalar da çıkarır kızlar. Acele etmeyelim diyorum ben..
Bencede bekleyelim biraz daha olmadı ben porselen boyama işinede girer hepimize birer takım yaparım

canim ben keramikanin.internet sitesinden aldim cok guzel ambalajlamislar 1 gunde sorunsuz olarak elime ulastilar tavsiye ederimporland gercekten abartmis bi bardak 15 mi set yapmaya kalksak yandik vala :88: bu arada kipadan ne aliyorsun anlamadim
![]()
Kipada fransız markalı bir set var kuponla servis setini peynir bıçak seti et bıçak seti falan aldım da şimdi tatlı servislerini alacağım

Canım seramik değil mi onlar, ilerde çatlama falan yapar diye endişe ediyorum ben açıkçası. Bulaşık makinesine falan girecek ya..
keramika porselen diyorda seramik mi ki acabaaaa bende üzerindeki yazılar desenler çıkar diye endişeliyim ondan mağazadan alayım dedim