• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

$dantel-simli-havlu-kenarı-modeli.jpg

$havlu-kiyisi-ornekleri-5.jpg

Sarı olan biraz daha geniş, sarı kısmı daha çok.
Gri olan da bu kadar koyu gri değil, az daha açık renkli.
Tam parlayan gümüş gibi..
13 liraya valla uğraşmaya değmez, hoş örmeyi zaten bilmiyorum..:1::1::1::1::1:

Edoşum çok beğendim hepsini, şu çay kaşıklarından ben de bakmıştım ama daha almadım.Nasıl sence? Alayım mı?

Al canım al ben çok begeniyorum onları :16:16 TL ye almıştım ben çok pahalı degil yani :21:
Canım hepsi çok güzeller ama özellikle çay setine ve can cananlara bayıldım onlardan bende gördüm ama cesaret edemedim ya sence ebisin dediği gibi alsak mıııı almasakk mııı :D memnunmusun sen aldığına.

Alın kızlar hem çeyizlerimizde ortak olsun ne güzel :16: ben iyiki almışım diyorum çok şekerler :16:

Elalemi boşver canım sevdin mi, sevildin mi, saygı gösteriliyor musun evet... Onlara susmak düşer.
Hiç gönlünü huzursuz etme mutlu olmana bak çok güzel bir evlilik yapacaksın iinşallah.:16:
Bu arada canım kusura bakma dün misafir geldi aniden çıktım o sıra seninde çıkıyorum yazını görünce 5 dk ya yazarım dedim ama bilga bakamadım .
Tanıştır söz telaş zaten 1 ayını alır. Sonra nişan için hazırlıklar bohça hazırlığı vs 2 ay alsa bir 3-6 ayda nişanlı kaldın mı oh mis sadece evine eşya konusunda kafan dolu olur. :)
Amaa benn Şubat-Haziran Arası istiyorum yoksa bizimkinden çekeceğim varrr.
En azından söz istiyorum diyip duruyor. birde 3-4 aylık çıkanlar söz yapınca... :31:
Aynen canım hap koydum şarkının adı. Valla oynamayı hiç sevmem daha doğrusu utanırımmm ama düğünde o şarkıyı kesinlikle çaldıracağımmm :))
Gelirsen görüşürüz gene canım öpüyorum çok :16:

Allah razı olsun canım ya ne tatlı konuştun :16:valla öpücem seni :54::54:
Yok canım olur mu :16:misafir gelince olmuyor tabi kk dayım diyince hııı :53: diyorlar :1:
Dimi o kadar çok telaş var ki :26: O zaman yapın canım sonra nişan gelir sonra dügün :32:
Biz dügün istemiyoruz ama nişanda çalarız artık :1: Sizde çalın tabi ohhh yandan yandan :32:

Bunlarda bugün aldıklarım kızlar hemen paylaşayım dedim :1:

Bıçak seti almamaya karar verdim..zaten bıcaktan korktugum için hep bu boyda bıcak kullanırım evde..bu şekilde tek tek alsam daha iyi..
Fiyatı 5 TL :16:

$KP-11218-5.JPG

Silikon çırpma telimiz 3.5 TL :32:

$Bdsc0248.jpg
Minik sos tavamız ama bizimkisi fuşya renginde..fiyatı 5 TL :16:

$1000000017996_0_304x424_1.jpg

Bugün gittigim magazadan bir kaç parca daha begendim fakat hem saat çok geç oluyordu hemde daha çok harcamamalıyım dedim:1:

Son düzenleme:

Bıçak seti almamaya karar verdim..zaten bıcaktan korktugum için hep bu boyda bıcak kullanırım evde..bu şekilde tek tek alsam daha iyi..

Eki Görüntüle 631745

Eki Görüntüle 631744

Eki Görüntüle 631743

Bugün gittigim magazadan bir kaç parca daha begendim fakat hem saat çok geç oluyordu hemde daha çok harcamamalıyım dedim:1:

Allahım renklere bak ya müthişş :16:
Hayırlı olsuun :61:

Son düzenleme:
Bugün indirimde yakaladım, kenarı dantelli, dikilmiş havlu aldım 2 tane..
Tanesini 13 liradan verdi çocuk. :1::1:
Biri gold, diğeri gümüş renkte.

Canım çok güzel gerçekten güle güle kullanın inşallah:16:

Al canım al ben çok begeniyorum onları :16:16 TL ye almıştım ben çok pahalı degil yani :21:

Alın kızlar hem çeyizlerimizde ortak olsun ne güzel :16: ben iyiki almışım diyorum çok şekerler :16:

Allah razı olsun canım ya ne tatlı konuştun :16:valla öpücem seni :54::54:
Yok canım olur mu :16:misafir gelince olmuyor tabi kk dayım diyince hııı :53: diyorlar :1:
Dimi o kadar çok telaş var ki :26: O zaman yapın canım sonra nişan gelir sonra dügün :32:
Biz dügün istemiyoruz ama nişanda çalarız artık :1: Sizde çalın tabi ohhh yandan yandan :32:

Canımm :54:
Anneme göre Nikah bizimkine göre Düğün bende düğün olsun bari dedim :)
Hoş benim şuan tek hevesim tek hayalim evim inanr mısın :9:
Bugün Vitrin Takımları oluyor ya Su Takımları Canım.
Onlardan baktım alacaktımm ama vazgeçtim göze alamadım.
12 Ay 33TL Falan gelecekti.
400 TL Beğendim Ama 6Lı Çay Bardağı Takımı
6Lı Su Bardağı 6 Lı Kadeh 6 Lı Viski Bardağı Sürahisi ile işte 31 Parça.
Meşrubat Bardağı, Limonata/Rakı Bardağı yook. Hadi Meşrubat Olsu 450 TL e Çıkıyor.
İşe başlayım öyle alayım dedim...
Aslında sevmem... Vitrin bile istemiyorum tek konsol.
Ama ah bu anneler herşey olacak illa :31:

Eki Görüntüle 631745

Eki Görüntüle 631744

Eki Görüntüle 631743

Canmm maşallah yaa ne kadar tatlı şeyler alıyorsun.:nazar:
Çırpma Telin çok tatlı rengi.
Bıçak porselen olanlardan mı cnm?
Bende öyle istiyorum yaa çok hoşuma gidiyor. Bievde gördüm bende 2-3 Tane almak istiyorum.
Bende korkarım bıçaktan :18:

Çok güzeller Mutlu günlerde kullanın inşallah. Nehirin can canan çay kaşıkları yazarsan internete satan bir sürü yer var :1:

TEŞEKKÜR Ederim canım hepimiz mutlu günlerde kullanalım inşallah evet yazınca bisürü site cıkıo ama güvenilirmi değilmi bilmediğimden alamıyorum :1:[/QUOTE]

kızlar paşabahçenin tek taş yüzük şeklinde peçete halkaları vardı ya.. onlardan arıyorum.. ama bulamıyorum... :(başka markalarda görmüştüm ama paşabahçeninkini arıyorum özellikle, çok şık duruyor çünkü... dün paşabahçenin bir mağazasına sordum, uzun zamandır gelmiyor dediler.. ama ben görmüştüm birinde, işte hangisinde gördüm onu hatırlamıyorum :(
bulan, gören, duyan olursa bana haber versin olur mu? :)))
işte buuuuu:
$pasabahce%u00252Bpirlanta%2Bpecetelik%2B1.jpg $pasabahce%u00252Bpirlanta%2Byuzuk%2Bpecetelik%2B3.jpg

Back