• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

dün aldıklarım daha elime ulaşmadılar nasılllar =)

Morrr :69:
Çok güzeller canımmm :nazar:
Mutlulukla Kullan inşallah.

kızlar paşabahçenin tek taş yüzük şeklinde peçete halkaları vardı ya.. onlardan arıyorum.. ama bulamıyorum... :(başka markalarda görmüştüm ama paşabahçeninkini arıyorum özellikle, çok şık duruyor çünkü... dün paşabahçenin bir mağazasına sordum, uzun zamandır gelmiyor dediler.. ama ben görmüştüm birinde, işte hangisinde gördüm onu hatırlamıyorum :(
bulan, gören, duyan olursa bana haber versin olur mu? :)))
işte buuuuu:
Eki Görüntüle 632158 Eki Görüntüle 632159

Canım çok şık duruyor gerçekten.
Ben pek paşabahçe mağazasına uğrayamıyorum yaklaşık 1 yıldır :26:
Sanırım yardımcı olamayacağım.
İnşallah en kısa zamanda bulur, alırsın cnm:16:

Bunlarda bugün aldıklarım kızlar hemen paylaşayım dedim :1:

Bıçak seti almamaya karar verdim..zaten bıcaktan korktugum için hep bu boyda bıcak kullanırım evde..bu şekilde tek tek alsam daha iyi..
Fiyatı 5 TL :16:

Eki Görüntüle 631745

Silikon çırpma telimiz 3.5 TL :32:

Eki Görüntüle 631744
Minik sos tavamız ama bizimkisi fuşya renginde..fiyatı 5 TL :16:

Eki Görüntüle 631743

Bugün gittigim magazadan bir kaç parca daha begendim fakat hem saat çok geç oluyordu hemde daha çok harcamamalıyım dedim:1:

Edacım güle güle kullan :16: Sanırım bizim zevklerimiz çok benziyor birbirine :) Benim çırpma telim de bıçaklarımın biri de seninkilerin aynısı:1:

Canım çok güzel gerçekten güle güle kullanın inşallah:16:

Canımm :54:
Anneme göre Nikah bizimkine göre Düğün bende düğün olsun bari dedim :)
Hoş benim şuan tek hevesim tek hayalim evim inanr mısın :9:
Bugün Vitrin Takımları oluyor ya Su Takımları Canım.
Onlardan baktım alacaktımm ama vazgeçtim göze alamadım.
12 Ay 33TL Falan gelecekti.
400 TL Beğendim Ama 6Lı Çay Bardağı Takımı
6Lı Su Bardağı 6 Lı Kadeh 6 Lı Viski Bardağı Sürahisi ile işte 31 Parça.
Meşrubat Bardağı, Limonata/Rakı Bardağı yook. Hadi Meşrubat Olsu 450 TL e Çıkıyor.
İşe başlayım öyle alayım dedim...
Aslında sevmem... Vitrin bile istemiyorum tek konsol.
Ama ah bu anneler herşey olacak illa :31:

Teşekkür ederim canımm...

Bak ne dicem,
Benim de bardak takımlarım eksik, gittik annemle geçen gün, aay dibim düştüü..:52::52:
Seçim yapamadım..
o Saydığın limonata bardaklaır falan var, schaferin ki 350 tlydii.
Koskocaman set.

Bi de bizim sokağın başında böyle çeyizcilik gibi bi yer var, orda da 300 tlydi. şey bile vardı içinde, konsol takımları, gondol gibi ne onlardan. markasız ama.
Kadın aaa bu markasız abla dediğinde anladım markasız olduğunu.
Azıcık yakamı toplayayım ondan alcam ben 2 takım alcam. 12ye tamamlayim ben herşeyim 12li.
Ama birindeki gondolu almicam, çok olur :1::1:

Teşekkür ederim canımm...

Bak ne dicem,
Benim de bardak takımlarım eksik, gittik annemle geçen gün, aay dibim düştüü..:52::52:
Seçim yapamadım..
o Saydığın limonata bardaklaır falan var, schaferin ki 350 tlydii.
Koskocaman set.

Bi de bizim sokağın başında böyle çeyizcilik gibi bi yer var, orda da 300 tlydi. şey bile vardı içinde, konsol takımları, gondol gibi ne onlardan. markasız ama.
Kadın aaa bu markasız abla dediğinde anladım markasız olduğunu.
Azıcık yakamı toplayayım ondan alcam ben 2 takım alcam. 12ye tamamlayim ben herşeyim 12li.
Ama birindeki gondolu almicam, çok olur :1::1:

Gerçekten mi canım baya iyimiş konsol takımları olup 300 ya da konsol takımı olmasa bile tüm takım 300 olması şahane :)
Benimkinin markası Canba idi canım. Hare model sade ve çık ama almaktan vazgeçtim.
Her zaman çıkartabileceğim birşey olmayacak onlar vitrinde duracak ama normal misafir bardağı olarak şık birşeyler almak istiyorum onları 12 şer kişilik Su bardağı + Meşrubat bardağı olarak alıcam.
Annemde herşey tam olsun şık ve kaliteli olsun anlayışı var. Öyle olunca güzel paralar gidiyor mecbur :)
O yüzden askıya aldım bende.

Odamda bir yer var oraya yarın koli getircem pastahaneden istedim :1:
Onun içine artık Rende dir Çırpıcıdır açacak kek kalıbıdır para yeterse çaydanlık vs doldurmayı düşünüyorum.
Taksite girmeden bunları halledeyim dedim.
Şöyle Her ay 25 30 tl lik alsam gene birşeyler olur.
Öğrenci olunca bütçe az az birike birike göl olur hesabı :16:

Edaa'cım gelmedinnn miii bu akşammm :16:
Simgem de daha topiğimize gelmedi :50::50:

Gerçekten mi canım baya iyimiş konsol takımları olup 300 ya da konsol takımı olmasa bile tüm takım 300 olması şahane :)
Benimkinin markası Canba idi canım. Hare model sade ve çık ama almaktan vazgeçtim.
Her zaman çıkartabileceğim birşey olmayacak onlar vitrinde duracak ama normal misafir bardağı olarak şık birşeyler almak istiyorum onları 12 şer kişilik Su bardağı + Meşrubat bardağı olarak alıcam.
Annemde herşey tam olsun şık ve kaliteli olsun anlayışı var. Öyle olunca güzel paralar gidiyor mecbur :)

Onun içine artık Rende dir Çırpıcıdır açacak kek kalıbıdır para yeterse çaydanlık vs doldurmayı düşünüyorum.

Aynen canım, olsun öyle az az daha kıymetli, Allah bereketini versin.. :nazar::nazar:
Ben çok çeşitli gördüm, siyahlı vardı, taşlı vardı, kesme vardı.
Annemle kesmeleri beğendik, hem şık, hemde misafire de çıkar yani çoook abartılı değil..

Uf iyice geri kafalı oldum. Kesme bizde herkeste vardır, annemde anneannemde falan, bana da cazip gelmeye başladı..

Eki Görüntüle 632379 bunun biraz daha moderni, hoş bunu da sevdim. :1::1: Çok günlük geldi sonra da ://

$49970246-201220121542491b.jpg

çok sadeler...

Yemek takımım da karacanın mona lisa serisinde siyah çizgili.

galiba bu tarz alacağım : Eki Görüntüle 632381

Aynen canım, olsun öyle az az daha kıymetli, Allah bereketini versin.. :nazar::nazar:
Ben çok çeşitli gördüm, siyahlı vardı, taşlı vardı, kesme vardı.
Annemle kesmeleri beğendik, hem şık, hemde misafire de çıkar yani çoook abartılı değil..

Uf iyice geri kafalı oldum. Kesme bizde herkeste vardır, annemde anneannemde falan, bana da cazip gelmeye başladı..

Eki Görüntüle 632379 bunun biraz daha moderni, hoş bunu da sevdim. :1::1: Çok günlük geldi sonra da ://

Eki Görüntüle 632380

çok sadeler...

Yemek takımım da karacanın mona lisa serisinde siyah çizgili.

galiba bu tarz alacağım : Eki Görüntüle 632381

Banada noluysa kesme tarzı mı deniliyor bilemiyorum bwğeenmeye başladım :17:
Sade ve şık olmasını bizimkide sevmez abartılı.
Canım bende bu karacaya da baktm hatta bunu alayım dedim bir ara amaa renkli ya renkleri gider yıkana yıkana diye vazgeçtim...

Bak baktığım takım buydu;
-Çok net değil, yakından daha şık. Birde net fotoları yok kendi sitesinde bile 2 tane.

Annem kesme dedi ordan biliyorum :1::1: Kesme olmayabilir de.. :1::1:
Bu senin attığının aynısı, Schaferda 350ydiii.. 6 kişilik.
İki takım alır 12ye tamamlarsan 600e bırakırım dedi.

Son düzenleme:
Annem kesme dedi ordan biliyorum :1::1: Kesme olmayabilir de.. :1::1:
Bu senin attığının aynısı, Schaferda 350ydiii.. 6 kişilik.
İki takım alır 12ye tamamlarsan 600e bırakırım dedi.

Olabilir cnm bizimkide bir kesme diyip duruyor :))
Fiyatı baya uyguna gelcek o zaman canım düşünebilirsin:31:

Canımm :54:
Anneme göre Nikah bizimkine göre Düğün bende düğün olsun bari dedim :)
Hoş benim şuan tek hevesim tek hayalim evim inanr mısın :9:
Bugün Vitrin Takımları oluyor ya Su Takımları Canım.
Onlardan baktım alacaktımm ama vazgeçtim göze alamadım.
12 Ay 33TL Falan gelecekti.
400 TL Beğendim Ama 6Lı Çay Bardağı Takımı
6Lı Su Bardağı 6 Lı Kadeh 6 Lı Viski Bardağı Sürahisi ile işte 31 Parça.
Meşrubat Bardağı, Limonata/Rakı Bardağı yook. Hadi Meşrubat Olsu 450 TL e Çıkıyor.
İşe başlayım öyle alayım dedim...
Aslında sevmem... Vitrin bile istemiyorum tek konsol.
Ama ah bu anneler herşey olacak illa :31:
Canmm maşallah yaa ne kadar tatlı şeyler alıyorsun.:nazar:
Çırpma Telin çok tatlı rengi.
Bıçak porselen olanlardan mı cnm?
Bende öyle istiyorum yaa çok hoşuma gidiyor. Bievde gördüm bende 2-3 Tane almak istiyorum.
Bende korkarım bıçaktan :18:

Ahh canım inanmazmıyım :16:aynı bende öyleyim :1::26:
Annemde aynı canım yok şu olmadan çeyiz olmaz yok bu olmazsa olmaz..hiç uyuşmayız annemle benim aldıklarıma gereksiz der..ama asıl gereksiz olanlara çeyiz bu der :1:annemle çeyiz anlayışımız çok farklı :1:
Bende bir ara kdc mi neydi markası kesme set vardı istiyordum ama dedigin gibi 6 kişilik olacak ve çok kullanışlı bir takımda olmuyor bana göre o kadar para vermemeye karar verdim..ben kendim alıp set yaparım diye düşünüyorum (annem kabul etmesede :1: )
bende aynı sen gibi eger salon ve oturma odası diye 2 oda yaparsam konsol alırım tek oda yaparsam onu bile almam bir masa bir tv ünitesi yanında dolap olanlardan :16:annem duymasın yine başlar bu kızın hiçbir hevesi yok bedavaya alıcaklar diye :1:
Çok sağol canım benim az paraya cici şeyler almaya çalışıyorum :16:begenmene çok sevindim :16:
seramik oluyor sanırım bıcak canım emin degilim :44:ama keskinliginden eminim gecenlerde aşkım bu kesmez diye dokundum aynı bıcaga bi baktım parmagımı kesti :1: tecrübe oldu gönül rahatlıgıyla alabilirsiniz :1:
bievde fiyatları ne canım ?

yaa bende istiyorum o çay kaşıklarından nerden aldınız ?
canım ben çetinkaya magazasından almıştım hani giyim üzerine olan

Edacım güle güle kullan :16: Sanırım bizim zevklerimiz çok benziyor birbirine :) Benim çırpma telim de bıçaklarımın biri de seninkilerin aynısı:1:

Teşekkür ederim canım :16:oyyy begenmenize çok sevindim :16:ayrıca zevklerimizin benzemesine daha çok sevindim :1:

Edaa'cım gelmedinnn miii bu akşammm :16:
Simgem de daha topiğimize gelmedi :50::50:

al al canım onlarda büyük eksiklik sonucta :1:
en mantıklısı canım o takımı hep kullanamayabilirsin gümüşlükte düşünmüyorsan alma :16:benim fikrim tabi :1:

Son düzenleme:
Kızlar 'cotton box' marka nevresim takımı, uyku seti falan kullanan var mı?
Nasıldır acaba?

izmir perisi ? sen olduğunu tahmin ediyorum topiğin hayırlı olsun canımmmm. ne söz ne nişan olmasada tahmni tarih 2014 aranıza hoş geldim:37: çeyiz nerede ben orada napabilirimm:35:

Back