• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

İyiyim tatlım sen nasılsın bakalım Ya bende taçın bi nevresim birde pike takımı beğendim çok güzeller alıcam ama birdahaki ay off :14:

Hangisi canım?
Ne kadar ki bi de?
Cotton Box oldukça hesaplı geldi bana ama kalitesini bilmiyorum hiç. Merak ettim.

Hoşgeldin seninde çeyizlerini görelim bakalım :1:

hos buldum şekerim.benim derleyip toplamam lazım internette bulmam lazım .çok incik boncuk var hatta tek tek telle cekmem lazım yani bnim çoook işim var çokk .aslında istiyorum topic açmak .:55:

Ahh canım inanmazmıyım :16:aynı bende öyleyim :1::26:
Annemde aynı canım yok şu olmadan çeyiz olmaz yok bu olmazsa olmaz..hiç uyuşmayız annemle benim aldıklarıma gereksiz der..ama asıl gereksiz olanlara çeyiz bu der :1:annemle çeyiz anlayışımız çok farklı :1:
Bende bir ara kdc mi neydi markası kesme set vardı istiyordum ama dedigin gibi 6 kişilik olacak ve çok kullanışlı bir takımda olmuyor bana göre o kadar para vermemeye karar verdim..ben kendim alıp set yaparım diye düşünüyorum (annem kabul etmesede :1: )
bende aynı sen gibi eger salon ve oturma odası diye 2 oda yaparsam konsol alırım tek oda yaparsam onu bile almam bir masa bir tv ünitesi yanında dolap olanlardan :16:annem duymasın yine başlar bu kızın hiçbir hevesi yok bedavaya alıcaklar diye :1:
Çok sağol canım benim az paraya cici şeyler almaya çalışıyorum :16:begenmene çok sevindim :16:
seramik oluyor sanırım bıcak canım emin degilim :44:ama keskinliginden eminim gecenlerde aşkım bu kesmez diye dokundum aynı bıcaga bi baktım parmagımı kesti :1: tecrübe oldu gönül rahatlıgıyla alabilirsiniz :1:
bievde fiyatları ne canım ?

canım ben çetinkaya magazasından almıştım hani giyim üzerine olan

Teşekkür ederim canım :16:oyyy begenmenize çok sevindim :16:ayrıca zevklerimizin benzemesine daha çok sevindim :1:

al al canım onlarda büyük eksiklik sonucta :1:
en mantıklısı canım o takımı hep kullanamayabilirsin gümüşlükte düşünmüyorsan alma :16:benim fikrim tabi :1:

Aynen canım yaa şu olmadan çeyiz mi olur bu da eksik olmasın tam olsun. vs vs vs :19:
Yandık biz cnm yandık iyice :)):9::9:
Bende Paşabahçenin Morlu Kadehleri su bardakları var ondan istiyorum Mor hastasıyım ya ona hayır dedi.
Tek set hayır. Viski içen yok hadi şarap içilir vs. Olsun viskide olsun. Eee Her zaman kullancağın bir takım değil diyor.
Çay bardak Takımı böyle şık bir 12 Tane olcak mış ayrıca...
O Takımı Almama gibi bir şansım yok :))
OOooo bitmez. Pahalı şeylerde anlaşamıyoruz valla :1:
Bugünde Sadece konsol istiyorum diyorum yok vitrin olmasada küçük gümüşlüğü olsun bu takımları koycam aman yaa dedim tamam sustum nasılsa o zamanlar biz ne istersek o olurverir :32:
Ahh canım kıyamma elini mi kestin, çok derin değil diymi...
Bievde bu tarz yanlış hatırlamıyorsam 8-9 tl gibi.
Birde şu sıra bir ürün alana 2. yarı fiyatlı indirimki canım.
Birde ekmek bıçakları diyorlar uzun oluyor hani tırtıklı onlar falan 11 diye biliyorum.
Bir ara vakit bulsam şu kampanya bitmeden mağazasına gidip 2 bıçağı alayım diyorum 16 a gelir sanıırm :)

Birde şöyle düşünüyorum cnm ıvır zıvır dediğim mutfak adına 100 TL yi geçmeyecekler Bin tl falan daha var benim.
Onlar bitsinde Büyük olanların taksitlerine nasılsa girilir biter... Annem öder birşey olur yani.
Herşeyde Maşallah 5 10 5 10 tutuyor en az... Allah tüm ev kuranların yardımcısı olsun valla.

izmir perisi ? sen olduğunu tahmin ediyorum topiğin hayırlı olsun canımmmm. ne söz ne nişan olmasada tahmni tarih 2014 aranıza hoş geldim:37: çeyiz nerede ben orada napabilirimm:35:

Canım Benim Hoş Geldin Tabiki :16:
Nasılsın canım :) Ne zamandır görüşemiyorduk, Mutlu oldum seni görünce :16:

Pek karşı olduğum söylenemez ama çokta vakit ayırmazdım hoş :1: ama çeyiz denince akan sular durdu :46:

Her zaman birşeyler alamasamda yaklaşık 2 yıldır benim içinde duruyor akan sular.
Çünkü eskiden çeyiz denince sadece danteldir vs bahsedilirdi şimdi tabak çanak gördükçe,
Evin alınacak eşyalarını hesapladıkça küçük bir göldeyken rota okyanusa çevirdik resmen :9:

Her zaman birşeyler alamasamda yaklaşık 2 yıldır benim içinde duruyor akan sular.
Çünkü eskiden çeyiz denince sadece danteldir vs bahsedilirdi şimdi tabak çanak gördükçe,
Evin alınacak eşyalarını hesapladıkça küçük bir göldeyken rota okyanusa çevirdik resmen :9:

Aslında okadar bilirmişiz çeyizi şimdi nerde küçük şirin bir eşya görsem ah sevdiğimle benim olmalı diyerek yanaşıyorum :1: biz bununla böyle eğleniriz böyle güzel olur diye hayaller hayaller :66:

İyiyim tatlım sen nasılsın bakalım Ya bende taçın bi nevresim birde pike takımı beğendim çok güzeller alıcam ama birdahaki ay off :14:

Bende iyiyim canım..Hangileri resmini koyarmısın canım :16: taç her sene 1 alana 2. ürün %50 indirim yapıyor canım onuda bekleyebilirsin :16:
izmir perisi ? sen olduğunu tahmin ediyorum topiğin hayırlı olsun canımmmm. ne söz ne nişan olmasada tahmni tarih 2014 aranıza hoş geldim:37: çeyiz nerede ben orada napabilirimm:35:
hoşgeldin canımm :16:

Çok güzel şeyler var kayboldum resmen ya :1:
evet canım ahh ahh kendimi tutmasam bir dolu nevresim alırım :1:

Aynen canım yaa şu olmadan çeyiz mi olur bu da eksik olmasın tam olsun. vs vs vs :19:
Yandık biz cnm yandık iyice :)):9::9:
Bende Paşabahçenin Morlu Kadehleri su bardakları var ondan istiyorum Mor hastasıyım ya ona hayır dedi.
Tek set hayır. Viski içen yok hadi şarap içilir vs. Olsun viskide olsun. Eee Her zaman kullancağın bir takım değil diyor.
Çay bardak Takımı böyle şık bir 12 Tane olcak mış ayrıca...
O Takımı Almama gibi bir şansım yok :))
OOooo bitmez. Pahalı şeylerde anlaşamıyoruz valla :1:
Bugünde Sadece konsol istiyorum diyorum yok vitrin olmasada küçük gümüşlüğü olsun bu takımları koycam aman yaa dedim tamam sustum nasılsa o zamanlar biz ne istersek o olurverir :32:
Ahh canım kıyamma elini mi kestin, çok derin değil diymi...
Bievde bu tarz yanlış hatırlamıyorsam 8-9 tl gibi.
Birde şu sıra bir ürün alana 2. yarı fiyatlı indirimki canım.
Birde ekmek bıçakları diyorlar uzun oluyor hani tırtıklı onlar falan 11 diye biliyorum.
Bir ara vakit bulsam şu kampanya bitmeden mağazasına gidip 2 bıçağı alayım diyorum 16 a gelir sanıırm :)

Birde şöyle düşünüyorum cnm ıvır zıvır dediğim mutfak adına 100 TL yi geçmeyecekler Bin tl falan daha var benim.
Onlar bitsinde Büyük olanların taksitlerine nasılsa girilir biter... Annem öder birşey olur yani.
Herşeyde Maşallah 5 10 5 10 tutuyor en az... Allah tüm ev kuranların yardımcısı olsun valla.

Bizim hiç alkol alınmaz canım :1: o açıdan o bardaklarada gerek yok :1: ben meyve suyu koyabilirim ancak :9:
Aman çok şükür gümüşlükte annemde aynı düşünüyor sakın alma diyo hep :1: en güzeli eşya alırken sevdiginle birlikte gitmek..yoksa o magazadan istemedigin ne varsa alır cıkarsın :53:
Yok canım minicik kestim hemen çektim :1: amaaa tabi benim canım o kadar kıymetli ki dokta kadar yaram olsa kocaman gibi geliyor :26::1:
bievde uygunmuş fiyatta ben daha pahalı diye düşündüm canım..acıkcası 1 kere girdim bieve küçücük bir magazaydı benim girdigim hersey çok pahalıydı bir daha da girmemiştim..demek indirimde varmış :16:bende o ekmek bıcaklarından düşünüyordum bi yerde görmüştüm bende ama :1:
Al al canım ufak ufak desende bir sürü para tutuyor..hemde zamana yayınca zevkine göre alıyorsun :16:
Amin canım çok zorrr..ama çokta zevkli :1:

Son düzenleme:
Bizim hiç alkol alınmaz canım :1: o açıdan o bardaklarada gerek yok :1: ben meyve suyu koyabilirim ancak :9:
Aman çok şükür gümüşlükte annemde aynı düşünüyor sakın alma diyo hep :1: en güzeli eşya alırken sevdiginle birlikte gitmek..yoksa o magazadan istemedigin ne varsa alır cıkarsın :53:
Yok canım minicik kestim hemen çektim :1: amaaa tabi benim canım o kadar kıymetli ki dokta kadar yaram olsa kocaman gibi geliyor :26::1:
bievde uygunmuş fiyatta ben daha pahalı diye düşündüm canım..acıkcası 1 kere girdim bieve küçücük bir magazaydı benim girdigim hersey çok pahalıydı bir daha da girmemiştim..demek indirimde varmış :16:bende o ekmek bıcaklarından düşünüyordum bi yerde görmüştüm bende ama :1:
Al al canım ufak ufak desende bir sürü para tutuyor..hemde zamana yayınca zevkine göre alıyorsun :16:
Amin canım çok zorrr..ama çokta zevkli :1:

Bende acıya dayanamam canım o yüzden kıymetli senin canın derler :17:
Geçmiş olsun genede cnaım :16:
Haklısın canım biev çoğu ürünü gerçekten çok pahalı.
İnsan nevri dönüyor. Birde birkaç takımın pahalı fiyatına takıldın mı istek bile gelmiyor diğerlerine bakacak...

Çeyize değil 5 çayına karşıydım kız. :1::1:

bende onu dedim ya zaten :1:

Bende iyiyim canım..Hangileri resmini koyarmısın canım :16: taç her sene 1 alana 2. ürün %50 indirim yapıyor canım onuda bekleyebilirsin :16:

evet canım ahh ahh kendimi tutmasam bir dolu nevresim alırım :1:

$Cotton box Deniz Pembe - Saten Nevresim Takimi.jpg
Canım bu cotton boxdan beğendiğim
Diğerleride Taçtan
$Cotton Fixe Line Ranforce Çift Kişilik Nevresim Takımı Destina Bej.jpg $Cotton Fixe Line Ranforce Çift Kişilik Pike Takımı Destina Bej.jpg $tac kirmizi nevresim takimi.jpg

Bende acıya dayanamam canım o yüzden kıymetli senin canın derler :17:
Geçmiş olsun genede cnaım :16:
Haklısın canım biev çoğu ürünü gerçekten çok pahalı.
İnsan nevri dönüyor. Birde birkaç takımın pahalı fiyatına takıldın mı istek bile gelmiyor diğerlerine bakacak...

Aynıyız demek ki :1:
Sağol canım..aaa sahi sen nasıl oldun :26:
Bizim girdigimiz yer küçük oldugundan belkide pek uygun ürün yoktu canım aklımızda şirin ama aşırı pahalı olarak kaldı :9:
bende onu dedim ya zaten :1:

Eki Görüntüle 632486
Canım bu cotton boxdan beğendiğim
Diğerleride Taçtan
Eki Görüntüle 632487 Eki Görüntüle 632488 Eki Görüntüle 632489

2. ve 4. canım :16: ama hepside güzel =)

Ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar:16:
Şimdiden Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun :9:
Aşkla Kalın :69:

Back