2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

:26: bilmem gelir herhalde ya söz vs oldumu gerisi gelir zaten de işte senin nezaman canım söz

Bizim iş dügünden 4-5 ay önce olacak canım Allah izin verirse arayı uzatmadan isteme-söz-nişan-dügün hepsi peş peşe olsun istiyoruz

Yakından görünce içne sinmediyse boşver canım..
çogu üründe öyle oluyor zaten internette resimleri bir harika yanına gidiyorsun neredeyse resimdekine benzemiyor bile :44:

Yine bişeyler paylaşıyım dedim
Yemek takımımız annem ve babamın begendigi gibi oldu..şöyle ki ben sizde gelin beraber alalım demiştim yaklaşık 3 yıl önce annemde gelsek ne olur bizim begendigimizi almassın dedi..neyse gittik ben başka modele bakarken baktım annemle babam bu takımın başındalar çok güzel falan diyorlar bende o anda ben bu takımı begendim dedim sonra bir baktım çok sevindiler öylece aldık ama iyiki almışım diyorum..bir zamanlar begendigim modelleri şimdi begenmiyorum..yemek takımımızı seviyorum
ne kadar uzun oldu yine çenem düştü :26:

Yemek takımımız emsan

Misafir için ÇKB takımımız emsan

Eki Görüntüle 630657

Tencere takımımız

Taç güveç setimiz

Paşabahçe pasta takımımız

Eki Görüntüle 630655

Günlük ÇKB takımımız Yetkin

İslamoğlu çay setimiz

Korkmaz günlük kullanmak için çaydanlıgımızz

Can Canan çay kaşıklarımızzz
Amaaa ben dondurma kaşıgı yapmak istiyorum olmaz mııı :26:

Eki Görüntüle 630660

Eda'm Maşallah Çok güzeller
Hemenn çay takımının ve özelliklee Pasta Takımının Maaliyetini sorsam ayıp etmiş olur muyum :26:
Çok beğendim. Cidden.
Yemek Takımında gerçekten çok şık ve modası geçmeyecek bir takım

Bu arada haberim yoktu amaa benimde Ar-Yıldız Çelik Güveç Setim Varmış

Çay takımı 100 TL canım pasta takımı 26 TL cikk =) pasta takımını BIM marketten almıştım canım
Çok sağol canım begenmene çok sevindimm
Pasta takımını bım de indirimde görürsem hemen söylerim

Daha iyiyim canım saolasın.
Çeyizlerini gördüm daha bir iyi oldum :)

Çok sevindim iyi olmana oyy sağol canım benimm

Cevapladığın için saolasın canım
Bende Takip Edicem canım. Saolasın.
Bu arada Kaşıklarında çok tatlı bence çok şık dondurma kaşıkları olacaklar

sizde mi son zamanlarda söz nişan herşeyi halletmek istiyorsunuz canım.
bizimkilerde böyle düşünüor bizimki ise şimdi olsa daha güzel olur...
Arada kaldım yani

hehe annen mi almış perimm ama resimsiz olmazzz güle güle kullanırsın inşallah

7-8 Yıl önce almış canım sağolsun. Modası falan geçmez ya tencerennin.
İşime yarayacak.
Ahh canım yukarda sandıkta kim bilir daha neler var bilmediğim birgün sözü var annemin açınca bakacağım o zaman fotolamayı istiyorum
yaza yaparız heralde anca

Olur mu canım benim tabi cevaplarımmm
Olur diyorsun yani yandan yandan sevindim
Biz öyle istiyoruz canım ara fazla uzun olmasın daha iyi..
Zaten annemi ikna etmek çok zor oldu yeni yeni alıştırdım çok şükür Daha babam ikna olacak Allah'ın izniyle..
Eğer söz ile dügün arası uzun olursa arayı bozmak için ugrasan çok olur..mezhep farkından dolayı..
Ama bizde normalde de öyledir gerçi herkesde öyle ama..nişanın kısa olanı makbuldür
Tabi sizin kararınız önemli nişanlılıgım uzun kalsın diyorsanız erken yapın

çok iyi yapmış annen canım ne güzel düşünmüş..tabi geçmez modası valla ben annemin 20 küsür yıllık tencerelerini çok begenirim
Yaza söz aldım o vakit

Mezhep Farkı m var cnm sizde. Olsun nolcak sonuçta sevdikten sonraa.
Uzun tutulmaması taraftarıyım bende annemlere görede ennn azda 7-8 ay nişanlılık. İdeali 5-6 Ay :)
Bizde daha 2 yıl var diye bu yaz hep söz isterdik olmuyor malesef...
Bencede kısassı iyi aileler falan karışçak yok ince düşüüldü düşünülmedi gerilik yaşamayalım.
Tabi canım alınan alınandır modası olmaz diymi :))
Tamam cnm baktığım hemen hemencecik resimleyeceğimm :)

Evet canım var..benim açımdan bir sorun yok çünkü aslında derinde aramızda bir fark yok..ama işte şu elalem varya
Heee sende bendensin yani şimdi anladım evet 6 ayı geçmesin canım en güzeli heralde zaten sözden sonra zaman çabu geçer gibi geliyo..hazırlıklar falan derken
Olsun canım ennde sonunda olacakk inşallah..bi şarkı varya sevdigimi aldım haha hay dedigimi yaptım haha hay bunda oynayacagız sonunda
Tabi canım yok damat tarafı neden bunu yapmadı yok bugün neden aramadılar..Bizim sorumluluklarımızdan bahsetmiyorum bile
Tabi geçmez canım
Ben çıkıyorum canım kardeşime 10 dk oturacagım dedim 1.5 saat oldu
Öpüyorum seni çok kendine dikkat et

Edoşum çok beğendim hepsini, şu çay kaşıklarından ben de bakmıştım ama daha almadım.Nasıl sence? Alayım mı?

Canım hepsi çok güzeller ama özellikle çay setine ve can cananlara bayıldım onlardan bende gördüm ama cesaret edemedim ya sence ebisin dediği gibi alsak mıııı almasakk mııı memnunmusun sen aldığına.

Elalemi boşver canım sevdin mi, sevildin mi, saygı gösteriliyor musun evet... Onlara susmak düşer.
Hiç gönlünü huzursuz etme mutlu olmana bak çok güzel bir evlilik yapacaksın iinşallah.
Bu arada canım kusura bakma dün misafir geldi aniden çıktım o sıra seninde çıkıyorum yazını görünce 5 dk ya yazarım dedim ama bilga bakamadım .
Tanıştır söz telaş zaten 1 ayını alır. Sonra nişan için hazırlıklar bohça hazırlığı vs 2 ay alsa bir 3-6 ayda nişanlı kaldın mı oh mis sadece evine eşya konusunda kafan dolu olur. :)
Amaa benn Şubat-Haziran Arası istiyorum yoksa bizimkinden çekeceğim varrr.
En azından söz istiyorum diyip duruyor. birde 3-4 aylık çıkanlar söz yapınca...
Aynen canım hap koydum şarkının adı. Valla oynamayı hiç sevmem daha doğrusu utanırımmm ama düğünde o şarkıyı kesinlikle çaldıracağımmm :))
Gelirsen görüşürüz gene canım öpüyorum çok

Bugün indirimde yakaladım, kenarı dantelli, dikilmiş havlu aldım 2 tane..
Tanesini 13 liradan verdi çocuk.
Biri gold, diğeri gümüş renkte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…