Kızlaaar
Bugün olmayan evimin olmayan mutfağına kurulama havluları aldım english home'dan
%25 indirimle. Çok sevdim.
Eki Görüntüle 628258
Bi de telefon rehberi aldım bayılarak
Eki Görüntüle 628259
Birkaç parça daha koymak istedimm
Öncelikleee aşkımın aldığı sililikon muffin kalıplarıHangi renk alacagına karar veremeyince 3 renk almış fuşya,mor ve yeşil renklerde toplamda 18 adet oluyor
Eki Görüntüle 628296
Aşkımla yine hangi renk kek kalıplarımız olsun diye karar veremedigimiz bir anda farklı renklerde almaya karar verdikrengarenk bir mutfagımız olsun dedik 3.olan kalıp kırmızı renk
Eki Görüntüle 628298 Eki Görüntüle 628294 Eki Görüntüle 628295
Silikon tutacagımız
Eki Görüntüle 628297
Özellikle silikon fırçada açık pembeyi çok aradım zor buldum..ben bulduktan sonra heryerde görmeye başladım o ayrıarayınca bulunmaz işte İkiside aynı tonda pembe
Eki Görüntüle 628299 Eki Görüntüle 628300
nevresimlerini nerden aldın tatlım çok güzel çok kaliteli bir duruşu var
perim harika düşünmüşsün
topiğin hayırlı olsun, takip edicem
Canlarım bayıldım yaaa,
Muffin kapları kek kalıpları...
Silikon olduğu için sadece aklım karışık. Siz beğendiniz mi?
Bende istiyorum valla
Lezzetli kekler yapmanız dileğiylee
Teşekkürler canımmmben özllikle silikon istedim kenarları çok kızarsın istemiyorum keklerimin..saglık konusuna gelecek olursak ben hiç umursamıyorum şu hayatta ne saglıklı ki
Çok Teşekkür Ediyorum canım. Daha güzelleri senin olsun inşallah.
Sarev Nevresim Takımı canım markası sarev
İnşallah canım.. Başarılar diliyorum sana, emeklerinin karşılığını alırsın inşallah..
cok tesekkur ederimm tatlimm
bu arada bugun.aldigim kuzu ve bocek kumbaralarima bakarmisiniz ne kadarda tatlilarr ( bu arada kuzu benim böcekte sevgilim birbirimize öyle hitab ediyoruz)
cok tesekkur ederimm tatlimm
bu arada bugun.aldigim kuzu ve bocek kumbaralarima bakarmisiniz ne kadarda tatlilarr ( bu arada kuzu benim böcekte sevgilim birbirimize öyle hitab ediyoruz)
Kızlar gunaydın, bu sabah annemle hisar a baktık güzel bir kampanya var foto paylasayım dedim sizin için
300 parca ceyiz seti 2.490 TL
89 parca catal kasik bicak takimi
86 parca porselen yemek takimi
42 parca kahvalti takimi
24 parca gunluk yemek takimi
23 parca celik cay seti
9 parca celik tencere seti
6 parca sahan seri
4 parca celik cezve seti
4 parca caydanlik ve demli seti
3 parca duduklu tencere seti
1 ahsap ckb sandigi
Rowenta Elektrikli supurge de hediye
Sende resim koy amaAmin canım inşallah hepimiz aynı heyecan ve mutlulukla kullanırız
Canım kolilerden çıkarıp bakıcam inşallah uygun bi zamanımda neyim var neyim yok bilmiyorum da
Fotoğraflarını bulup koyarım sonra. Konu bile açarım
perim cok tesekkur ederim tatlim iyi dileklerin icin bu arada resim ters eklenmis telefonda düz gözüküyorduOyy oyy ne kadar tatlıymış kumbaralarınız canım.
Çok beğendim :)
Güzel birikimler yaparsınız inşallah :)
oyy çok tatlılar çokta anlamlı olmuşlar canım
canım fiyatı bana ii gibi geldi nerden baktın acaba bildiğim kadarıyla hisarın kahvaltı takımı filan yoktu :26:
perim cok tesekkur ederim tatlim iyi dileklerin icin bu arada resim ters eklenmis telefonda düz gözüküyordu
edacim tesekkur ederm canim benim ceyizimde kuzu bocek koleksiyonu var diyebiliriim pelus terlikler yastiklar paspaslar vs vs hepsinin resimlerini ekleyecegim bilgisayarim bozuldu topic acmak istiyordum ama telefondan zor oluyor resim tek tek ekliyorum arada bilgisayarim gelince eklerim hepsini
Auratic Fine Bone China Alfortville Yuvarlak 104 Parça yemek Takımı
Satış fiyatı 2.045,90 TL
Eki Görüntüle 629279 Eki Görüntüle 629280
Eki Görüntüle 629281 Eki Görüntüle 629282
edacim dayanamadim telefondan zorlada olsa yuklemeyi basardim iste kuzu&böcek kolleksiyonum
bunlarin haricinde 2 tane ugur bocegi askılık 1 tane de ugur bocegi gırgırım var
bayıldım ya ben bunlaraaaaharikalar canım çok iyi bulmuşsun bunları maşallah..çok şirin bir ev olacak
veeee telefonu kullanan parmaklarına saglık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?