- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- 448
ben gördümde sanki bacakları henüz oluşmamış gibi gördüm daha minicik ya :)
ohh masallah canım tabı yapacak aferımm :) hamıse saygısunumum vardi cok sukur gecti kizlar..
hocada masallah pek bi simartti otur,ayakya kalma bilmem ne heh
Eki Görüntüle 1484128
Canım kırmızıyla çizdiğim yerdeki değil mi prenses:)
Evet canım sende kalkıyorsun geri uyumuyorsun, ben yatardım heralde yaaa 12'yi bulurdu geri kalkmam:)kız sen calısıyorsunda oyle ya ben gercı 7 de kalkıyorum bende sabah ama son zamanlarda boyle oldum ben canım ya sevdıgım dızılerının sonunu ızleyemıyorum artık bazen o kadar bıle kalmıyorum sızıp kalıyorum gece esım uyandırıyor hadı yatagımıza gıdelım dıye bırde sayıklıyorum sacma sacma dun yanına yattım esımın sarılayım dıye sonrasını hatırlamıyorum gece hadı kalkalım uyuyalım dıye kaldırdı ne kadar uyudum bılemıyorum asıl tavuk benım bazen 12:30 u goruyorum ama
Bizde de aynı canım, taş çatlasa patlasa en geç on iki :)))Ayy öyle de benim çok çabuk uykum geliyor yaa 10 dedin mi gözlerim kapanıyor, 11'e kadar zor dayanıyorum, siz kaçta yatıyorsunuzben kendimi tavuk gibi hissediyorum bazen :)
Hmmm, ortalama bir saat iyiymiş :))gumus ımalatında calısıyor canım 7 yi 10 kala evde oluyor 7 de sofradayız :) zaten sofra hazır oluyor esım elını yuzunu yıkar yıkamaz yemekk :) ac oluyorum zaten 10 dk daha dayanamam :)
Dur canım acıklamasını yapıcam o yuvarlak ıcıne aldıgın yer sadece göbüşü :)))ben gördümde sanki bacakları henüz oluşmamış gibi gördüm daha minicik ya :)
sunumum vardi cok sukur gecti kizlar..
hocada masallah pek bi simartti otur,ayakya kalma bilmem ne heh
amaa benım kafam karıstııı dumanın gosterdıgı degıl mıı :) ahaha ben hamıle olsam gunlerce baksam goremem demek kı :)Amaaaa itiraf ediyorum şu iki ay içinde iki büyük kavanoz nutella bitirdim neredeyse kendi başımaBir de arada yapılan hamur işlerini saymıyorum.Malesef bi ara acaip ev keki çekiyordu canım , çok sık yapıyordum. Abur cubura bunları dahil etmiyorum tabii. Ama artık nutella almıycaz. :)
Evet kabuklu ceviz alıyoruz biz de her gün yemeye calısıyorum da ıyı hatırlattın bıtmıstı alacaktık yıne. Heee ne sütü o bilmem?
Aynen canım o açıdan hiç bir acelem yokDün o kadar rahata vurmuşum ki bir makarna yaptım kac saatte
Heee yukarıda da yazıdgım gıbı o hamur işi ve tatlıları abur cubura dahil etmiyorum tabiNapaıyım yaa can çekiyor. Sen yemedıgın ıcın uzun süre gider sizde. :)
Aslında canım en bariz ultrason fotosu bu :) Ayakta duruyormuşş gibi düşün, yukarıda kafa var göz cukurları falan cok belirgin, ellerini de sanki yanaklarına dayamış gibi durusu , ortada oval olan sey de göbüşü :)))
alıstırmadım kendımı ona bekarken oyleydım bende :) bu halım ıyı ya up uzun gun benım oluyor :)Evet canım sende kalkıyorsun geri uyumuyorsun, ben yatardım heralde yaaa 12'yi bulurdu geri kalkmam:)
Bende dizi mizi hiçbirşey kalmadı, sadece özetlerine bakıyorum zaten ordan anlıyorum ne olduğunu, özetlerde maşAllah baya bi uzun zaten o da yetiyor bana :)
o zaman eşin iyi dayanıyor yaa, hem sabah işe gidiyor hemde baya geç yatıyor, ben eşimi de alıştırdım o da uyukluyor artık garibim, tabi bu konuda çok kızıyor ama ne yapayım o da alışmasaydı
ahaha
Evet canım sende kalkıyorsun geri uyumuyorsun, ben yatardım heralde yaaa 12'yi bulurdu geri kalkmam:)
Bende dizi mizi hiçbirşey kalmadı, sadece özetlerine bakıyorum zaten ordan anlıyorum ne olduğunu, özetlerde maşAllah baya bi uzun zaten o da yetiyor bana :)
o zaman eşin iyi dayanıyor yaa, hem sabah işe gidiyor hemde baya geç yatıyor, ben eşimi de alıştırdım o da uyukluyor artık garibim, tabi bu konuda çok kızıyor ama ne yapayım o da alışmasaydı
amaa benım kafam karıstııı dumanın gosterdıgı degıl mıı :) ahaha ben hamıle olsam gunlerce baksam goremem demek kı :)
kuzum nutella gercekten fena bısey yedıkce yıyesı gelıyor ınsanın doktor bu ay bana verdı almadım 1 tatlı kasıgı sabahları cunku ondan 1 kasık yetmıyor 2. mutlaka gelıyo :) esım cok sevıyor ama farklı markada alsak alınıyor genelde mutlaka hıc saglıklı degıl aslında ama :)
Eeee peki tv yok sende nasıl vakit gecırıyorsun :)) Bakma ben de dolu dolu tv yle vakit gecıren biri değilim, 9 falan acıyorumdur ancak. :)
Aşagıda acıklamalı foto koydum canım :)))
Hem de ne fena, bence bagımlılık yapıyor.Heralde yaa ne bir kasıgı, bir kaşık yıyeceksem hiç yememeyi tercih ederim :)) Yok ben sadece nutella, başka marka olsa sürünür evde. :) Evet hiç faydası yok , bir kaşıktan fazlası zarar malesef
demek anlasılıyor ıyı barı :)Ladypurple odevim vardi canim evet hamisligin az tadini cikartayim her yerde :)
minnaginin resmi acilmadi daha. benimde fazla bilgim yomtu ama isin icine girince beegide anliyosuuun, gobegide heh :)
ahahaduman91 sende bendensın kuzum hayırlı olsun ne cahılız semaya bayıldım ama sagıol canım valla sayende ılk defa bu kadar net gordum dıyebılırm ya sen hamılelıkten oncede bakınca anlıyormuydun hamıle kalınca mı kendı bebegınde oldu bız hep cahıl mı kalıcaz
ve son olarak Allah tekrar saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım :) dwdıgım gıbı fıstıgımız ılk gorebıldıgım bebek oldu hayatımda :)
heee tabı dogru sızın oda var :) dedıgım gıbı bu yasıma kadar gosteren es dost akrabanın bebeklerını goremedıgım halde ayy masallah nasılda bellı demıstım halbukı gormeden :)Şöyle ki bakma ben de hiç görmemiş olsam çok anlamazdım ama şu avantaj var, ultrasona giriyorsun orda canlı canlı görüyorsun ya, ondan sonra fotosunu cekip basıp veriyor sana, o yüzden daha net secebiliyorsun. Yoksa direk foto gösterince acok anlamayabilirdim. :)
Hehehe, ne mutlu bize, öyle zorla gösteririz biz kendimizi kaçarı yok :)) Sağol kuzum, amiiiiin inşallah. :)
Hmmm o zaman iyi, yakın lezzetini bulunca en azından hangisi uygunsa onu alırsın. Senin eşin yiyo ne güzeli bizimki en fazla bir kaç kasık almıştır koca kavanozdan, o yüzden artık kesinlikle sokmıycam eve( inşallah) :)))baktım kuzum sagol :)
nestle chokella gecen esım almıs en yakın bunu buldum cok begendık nutella gııb beklemezdım ama :)
Ladypurple odevim vardi canim evet hamisligin az tadini cikartayim her yerde :)
minnaginin resmi acilmadi daha. benimde fazla bilgim yomtu ama isin icine girince beegide anliyosuuun, gobegide heh :)
evet canım ındırımde onumuzdekı hafta sanırım a101 de 2 lt 16 olması lazım emın degılım ama baya fazla :) oo hep sana kalıyor yanı alma bosver canım alsanda kucuk al :) esımınde yemesı kotu canım ya o olunca baska bırsey yemıyor eger evde yoksa peynır zeytın recel vs kahvaltı edıyor :)Hmmm o zaman iyi, yakın lezzetini bulunca en azından hangisi uygunsa onu alırsın. Senin eşin yiyo ne güzeli bizimki en fazla bir kaç kasık almıştır koca kavanozdan, o yüzden artık kesinlikle sokmıycam eve( inşallah) :)))
evet canım ındırımde onumuzdekı hafta sanırım a101 de 2 lt 16 olması lazım emın degılım ama baya fazla :) oo hep sana kalıyor yanı alma bosver canım alsanda kucuk al :) esımınde yemesı kotu canım ya o olunca baska bırsey yemıyor eger evde yoksa peynır zeytın recel vs kahvaltı edıyor :)
evet malesef canım :)Evet uygunmuş :)
Hmm seninki de iyi tiryakiymiş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?