2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

ben gördümde sanki bacakları henüz oluşmamış gibi gördüm daha minicik ya :)

sunumum vardi cok sukur gecti kizlar..
hocada masallah pek bi simartti otur,ayakya kalma bilmem ne heh
ohh masallah canım tabı yapacak aferımm :) hamıse saygı
Eki Görüntüle 1484128
Canım kırmızıyla çizdiğim yerdeki değil mi prenses:)

ayyyyy tamammm onu bende gordummmmm :) ama degıldır demıstım demek fıstıgımızmıs :)

Evet canım sende kalkıyorsun geri uyumuyorsun, ben yatardım heralde yaaa 12'yi bulurdu geri kalkmam:)
Bende dizi mizi hiçbirşey kalmadı, sadece özetlerine bakıyorum zaten ordan anlıyorum ne olduğunu, özetlerde maşAllah baya bi uzun zaten o da yetiyor bana :)
o zaman eşin iyi dayanıyor yaa, hem sabah işe gidiyor hemde baya geç yatıyor, ben eşimi de alıştırdım o da uyukluyor artık garibim, tabi bu konuda çok kızıyor ama ne yapayım o da alışmasaydı

Ayy öyle de benim çok çabuk uykum geliyor yaa 10 dedin mi gözlerim kapanıyor, 11'e kadar zor dayanıyorum, siz kaçta yatıyorsunuz ben kendimi tavuk gibi hissediyorum bazen :)
Bizde de aynı canım, taş çatlasa patlasa en geç on iki :)))
gumus ımalatında calısıyor canım 7 yi 10 kala evde oluyor 7 de sofradayız :) zaten sofra hazır oluyor esım elını yuzunu yıkar yıkamaz yemekk :) ac oluyorum zaten 10 dk daha dayanamam :)
Hmmm, ortalama bir saat iyiymiş :))
ben gördümde sanki bacakları henüz oluşmamış gibi gördüm daha minicik ya :)
Dur canım acıklamasını yapıcam o yuvarlak ıcıne aldıgın yer sadece göbüşü :)))

sunumum vardi cok sukur gecti kizlar..
hocada masallah pek bi simartti otur,ayakya kalma bilmem ne heh

Hmmm ne sunumu canım bu , ödev mi öyle, yoksa yıl sonu sunumu gıbı bırsey mi, hadi gözünaydın o zaman :))) Hamileliğin de ayrıcalıklarını yasıyorsun oh :)

amaa benım kafam karıstııı dumanın gosterdıgı degıl mıı :) ahaha ben hamıle olsam gunlerce baksam goremem demek kı :)
kuzum nutella gercekten fena bısey yedıkce yıyesı gelıyor ınsanın doktor bu ay bana verdı almadım 1 tatlı kasıgı sabahları cunku ondan 1 kasık yetmıyor 2. mutlaka gelıyo :) esım cok sevıyor ama farklı markada alsak alınıyor genelde mutlaka hıc saglıklı degıl aslında ama :)

alıstırmadım kendımı ona bekarken oyleydım bende :) bu halım ıyı ya up uzun gun benım oluyor :)
ahahah benımde 2 bebıslı bır arkadasım var oda oyle soyluyordu ozetlerı yetıyor bana dıye :) dogru ama abartısız 1 saat ozet
o zaman sana hangı dızılerı ızlıyosun degıl hangı ozetlerı ızlıyosun dıye sorulmalı :)
cok sukur canım masallah o dayanıyor hak verıyorum tabı butun gun kapalı yerde hemen uyuyunca ınsanın morelı bozuluyor :) bu aksam en ıyısı yatmıyım ben yatmazsam oturuyorum ama dur uzanarak ızlıyım dersem sızıyorum :)
aslında kotu tabı canım vucut daha yorgun oluyor esımın eskı ısı cok uzaktı 3-4 saat uyuyordu sadece buna sukur tabı

ahaha duman91 sende bendensın kuzum hayırlı olsun ne cahılız semaya bayıldım ama sagıol canım valla sayende ılk defa bu kadar net gordum dıyebılırm ya sen hamılelıkten oncede bakınca anlıyormuydun hamıle kalınca mı kendı bebegınde oldu bız hep cahıl mı kalıcaz

ve son olarak Allah tekrar saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım :) dwdıgım gıbı fıstıgımız ılk gorebıldıgım bebek oldu hayatımda :)

Eeee peki tv yok sende nasıl vakit gecırıyorsun :)) Bakma ben de dolu dolu tv yle vakit gecıren biri değilim, 9 falan acıyorumdur ancak. :)

Aşagıda acıklamalı foto koydum canım :)))
Hem de ne fena, bence bagımlılık yapıyor.Heralde yaa ne bir kasıgı, bir kaşık yıyeceksem hiç yememeyi tercih ederim :)) Yok ben sadece nutella, başka marka olsa sürünür evde. :) Evet hiç faydası yok , bir kaşıktan fazlası zarar malesef

Ladypurple odevim vardi canim evet hamisligin az tadini cikartayim her yerde :)

minnaginin resmi acilmadi daha. benimde fazla bilgim yomtu ama isin icine girince beegide anliyosuuun, gobegide heh :)

baktım kuzum sagol :)
nestle chokella gecen esım almıs en yakın bunu buldum cok begendık nutella gııb beklemezdım ama :)

ve son olarak Allah tekrar saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım :) dwdıgım gıbı fıstıgımız ılk gorebıldıgım bebek oldu hayatımda :)

Şöyle ki bakma ben de hiç görmemiş olsam çok anlamazdım ama şu avantaj var, ultrasona giriyorsun orda canlı canlı görüyorsun ya, ondan sonra fotosunu cekip basıp veriyor sana, o yüzden daha net secebiliyorsun. Yoksa direk foto gösterince acok anlamayabilirdim. :)

Hehehe, ne mutlu bize, öyle zorla gösteririz biz kendimizi kaçarı yok :)) Sağol kuzum, amiiiiin inşallah. :)

heee tabı dogru sızın oda var :) dedıgım gıbı bu yasıma kadar gosteren es dost akrabanın bebeklerını goremedıgım halde ayy masallah nasılda bellı demıstım halbukı gormeden :)

baktım kuzum sagol :)
nestle chokella gecen esım almıs en yakın bunu buldum cok begendık nutella gııb beklemezdım ama :)
Hmmm o zaman iyi, yakın lezzetini bulunca en azından hangisi uygunsa onu alırsın. Senin eşin yiyo ne güzeli bizimki en fazla bir kaç kasık almıştır koca kavanozdan, o yüzden artık kesinlikle sokmıycam eve( inşallah) :)))

evet canım ındırımde onumuzdekı hafta sanırım a101 de 2 lt 16 olması lazım emın degılım ama baya fazla :) oo hep sana kalıyor yanı alma bosver canım alsanda kucuk al :) esımınde yemesı kotu canım ya o olunca baska bırsey yemıyor eger evde yoksa peynır zeytın recel vs kahvaltı edıyor :)

Evet uygunmuş :)

Hmm seninki de iyi tiryakiymiş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…