2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Hehehehe evet canlar, biz göbüşlerimizi şişirdik geldiiiik :)))
Ay ay MaşAllah size yaaa, aslında normalden fazla yememek gerekiyormuş, zaten yediklerimizle bebişler kendini besliyormuş değil mi yani extra yaptığın birşey var mı canım? Ben görüyorum kimi hamileler sürekli az da olsa birşeyler atıştırıyor, çerezdi, incirdi, kayısıydı falan.?

Ayyy evet yaa annem yokken hiç yemek yapmadım :) şimdi kaldığım yerden devam ediyorum, bir türlü vazgeçemedim şu huyumdan yaa.. :)
cok guzel bır huyun var canım benım cok hosuma gıdıyor senın bu huyun msallah :) ımkanın var ve aksamda evde daha cok vakıt sana kalır hem aksam yemegıde gec kalmaz :)

cok guzel bır huyun var canım benım cok hosuma gıdıyor senın bu huyun msallah :) ımkanın var ve aksamda evde daha cok vakıt sana kalır hem aksam yemegıde gec kalmaz :)
Teşekkür ederim canım, şımarttın şimdi beni :)
Evet o yönden haklısın bekarken de sürekli erken yerdik yani saat 5,30'da en geç masada olurduk, geç saatte yeyince hazmedemiyorum bir türlü, dediğin gibi gün bize kalıyor, dün mesela yemekten sonra eşimle yürüyüşe çıktık 1 saat yürümüşüzdür en az, sonra dedemlere uğradık daha hava kararmamıştı, sonrada evimize geldik ohhh misss :)
Ama öğle araları çok koşuşturmaca yaşıyorum resmen gerçi bu duruma alıştım ama bilemiyorum bende böyle yuvarlanıp gidiyorum işte :)

kız az once aklıma geldı duman sımdı evde yemek yapıyodur dedım :) hala oglenlerı yapıyormusun yemek

ohhhh afıyet olsun :)))

Teşekkür ederiz canııım.. :))

Evet canım çok değil dengeli beslenmek lazımmış, aksine dediğin gibi doktor bana sofradan doymadan kalk dedi ama ne mümkün :) İştahımı kontrol edemiyorum ki.Yaa hele ki vitamin verdi bana doktor cok düzenli kullandım pişman oldum, halbuki gayet herseyden yıyorum.Normal gıdadan alabiliyorsan ek vitamine gerek yok ama basireti baglandı.O vitamin feci iştah açtı.Bir hafta önce bıraktım, şükür biraz daha normale döndü.Önceden dediğin gibi ben de çok atıştırıyordum ama şuan öyle canım çekmiyor iş yerinde.Aslında evde olucaksın üç öğün dolu dolu yemek yemektense iki saatte bir atıstırmalık seklınde az az yıceksin en ideali bu. Ama bende o pek mümkün olmadı. Sadece sağlıklı beslenemey calışıyorum, abur cubur yemiyorum.Abur cubur dediğim hazır biskuvı cps falan yani.Yoksa o dediğin incir cerez kayısı ceviz fındık vs yenmeli.

Ayyy evet yaa annem yokken hiç yemek yapmadım :) şimdi kaldığım yerden devam ediyorum, bir türlü vazgeçemedim şu huyumdan yaa.. :)
Bu alışkanlıgına hayranım zaten canım. :)) Ah ben ancak eve gıdıp karnımı doyuruyorum, e dagınıksa bıraz ortalıgı toparlıyorum ancak o yapabilidğim :))

Bu arada kızlar size kocaman bir göbüş göstereyim, bakın tam ortada :))))

oyle ama :)
ohh ohh masallah bak hava kararmadan nelerde yapmısınız :) eve gıdınce yapsan yedık ettık derken cıkamazdınız dısarı :) duzen ıyıdır :)

Evet bence de kesinlikle en güzeliii, vakit dolu dolu geçiyor.Bir de eşinle aynı vakitlerde çıkmanız müthiş bir şey , tadını da çıkarıyorsunuz zaten maşallah ne güzel canım. :)

oyle ama :)
ohh ohh masallah bak hava kararmadan nelerde yapmısınız :) eve gıdınce yapsan yedık ettık derken cıkamazdınız dısarı :) duzen ıyıdır :)

Senin eşin ne iş yapıyordu canım, kaç gibi geliyor?

Ayy canım bizlerinde aslında doymadan kalkması gerekiyor amane mümkün tıka basa dolduruyoruz resmen
Hmm o zaman sen faydalı şeyler yiyormuşsun ki sonuçta abur cuburu çıkarmışsın hayatından:) Fındık fıstık sağlıktır, ayy benim eski iş yerinde bi abla vardı pazardan ceviz alır, hergün kırar kırar yerdi o geldi şimdi gözümün önüne :) Mesela sütler falan var, adı neydi unuttum gerçi onu doğumdan sonra mı içiyorlar ne cahilim yaaa:)

Canım senin eşin geç geliyor zaten sana bol bol vakit kalıyor o yönden içini ferah tut öğle aralarının tadını çıkar :)

ıyı yapıyorsun canım abur cubur yeme saglıksızda zaten :) hatta eve hıc alınmasa keske bırkac haftadır almadık eve esım ıstemedı ınsallah ıstemez abur cubur olmayınca evde fındık cevız meyve vs yıyor :) gercı tatlı yapıyorum o ayrı yaptıgım tatlı bır hafta gıdıyo :)
yaaa bende sorun var kızlar ben hıc bakınca bebıslerı goremıyorummmmm (( nerde sımdı bızım fıstık

Ayy öyle de benim çok çabuk uykum geliyor yaa 10 dedin mi gözlerim kapanıyor, 11'e kadar zor dayanıyorum, siz kaçta yatıyorsunuz ben kendimi tavuk gibi hissediyorum bazen :)

gumus ımalatında calısıyor canım 7 yi 10 kala evde oluyor 7 de sofradayız :) zaten sofra hazır oluyor esım elını yuzunu yıkar yıkamaz yemekk :) ac oluyorum zaten 10 dk daha dayanamam :)

ben gördümde sanki bacakları henüz oluşmamış gibi gördüm daha minicik ya :)

Ayy öyle de benim çok çabuk uykum geliyor yaa 10 dedin mi gözlerim kapanıyor, 11'e kadar zor dayanıyorum, siz kaçta yatıyorsunuz ben kendimi tavuk gibi hissediyorum bazen :)
kız sen calısıyorsunda oyle ya ben gercı 7 de kalkıyorum bende sabah ama son zamanlarda boyle oldum ben canım ya sevdıgım dızılerının sonunu ızleyemıyorum artık bazen o kadar bıle kalmıyorum sızıp kalıyorum gece esım uyandırıyor hadı yatagımıza gıdelım dıye bırde sayıklıyorum sacma sacma dun yanına yattım esımın sarılayım dıye sonrasını hatırlamıyorum gece hadı kalkalım uyuyalım dıye kaldırdı ne kadar uyudum bılemıyorum asıl tavuk benım bazen 12:30 u goruyorum ama

Canım kırmızıyla çizdiğim yerdeki değil mi prenses:)

Amaaaa itiraf ediyorum şu iki ay içinde iki büyük kavanoz nutella bitirdim neredeyse kendi başıma Bir de arada yapılan hamur işlerini saymıyorum.Malesef bi ara acaip ev keki çekiyordu canım , çok sık yapıyordum. Abur cubura bunları dahil etmiyorum tabii. Ama artık nutella almıycaz. :)
Evet kabuklu ceviz alıyoruz biz de her gün yemeye calısıyorum da ıyı hatırlattın bıtmıstı alacaktık yıne. Heee ne sütü o bilmem?

Aynen canım o açıdan hiç bir acelem yok Dün o kadar rahata vurmuşum ki bir makarna yaptım kac saatte

Heee yukarıda da yazıdgım gıbı o hamur işi ve tatlıları abur cubura dahil etmiyorum tabi Napaıyım yaa can çekiyor. Sen yemedıgın ıcın uzun süre gider sizde. :)

Aslında canım en bariz ultrason fotosu bu :) Ayakta duruyormuşş gibi düşün, yukarıda kafa var göz cukurları falan cok belirgin, ellerini de sanki yanaklarına dayamış gibi durusu , ortada oval olan sey de göbüşü :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…