Deme yaa bende de öyle olma ihtimali var demek ki:)9 aymi oy cok zordur oyle..
annemdw bendeyken fenaymis cok sende bana cekmissin dedi.
yok kuzum ya demistim ya cok aglardim onceden ama simdi aglayamiyorum diye, ayni sekilde asiri alingandim ama simdi okadar degilim..
baya terslik var bende.
Ben de anneme çekmişim kuzumDeme yaa bende de öyle olma ihtimali var demek ki:)
Ohh iyi bari o zaman canım
belki yoktur dicektim ama meltemde annesine cekmis :)Deme yaa bende de öyle olma ihtimali var demek ki:)
Ohh iyi bari o zaman canım
Ay ay ben kendimi düşünemiyorum o zaman, annem çünkü hamileliğinde kilo almak yerine daha da zayıflamış, ancak süt olsun diye doğumdan sonraki yedikleri kilo almasına neden olmuş, bu da iyi düşünmemi sağlıyor belki fazla kilo almam diye, ama 2,250 kg doğmuşuzBen de anneme çekmişim kuzum
Demek ki canım bekleyip göreceğiz bakalım :)belki yoktur dicektim ama meltemde annesine cekmis :)
demekki %90 var bu iste dogruluk
Ay ay ben kendimi düşünemiyorum o zaman, annem çünkü hamileliğinde kilo almak yerine daha da zayıflamış, ancak süt olsun diye doğumdan sonraki yedikleri kilo almasına neden olmuş, bu da iyi düşünmemi sağlıyor belki fazla kilo almam diye, ama 2,250 kg doğmuşuz
Canım ben geçen seneden karnıyarıklık patlıcan koymuştum dolaba onu yaptım, birde yanına mercimek çorbası, eve gidince de erişte haşlayacağım peynirli, salata da yanına ohh çok şükür Allah'ımKızlar yaa ben artık yapacak yemek bulamıyorum. Daha bir yıl bile olmadı :))
Bugün ne yemek var menülerinizde, benim canım çekmez çekerse yaparım inş, fikir olsun bana tıkandım kaldım yiaa :))
Evet yaa minicikmişiz, ama şimdi MaşAllah kardeşim 1,85 boyunda o eski halinden eser yok şimdi, kilosu da normal:) Bense hiç girmeyim o konuya, bi zayıflıyorum bi alıyorum, haftanın iş yoğunluğuna göre değişiyor:)Anaaam minicik :))
Maşallah gayet iyi, afiyet bal şeker olsun canım. :) Hmm bak mercimek çorbası olabilir, ben de ekliyim menüye. Evet bu sene buzluğa daha cok sey koyucam :))) Yok dün makarna yedik , makarna yapmıyım.Yanına da bi sebze bakayım bari markettenCanım ben geçen seneden karnıyarıklık patlıcan koymuştum dolaba onu yaptım, birde yanına mercimek çorbası, eve gidince de erişte haşlayacağım peynirli, salata da yanına ohh çok şükür Allah'ım
Ya da vazgeçtim akşam yemeğe sizdeyimCanım ben geçen seneden karnıyarıklık patlıcan koymuştum dolaba onu yaptım, birde yanına mercimek çorbası, eve gidince de erişte haşlayacağım peynirli, salata da yanına ohh çok şükür Allah'ım
Valla şuanda burda tam kuru fasulye havası var :) Böyle soğuk kış günlerinde mercimek çorbasıyla kuru fasulyeyi çok severim, Yarınki menümü bile hazırladım bu nedenle :)Maşallah gayet iyi, afiyet bal şeker olsun canım. :) Hmm bak mercimek çorbası olabilir, ben de ekliyim menüye. Evet bu sene buzluğa daha cok sey koyucam :))) Yok dün makarna yedik , makarna yapmıyım.Yanına da bi sebze bakayım bari marketten
Ahhh canım benim keşke yakın olsaydık ben sana hiç yemek yaptırmazdım :)Ya da vazgeçtim akşam yemeğe sizdeyimEşim geç geliyor zaten, bi karnımı doyurur giderim :)))
İşte bunu sevdim , akşam ben de ıslatayım o zaman. Sağol canım. Cidden iyi gider :)Valla şuanda burda tam kuru fasulye havası var :) Böyle soğuk kış günlerinde mercimek çorbasıyla kuru fasulyeyi çok severim, Yarınki menümü bile hazırladım bu nedenle :)
Ahhh canım benim keşke yakın olsaydık ben sana hiç yemek yaptırmazdım :)
Heheh hadi kızlar herkes yarın kuru fasulye yapıyor nirdesiniz? :)İşte bunu sevdim , akşam ben de ıslatayım o zaman. Sağol canım. Cidden iyi gider :)
Heheh hadi kızlar herkes yarın kuru fasulye yapıyor nirdesiniz? :)
Sende yap canım bu akşam fasulyeleri ıslıyoruz o zaman :)bende edeyken yapabilirimm, aklima gelmemsti hic..
ama bisi dicem kizlar ya esleriniz etsiz doyuyomu :/
benimkine 3 ogun et koysam ete doymaz..
1aksam etsiz yemek varsa , ertesi aksam mutlaka olmali
bende edeyken yapabilirimm, aklima gelmemsti hic..
ama bisi dicem kizlar ya esleriniz etsiz doyuyomu :/
benimkine 3 ogun et koysam ete doymaz..
1aksam etsiz yemek varsa , ertesi aksam mutlaka olmali
Sende yap canım bu akşam fasulyeleri ıslıyoruz o zaman :)
Yok canım benim eşim etli, sütlü hiç ayırt etmiyor o konuda rahatım işte...
Ama genel olarak erkekler etle yapılan yemekleri çok severler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?