- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- 448
yemege cıktın sanırım :)Evet canım malesef öyle. :/ :) İnşallah hayırlısı olsun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yemege cıktın sanırım :)Evet canım malesef öyle. :/ :) İnşallah hayırlısı olsun..
Evet canım yemektedir şimdi, prensesini doyuruyordur :)yemege cıktın sanırım :)
yemege cıktın sanırım :)
Evet canım yemektedir şimdi, prensesini doyuruyordur :)
kız az once aklıma geldı duman sımdı evde yemek yapıyodur dedım :) hala oglenlerı yapıyormusun yemekEvet canım yemektedir şimdi, prensesini doyuruyordur :)
Hehehehe evet canlar, biz göbüşlerimizi şişirdik geldiiiik :)))
Ay ay MaşAllah size yaaa, aslında normalden fazla yememek gerekiyormuş, zaten yediklerimizle bebişler kendini besliyormuş değil mi yani extra yaptığın birşey var mı canım? Ben görüyorum kimi hamileler sürekli az da olsa birşeyler atıştırıyor, çerezdi, incirdi, kayısıydı falan.?Hehehehe evet canlar, biz göbüşlerimizi şişirdik geldiiiik :)))
Ayyy evet yaa annem yokken hiç yemek yapmadım :) şimdi kaldığım yerden devam ediyorum, bir türlü vazgeçemedim şu huyumdan yaa.. :)kız az once aklıma geldı duman sımdı evde yemek yapıyodur dedım :) hala oglenlerı yapıyormusun yemek
ohhhh afıyet olsun :)))
cok guzel bır huyun var canım benım cok hosuma gıdıyor senın bu huyun msallah :) ımkanın var ve aksamda evde daha cok vakıt sana kalır hem aksam yemegıde gec kalmaz :)Ayyy evet yaa annem yokken hiç yemek yapmadım :) şimdi kaldığım yerden devam ediyorum, bir türlü vazgeçemedim şu huyumdan yaa.. :)
Teşekkür ederim canım, şımarttın şimdi beni :)cok guzel bır huyun var canım benım cok hosuma gıdıyor senın bu huyun msallah :) ımkanın var ve aksamda evde daha cok vakıt sana kalır hem aksam yemegıde gec kalmaz :)
kız az once aklıma geldı duman sımdı evde yemek yapıyodur dedım :) hala oglenlerı yapıyormusun yemek
ohhhh afıyet olsun :)))
Ay ay MaşAllah size yaaa, aslında normalden fazla yememek gerekiyormuş, zaten yediklerimizle bebişler kendini besliyormuş değil mi yani extra yaptığın birşey var mı canım? Ben görüyorum kimi hamileler sürekli az da olsa birşeyler atıştırıyor, çerezdi, incirdi, kayısıydı falan.?
Bu alışkanlıgına hayranım zaten canım. :)) Ah ben ancak eve gıdıp karnımı doyuruyorum, e dagınıksa bıraz ortalıgı toparlıyorum ancak o yapabilidğim :))Ayyy evet yaa annem yokken hiç yemek yapmadım :) şimdi kaldığım yerden devam ediyorum, bir türlü vazgeçemedim şu huyumdan yaa.. :)
Teşekkür ederim canım, şımarttın şimdi beni :)
Evet o yönden haklısın bekarken de sürekli erken yerdik yani saat 5,30'da en geç masada olurduk, geç saatte yeyince hazmedemiyorum bir türlü, dediğin gibi gün bize kalıyor, dün mesela yemekten sonra eşimle yürüyüşe çıktık 1 saat yürümüşüzdür en az, sonra dedemlere uğradık daha hava kararmamıştı, sonrada evimize geldik ohhh misss :)
Ama öğle araları çok koşuşturmaca yaşıyorum resmen gerçi bu duruma alıştım ama bilemiyorum bende böyle yuvarlanıp gidiyorum işte :)
Evet bence de kesinlikle en güzeliii, vakit dolu dolu geçiyor.Bir de eşinle aynı vakitlerde çıkmanız müthiş bir şey , tadını da çıkarıyorsunuz zaten maşallah ne güzel canım. :)Teşekkür ederim canım, şımarttın şimdi beni :)
Evet o yönden haklısın bekarken de sürekli erken yerdik yani saat 5,30'da en geç masada olurduk, geç saatte yeyince hazmedemiyorum bir türlü, dediğin gibi gün bize kalıyor, dün mesela yemekten sonra eşimle yürüyüşe çıktık 1 saat yürümüşüzdür en az, sonra dedemlere uğradık daha hava kararmamıştı, sonrada evimize geldik ohhh misss :)
Ama öğle araları çok koşuşturmaca yaşıyorum resmen gerçi bu duruma alıştım ama bilemiyorum bende böyle yuvarlanıp gidiyorum işte :)
oyle ama :)
ohh ohh masallah bak hava kararmadan nelerde yapmısınız :) eve gıdınce yapsan yedık ettık derken cıkamazdınız dısarı :) duzen ıyıdır :)
Ayy canım bizlerinde aslında doymadan kalkması gerekiyor amane mümkün tıka basa dolduruyoruz resmenTeşekkür ederiz canııım.. :))
Evet canım çok değil dengeli beslenmek lazımmış, aksine dediğin gibi doktor bana sofradan doymadan kalk dedi ama ne mümkün :) İştahımı kontrol edemiyorum ki.Yaa hele ki vitamin verdi bana doktor cok düzenli kullandım pişman oldum, halbuki gayet herseyden yıyorum.Normal gıdadan alabiliyorsan ek vitamine gerek yok ama basireti baglandı.O vitamin feci iştah açtı.Bir hafta önce bıraktım, şükür biraz daha normale döndü.Önceden dediğin gibi ben de çok atıştırıyordum ama şuan öyle canım çekmiyor iş yerinde.Aslında evde olucaksın üç öğün dolu dolu yemek yemektense iki saatte bir atıstırmalık seklınde az az yıceksin en ideali bu. Ama bende o pek mümkün olmadı. Sadece sağlıklı beslenemey calışıyorum, abur cubur yemiyorum.Abur cubur dediğim hazır biskuvı cps falan yani.Yoksa o dediğin incir cerez kayısı ceviz fındık vs yenmeli.
Bu alışkanlıgına hayranım zaten canım. :)) Ah ben ancak eve gıdıp karnımı doyuruyorum, e dagınıksa bıraz ortalıgı toparlıyorum ancak o yapabilidğim :))
Bu arada kızlar size kocaman bir göbüş göstereyim, bakın tam ortada :))))
Eki Görüntüle 1484120
Teşekkür ederiz canııım.. :))
Evet canım çok değil dengeli beslenmek lazımmış, aksine dediğin gibi doktor bana sofradan doymadan kalk dedi ama ne mümkün :) İştahımı kontrol edemiyorum ki.Yaa hele ki vitamin verdi bana doktor cok düzenli kullandım pişman oldum, halbuki gayet herseyden yıyorum.Normal gıdadan alabiliyorsan ek vitamine gerek yok ama basireti baglandı.O vitamin feci iştah açtı.Bir hafta önce bıraktım, şükür biraz daha normale döndü.Önceden dediğin gibi ben de çok atıştırıyordum ama şuan öyle canım çekmiyor iş yerinde.Aslında evde olucaksın üç öğün dolu dolu yemek yemektense iki saatte bir atıstırmalık seklınde az az yıceksin en ideali bu. Ama bende o pek mümkün olmadı. Sadece sağlıklı beslenemey calışıyorum, abur cubur yemiyorum.Abur cubur dediğim hazır biskuvı cps falan yani.Yoksa o dediğin incir cerez kayısı ceviz fındık vs yenmeli.
Bu alışkanlıgına hayranım zaten canım. :)) Ah ben ancak eve gıdıp karnımı doyuruyorum, e dagınıksa bıraz ortalıgı toparlıyorum ancak o yapabilidğim :))
Eki Görüntüle 1484120
Ayy öyle de benim çok çabuk uykum geliyor yaa 10 dedin mi gözlerim kapanıyor, 11'e kadar zor dayanıyorum, siz kaçta yatıyorsunuzEvet bence de kesinlikle en güzeliii, vakit dolu dolu geçiyor.Bir de eşinle aynı vakitlerde çıkmanız müthiş bir şey , tadını da çıkarıyorsunuz zaten maşallah ne güzel canım. :)
Senin eşin ne iş yapıyordu canım, kaç gibi geliyor?
Evet bence de kesinlikle en güzeliii, vakit dolu dolu geçiyor.Bir de eşinle aynı vakitlerde çıkmanız müthiş bir şey , tadını da çıkarıyorsunuz zaten maşallah ne güzel canım. :)
Senin eşin ne iş yapıyordu canım, kaç gibi geliyor?
ben gördümde sanki bacakları henüz oluşmamış gibi gördüm daha minicik ya :)ıyı yapıyorsun canım abur cubur yeme saglıksızda zaten :) hatta eve hıc alınmasa keske bırkac haftadır almadık eve esım ıstemedı ınsallah ıstemez abur cubur olmayınca evde fındık cevız meyve vs yıyor :) gercı tatlı yapıyorum o ayrı yaptıgım tatlı bır hafta gıdıyo :)
yaaa bende sorun var kızlar ben hıc bakınca bebıslerı goremıyorummmmm(( nerde sımdı bızım fıstık
Ayy öyle de benim çok çabuk uykum geliyor yaa 10 dedin mi gözlerim kapanıyor, 11'e kadar zor dayanıyorum, siz kaçta yatıyorsunuzben kendimi tavuk gibi hissediyorum bazen :)
Canım kırmızıyla çizdiğim yerdeki değil mi prenses:)Teşekkür ederiz canııım.. :))
Eki Görüntüle 1484120
Ayy canım bizlerinde aslında doymadan kalkması gerekiyor amane mümkün tıka basa dolduruyoruz resmen
Hmm o zaman sen faydalı şeyler yiyormuşsun ki sonuçta abur cuburu çıkarmışsın hayatından:) Fındık fıstık sağlıktır, ayy benim eski iş yerinde bi abla vardı pazardan ceviz alır, hergün kırar kırar yerdi o geldi şimdi gözümün önüne :) Mesela sütler falan var, adı neydi unuttum gerçi onu doğumdan sonra mı içiyorlar ne cahilim yaaa:)
Canım senin eşin geç geliyor zaten sana bol bol vakit kalıyor o yönden içini ferah tut öğle aralarının tadını çıkar :)
ıyı yapıyorsun canım abur cubur yeme saglıksızda zaten :) hatta eve hıc alınmasa keske bırkac haftadır almadık eve esım ıstemedı ınsallah ıstemez abur cubur olmayınca evde fındık cevız meyve vs yıyor :) gercı tatlı yapıyorum o ayrı yaptıgım tatlı bır hafta gıdıyo :)
yaaa bende sorun var kızlar ben hıc bakınca bebıslerı goremıyorummmmm(( nerde sımdı bızım fıstık