- 3 Nisan 2014
- 2.453
- 1.415
- 198
- 36
evet malesef canım :)
İyi sohbet muhabbet döndü valla ne iyi akşamı ettim bugun de şükür. :) İki saatim kaldı evime kavuşmama :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet malesef canım :)
dımı herkes toplanınca boyle guzel oluyor tabı :) ıyı ıyı hıc bısey kalmamıs :)İyi sohbet muhabbet döndü valla ne iyi akşamı ettim bugun de şükür. :) İki saatim kaldı evime kavuşmama :))
ayy resmen uydurmuşum yaa, sen böyle gösterince farkettim maşAllah ona aman nazar değmesin :)
Ayy yarıda net gitti katılamadım yaa ama evet az kaldı bende saate diktim resmen gözümü, bugün zaman geçmiyor gibi sanki :)İyi sohbet muhabbet döndü valla ne iyi akşamı ettim bugun de şükür. :) İki saatim kaldı evime kavuşmama :))
Ohh derslerinde bitmiş valla senden iyisi yok canım benim :)sohbetin sonuna yetistimm tekrar :)
derslerim bitti veee iki hafta evdeyim nasipse :)
azcik dinlenirim bari
İyi sohbet muhabbet döndü valla ne iyi akşamı ettim bugun de şükür. :) İki saatim kaldı evime kavuşmama :))
Ohh derslerinde bitmiş valla senden iyisi yok canım benim :)
Dinlen dinlen, yemek de yapamıyorsun sanırım değil mi canım kokudan dolayı?
Ohh bol bol dinlen canım, bende sürekli bulantıların var sanıyordum iyi o zaman bari,, eşine, bebişine ve kendine şöyle güzel güzel şeyler hazırla bakalım :)3/4gun resmi tatil var, araya okul olamayan gunlerde girdi 2 hafta tatil cikti sonucunda :)
yok canim yapamiyorum ama simdi evdeyken denerim, oglen yaparim yemegi cunki aksamlari basliyo bulantilaarim.
fazla bosladim mutfagi :)
aa cok ıyı olmus bu tatıl canım :)sohbetin sonuna yetistimm tekrar :)
derslerim bitti veee iki hafta evdeyim nasipse :)
azcik dinlenirim bari
masalllaah bende dogru tahmin etmsiim :)
sinavi gectim heh :)
bende dun basini,hafifce kol ve bacaklarini gordumkii cok sukur Rabbime :)
buyudukce varligina daha bi alisiyosun, ilk basta dedigim gibi alisamamstim bu ben olamam diyodum ama zamanla hersey yerine oturuyor sanirim :)
3/4gun resmi tatil var, araya okul olamayan gunlerde girdi 2 hafta tatil cikti sonucunda :)
yok canim yapamiyorum ama simdi evdeyken denerim, oglen yaparim yemegi cunki aksamlari basliyo bulantilaarim.
fazla bosladim mutfagi :)
surekliydi ama buna sukur 1-2 gundur oglenleri molam var heh :)Ohh bol bol dinlen canım, bende sürekli bulantıların var sanıyordum iyi o zaman bari,, eşine, bebişine ve kendine şöyle güzel güzel şeyler hazırla bakalım :)
aa cok ıyı olmus bu tatıl canım :)
Oyyy o kadar büyümüş minnoş he maşallah canım :) Yok yok , hamilelik ilerledikçe büyük mutluluklarla çok güzel alışıyorsun, hele ki ben burdayım demeye başlayınca :)
Ben de istiyoruuuuuum o tatilden :)
O zaman çok dillendirmeyelim nazar değmesin, zaten ilk aylar oluyor anladığım kadarıyla:)surekliydi ama buna sukur 1-2 gundur oglenleri molam var heh :)
masallah diyeyim kendime,nezaman iyiyim desem 5dk ya kalmaz fenalasiyorum.
aynen kuzum.. gerci alismisim hergun evden cikmaya, boyle tatil duyunca fazla sevinemiyorum canim sIkilir diye, illa biseyle ugrasmaliyimki zaman gecsinn
Ayy teşekkür ederim canım benim beni unutmadığın için, kızz o hamiş yaa ben hakkımdan feragat ederim, o dinlensn :)1 haftasini hemn sana vereyimmm :)
birazdaduman91 'e ayiralim heh :)
aynen canim masallah ne cabuk bu hale geldi, daha dun ultraonda baktigimizda minnacik bisi vardi sadece :)
eveet cok sukur sen hissettin bebisini simdi daha bi farklidir, insallah o gunere gelirim bende sag saglimm
Ayyy ne iyi olur cicim. Yok yok bir hafta yeter canım1 haftasini hemn sana vereyimmm :)
birazdaduman91 'e ayiralim heh :)
aynen canim masallah ne cabuk bu hale geldi, daha dun ultraonda baktigimizda minnacik bisi vardi sadece :)
eveet cok sukur sen hissettin bebisini simdi daha bi farklidir, insallah o gunere gelirim bende sag saglimm
O zaman çok dillendirmeyelim nazar değmesin, zaten ilk aylar oluyor anladığım kadarıyla:)
Evet o şekil olan da var benim annem 9 ay boyunca uğraşmış bulantılarla, serumlarla ayakta duruyormuş, ayy inşAllah benim öyle olmaz, Amin inşallah canım benim..ozamann ben vereyim 1 haftami , alisIk degilim evde oturmaya hemen al buyurr :)
aynen canim ilk aylar genelde..
tabi ilk aylari sahane gecirip son aylar bunlari yasayanlarda var..
9 ay boyunca yasayan var.. varda var yani herkezin farkli..
Rabbim herkeze kolay hamilelik nasip etsin insallah.
gecen komsuma buna sukur iyiyim dedim, dertlenmemeyim dedim amaan basladi bu bak bak ne guzel kotu olmuyosun,guzel geciriyosun vilmem ne.
masallah dedimi hatirlamiyorum dondum arkami dinlemeden gittim, gicik oluyorum zaten
Evet o şekil olan da var benim annem 9 ay boyunca uğraşmış bulantılarla, serumlarla ayakta duruyormuş, ayy inşAllah benim öyle olmaz, Amin inşallah canım benim..
ayy heralde her zamankinden daha bi alıngan olunuyor değil mi :)