• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

İyi sohbet muhabbet döndü valla ne iyi akşamı ettim bugun de şükür. :) İki saatim kaldı evime kavuşmama :))
Ayy yarıda net gitti katılamadım yaa ama evet az kaldı bende saate diktim resmen gözümü, bugün zaman geçmiyor gibi sanki :)
Geçen haftanın tam tersini yaşıyorum yoğunluğun ohh çok şükür:)

sohbetin sonuna yetistimm tekrar :)

derslerim bitti veee iki hafta evdeyim nasipse :)

azcik dinlenirim bari
Ohh derslerinde bitmiş valla senden iyisi yok canım benim :)
Dinlen dinlen, yemek de yapamıyorsun sanırım değil mi canım kokudan dolayı?

İyi sohbet muhabbet döndü valla ne iyi akşamı ettim bugun de şükür. :) İki saatim kaldı evime kavuşmama :))

masalllaah bende dogru tahmin etmsiim :)
sinavi gectim heh :)
bende dun basini,hafifce kol ve bacaklarini gordumkii cok sukur Rabbime :)

buyudukce varligina daha bi alisiyosun, ilk basta dedigim gibi alisamamstim bu ben olamam diyodum ama zamanla hersey yerine oturuyor sanirim :)

Ohh derslerinde bitmiş valla senden iyisi yok canım benim :)
Dinlen dinlen, yemek de yapamıyorsun sanırım değil mi canım kokudan dolayı?

3/4gun resmi tatil var, araya okul olamayan gunlerde girdi 2 hafta tatil cikti sonucunda :)

yok canim yapamiyorum ama simdi evdeyken denerim, oglen yaparim yemegi cunki aksamlari basliyo bulantilaarim.
fazla bosladim mutfagi :)

3/4gun resmi tatil var, araya okul olamayan gunlerde girdi 2 hafta tatil cikti sonucunda :)

yok canim yapamiyorum ama simdi evdeyken denerim, oglen yaparim yemegi cunki aksamlari basliyo bulantilaarim.
Ohh bol bol dinlen canım, bende sürekli bulantıların var sanıyordum iyi o zaman bari,, eşine, bebişine ve kendine şöyle güzel güzel şeyler hazırla bakalım :)

masalllaah bende dogru tahmin etmsiim :)
sinavi gectim heh :)
bende dun basini,hafifce kol ve bacaklarini gordumkii cok sukur Rabbime :)

buyudukce varligina daha bi alisiyosun, ilk basta dedigim gibi alisamamstim bu ben olamam diyodum ama zamanla hersey yerine oturuyor sanirim :)

Oyyy o kadar büyümüş minnoş he maşallah canım :) Yok yok , hamilelik ilerledikçe büyük mutluluklarla çok güzel alışıyorsun, hele ki ben burdayım demeye başlayınca :)

Ben de istiyoruuuuuum o tatilden :)

Ohh bol bol dinlen canım, bende sürekli bulantıların var sanıyordum iyi o zaman bari,, eşine, bebişine ve kendine şöyle güzel güzel şeyler hazırla bakalım :)
surekliydi ama buna sukur 1-2 gundur oglenleri molam var heh :)
masallah diyeyim kendime,nezaman iyiyim desem 5dk ya kalmaz fenalasiyorum.

aa cok ıyı olmus bu tatıl canım :)

aynen kuzum.. gerci alismisim hergun evden cikmaya, boyle tatil duyunca fazla sevinemiyorum canim sIkilir diye, illa biseyle ugrasmaliyimki zaman gecsinn

Oyyy o kadar büyümüş minnoş he maşallah canım :) Yok yok , hamilelik ilerledikçe büyük mutluluklarla çok güzel alışıyorsun, hele ki ben burdayım demeye başlayınca :)

Ben de istiyoruuuuuum o tatilden :)

1 haftasini hemn sana vereyimmm :)
birazda duman91 duman91 'e ayiralim heh :)

aynen canim masallah ne cabuk bu hale geldi, daha dun ultraonda baktigimizda minnacik bisi vardi sadece :)

eveet cok sukur sen hissettin bebisini simdi daha bi farklidir, insallah o gunere gelirim bende sag saglimm

surekliydi ama buna sukur 1-2 gundur oglenleri molam var heh :)
masallah diyeyim kendime,nezaman iyiyim desem 5dk ya kalmaz fenalasiyorum.

aynen kuzum.. gerci alismisim hergun evden cikmaya, boyle tatil duyunca fazla sevinemiyorum canim sIkilir diye, illa biseyle ugrasmaliyimki zaman gecsinn
O zaman çok dillendirmeyelim nazar değmesin, zaten ilk aylar oluyor anladığım kadarıyla:)

aynen canim masallah ne cabuk bu hale geldi, daha dun ultraonda baktigimizda minnacik bisi vardi sadece :)

eveet cok sukur sen hissettin bebisini simdi daha bi farklidir, insallah o gunere gelirim bende sag saglimm
Ayy teşekkür ederim canım benim beni unutmadığın için, kızz o hamiş yaa ben hakkımdan feragat ederim, o dinlensn :)

paltomu cikarmistim bugun tekrar giyidim.. yukseklere kar varmis sogugu geldi iyicee..
kis gerideymis

Ayyy ne iyi olur cicim. Yok yok bir hafta yeter canım duman91 duman91 , ben haftasonunu kullanmadan 9 güne cıkarırım :))))

O zaman çok dillendirmeyelim nazar değmesin, zaten ilk aylar oluyor anladığım kadarıyla:)

ozamann ben vereyim 1 haftami , alisIk degilim evde oturmaya hemen al buyurr :)

aynen canim ilk aylar genelde..
tabi ilk aylari sahane gecirip son aylar bunlari yasayanlarda var..
9 ay boyunca yasayan var.. varda var yani herkezin farkli..
Rabbim herkeze kolay hamilelik nasip etsin insallah.

gecen komsuma buna sukur iyiyim dedim, dertlenmemeyim dedim amaan basladi bu bak bak ne guzel kotu olmuyosun,guzel geciriyosun vilmem ne.
masallah dedimi hatirlamiyorum dondum arkami dinlemeden gittim, gicik oluyorum zaten

ozamann ben vereyim 1 haftami , alisIk degilim evde oturmaya hemen al buyurr :)

aynen canim ilk aylar genelde..
tabi ilk aylari sahane gecirip son aylar bunlari yasayanlarda var..
9 ay boyunca yasayan var.. varda var yani herkezin farkli..
Rabbim herkeze kolay hamilelik nasip etsin insallah.

gecen komsuma buna sukur iyiyim dedim, dertlenmemeyim dedim amaan basladi bu bak bak ne guzel kotu olmuyosun,guzel geciriyosun vilmem ne.
masallah dedimi hatirlamiyorum dondum arkami dinlemeden gittim, gicik oluyorum zaten
Evet o şekil olan da var benim annem 9 ay boyunca uğraşmış bulantılarla, serumlarla ayakta duruyormuş, ayy inşAllah benim öyle olmaz, Amin inşallah canım benim..

ayy heralde her zamankinden daha bi alıngan olunuyor değil mi :)

Evet o şekil olan da var benim annem 9 ay boyunca uğraşmış bulantılarla, serumlarla ayakta duruyormuş, ayy inşAllah benim öyle olmaz, Amin inşallah canım benim..

ayy heralde her zamankinden daha bi alıngan olunuyor değil mi :)

9 aymi oy cok zordur oyle..
annemdw bendeyken fenaymis cok sende bana cekmissin dedi.

yok kuzum ya demistim ya cok aglardim onceden ama simdi aglayamiyorum diye, ayni sekilde asiri alingandim ama simdi okadar degilim..
baya terslik var bende.

Back