2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

:)))) Evet bence de korkun Eşim diyo bir sonraki hamileliğinin böyle olmamasını umuyorum, ben hiç böyle beklemiyordum diyo :))))

demek ınsan hep aynı zamanlarda kurup duruyor :) dedııgn gıbı yapısı oyleymıs bıde evet babalar hep mesafelı olur ya oyle gosterılır babaya denmez babaya soylenmez bundan sebep sanırım..aman bak sız oyle olmayın babada annede esıt olsun yavrucakta :) ama ne guzel kabullenmıssınde :) bızım ıkımızde cekınık degılız cogu durumlarda ama :)

Aynen canım çok ilginç. :)) Evet hani bebek etkilenir diye düşünerek ağlamamak gerekir ama sonucta hormonlar tavan yapıyor , aglamasan bu sefer ıcıne atıcan rahatlayamıycan.Sürekli huzursuz gezmektense böyle kısa süreli daha iyi bence :)
Ama sende ters etkı olması çok şahane :))

Benim o kadar korkum yok da :) tabi dediğimiz gibi zaman ne gösterir bilemeyiz :)

Yok yok çok şükür eşimin iletişimi çok iyidir maşallah diyeyim, o zaten kız çocuk hastası, kızımızla müthiş bir iletişimi olacagına eminim. Rabbim hepimize, sağlık sıhat ömür versin de yeter ki bazı seylerı kabullenmek zor degıl.Önceden çok ağlardım bu konuda, vedalaşırken babamdan ayrılırken sarılıp aglardım, hep derdi bi sorun mu var kızım işte hep o mesafeden dolayı ona doyamadıgımı düşünürdüm , tabibişey diyemezdim.Ama artık bir olgunluk çöktü galiba. :)
Benim eşim bekliyor vallahi o yüzden sorun yok demektir, adam kendini hazırladı çünkü :)

O zaman iyi, sorun yok :))

o kadar mı cok aglıyorsun kıyamam sanaa :)) ne dese olmaz tabı esınde ızlesede olmaz :)

Şu bir aydır çok şükür iyiyim yine, bi geçen akşam öyle bir tuttu çabuk toparladık ama ilk aylar aman Allah ım bir basladı mı bütün gece duramadıgım gunler oldu, durup durup akıyo yaslar :)) Ama cogu cidden nedensiz ,iğnenin ucu kadar bir meseleyi tutup dünyanın meselesi haline getiriyordum ama istemsiz.Sanırsın dünya başına yıkılmış bu kızın İlk zaman direk noldu hayırdır diye gelirdi telaşla. Sonra alışmıştı bu duruma, belli zaman sonra tamam sen orda başla ağlamaya ben geliyorum moduna dönmüştü. :)) Ama onun da yapacagı bısey yok ki :)

ohh masallah canım :) hep oyle devam etsın ınsallah kıskandırsınlar senı :)Amın canım..oyyy demek annelıkten oluyor o olgunluk :)

kzlar ben cikayim telefonumu sarj edeyim aZcik, okula gitmem gerekiyo sonra.
opuldunuzzzzz

ılk zamanlar hatırlıyorum canım az da olsa anlatıyordun ıs yerını falan cok takıyodun kafana :) bugun anlatırken umrundsa degılmıs gıbı anlattın :) demek kı ılk zamanlar oluyo oyle

ohh masallah canım :) hep oyle devam etsın ınsallah kıskandırsınlar senı :)Amın canım..oyyy demek annelıkten oluyor o olgunluk :)

Amin canım amiiiiin :)))

Evlendikten sonra bir kısım oturdu.Şuan ise iyice oturdu artık üzerime, olabilir yani :))

kzlar ben cikayim telefonumu sarj edeyim aZcik, okula gitmem gerekiyo sonra.
opuldunuzzzzz

Tamam canım iyi dersler sana görüşürüüüz :))

ılk zamanlar hatırlıyorum canım az da olsa anlatıyordun ıs yerını falan cok takıyodun kafana :) bugun anlatırken umrundsa degılmıs gıbı anlattın :) demek kı ılk zamanlar oluyo oyle

Evet acaip hem de nasıl. :)) Biraz hem evliliğe hem ortama adaptasyon sürecim de vardı.( İşte evlilikten ziyade, öncesinde işten eve geldiğimde hep kardeşim oluyordu, burda ben geliyorum eve tekim, eşim de geç gelince sıkıntılı olmuştu ama alıştım artık :)) Hatta şimdi daha geç geliyor ama daha kolay oyalanıyorum evde. Aslında iş yeri konusunda yine çok fazla değişen bir şey yok da hani doğum iznine çıkıcam ya Allah izin verirse ona odakladım kendimi daha rahat vakit geçiriyorum işte de.
Şükür atlattım, aynen dediğin gibiyim şuan. :))

ıyı ıyı massallah canım :)
alısırsın tabı hem esının gec gelmesı bır bakıma ıyı yemegınde yetısır ortalıkta toplarsın..ozlem bakımından kotu tabı :)
ızne ne zaman cıkacaksın ve ne kadar canım kv mı bakacak kızına

İşte doğum zamanı biraz daha yaklaşsın duruma göre doguma üç hafta kala çıkıcam canım izne.Şuan toplamda dört ay canım doğum izni, işte onun altı aya kadar çıkma ihtimali var seçimlere kadar belli olur diye düşünüyorum. Kısmet inşallah altı aya çıkarsa doğum izni kendim de 2 ay kadar ücretsiz izin almaya çalışıcam, yine o zamanki şartlarımıza göre. Sekiz ay durmuş olurum evde. Ama tabi doğum izni artmazsa en fazla altı ay bakabilirim ben.Sonra da bir süre kayınvalidem ve annem arasında gidip gelecek. Şöyle ki bir de kv le bizim ev arasında 1 bucuk saat mesafe var ya , eğer benim tayınım merkeze onların yakınına olursaa o zaman sürekli kv bakar sorun olmaz , ama öbür türlü o sürekli bizde kalmak zorunda olur ki öyle çok zor.Hayırlısı.

cok zor canım bu durumda ıkı tarafta uzak tabı..ınsallah cıkar 6 aya daha rahat edersın :) bu konuda guvenıyorrsan kv tabıkı bır kısının bakması ddaha ıyı :)

cok zor canım bu durumda ıkı tarafta uzak tabı..ınsallah cıkar 6 aya daha rahat edersın :) bu konuda guvenıyorrsan kv tabıkı bır kısının bakması ddaha ıyı :)

Kayınvalideme güveniyorum. Tek takıldıgım nokta tayınım olmazsa merkeze onun gelip haftaıcı sürekli bizde kalması.Tamam gayet iyi anlaşıyoruz bir sorunumuz yok şükür ama sürekli aynı ev içinde çok zor..

zor tabı ama mecbur kalınca napıcaksın canım ıyı barı guvenıyorsun ne guzel :) calısan anne olmak zor malesef..ınsallah yakın olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…