2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

sanmam canım ahh canım malesef oyle bırsey dusunmezler gecmıs olsun bu arada sımdı ıyıler mı ?
yok canım alıstıgımıda bılıyor aslında herkes bılıyor hatta hıc sorunum yok bu konuda hatta sureklı akrabalar vs hıc gelmıyosun dıyıp duruyo annemde gel dıyo gelın dıyo arada..tabı sevıyordur ama ıste

Amin canım..
evet canım kesınlıkle var cocuklugumdan berı var evde degıl problem benle yanı ayrımcılık en basta meseala kardesıme bır laf soyletmez kesınlıkle hemde.. bılmıyorum ıste bazen tavırları ozlemıs gıbı bazen degıl.. uzulecek bırsey cıkıyo mutlaka bı laf edıyo asagılar gıbı konusuyo ama mutlaka bısey cıkıyo elalem hakkında bıle oluyo hep bana karsıt sankı evlenmedn once alttan almazdım sımdı almaya calısıyorum ama..esım cok gezmeyı sevmez bende oyleyım aslında..kendı ailesınede cok gıtmek ıstemez..benım aileeme bır tık daha fazla ıstedı hep sagolsun ama zamanla sogudu galıba..ne zaman annemlere gıtsek ben hep uzulerek dondum ve ıkımızde kavga ettıgımız zamanlar oldu esımde farkında tabı..ılk zamanlara gore daha az gıtmeye basladık daha sık onlar gelıyolar onlar geldıgınde daha mutluyuz cok sorun olmuyo (babam annemın bana karısmasını yasakladıgından berı )
annemde boyleydı zamanında bız dedemlere gıtmeyı hıc ıstemezdık sıkda gıtmezdık zaten annem dondugumuzde genelde aglardı dedem hep canını sıkardı yada neden kızım gelmıs torunum gelmıs dıye guzel karsılamıyo bızı derdı..rahmetlı dedemıde dede gıbı gormedım ben hıc acıkcası hıc sevmedı bızı aglattı hep dayımın cocuklarına karsı tam tersıydı tabı
galiba bizde geleneksel anne evınde mutsuz olmak
ben oyle olmıyım nolur
ya bu arada konudan konuya gectım arada baglantı vardır ınsallah
boyle ıste canım ya bazende cok mutlu dondugum oluyo gondermek ıstemez gıbı bakıyo benı gıtme der gıbı o zaman bır daha gıtmek ıcın can atıyorum daha cok ozluyorum ama bu durum bıraz daha azınlıkta
aslında bu gıtme olayı cok sorun degılde hepsı bırlesınce can sıktı ıste bırde bastan berı aklındakı bu gıbı geldı bılemıyorum..
esıme ne desem..oda uzuluyor halıyle bellı etmesede..bıde sımdı gelın dıcek gıbı buyuk ıhtımal gıtsem ıcım buruk gıtmesem oyle sanırım gıderız ama 1-0 yenık basladık gıbı bı durum oldu yıne
off yazdımda yazdım

kestım yazılardan bırazını :) belkıde ben cok duygusla bagladım adet donemı ıcıne gırdım her ne kadar olmasamda ondan da snaırım :)

SirriEyvan aynen canimm ne oturabiliyodum,ne yatabiliyodum nede yuruyebiliyodum.. acayip agriyodu, tuvalete dogum yapar gibi gidiyodum resmen, ben agliyyodum,esimde aglamakli oluyodu. Rabbim dusmanima vermesin hakkaten cok agriyo.
dedigim gibi cok sukur o tetre yapraginin buharina oturmak iyi geldi..
nettende arastirmistim cagla sIkelin prigramina gelmisti biri zeytinyagi surmeyi oneriyodu.
ister istemez onuda denedim son care olarak Allahima cok sukur 1-2 surmekte gecti agrisi.

MutluBulut_ kuzuum takma bunlari.
bak benim annemde oyle, sevip sarilmaz bana mesela. uzuuuun yillardir dugunde sarilmistik oyle icten.
beni aksamdan kalmak icin cagirir ama esimi gelmesin ster oda annesine gitsin dedi hep.
neden ayrilalimki durup dururken.
simdi bebise alisti gibi daha farkli davraniyor.
gelelim diye bakislalirla yalvariyor resmen.
cunki esim biraz uzulmustu hani kopek meselesi vardi bir ara annemlr istemeyip vermislerdi.
esimde gitmemeye basladi, fakina vardilar sanirim yalnis yaptiklarina hep aradilar gelin diye.

bosver takma gelip gecici bu durum.
anne sevmezmi evladini hic, gosteremiyolar kizlarin dedigi gibi.

esimizle aramiz iyi olsun,yuvamizda huzurlu olalim insallah gerisini sanirim artik 2.plana aatmak gerekiyo. kafaya taktikca uzulen biz oluyoruz cunki.
buyukler dusuncesiz olabiliyor iste.
onlarin dogru bildikleri cok yalnislar var.
takma kafaya ,zamana birak tamam :*

Ahh canım kıyamam sana yaa, sen baya baya dolmuşsun... Yani anlattıklarından bekarken çok da huzurlu bir aile ortamının olmadığı anlaşılıyor ama çok şükür ki kendi evinde eşinle huzurlusun..
Canım sana öyle geliyor olabilir mi yani belki yanlış anlayabilir misin?
Heheh evet adet döneminde daha bi duygusal oluyoruz, canım sende annenin huyunu az çok anlamışsın sende ona göre davran, ne yapcaksın şu saatten sonra değiştirmeye mi çalışcaksın, o da olmaz işte... Bazen çok sevdiğin insan olsa bile biyeş diyemiyorsun.......

duman91 Ladypurple

sizede gunaydin kizlarr
iyisiniz insallah

meltemim bosveer gul gec sende..
herseyi ne cok kafaya takiyoruz Allahim, bizi bukadar dusunenvarmdir..
amn onu kirdimmi,aman onu yaptimmi,keske bunu demeseydim, keske deseydim..
bende cokkk ince fikirliyimdirr en ufak seyi takarim.
bazilari ne guzel hic bisi takmadan gezip,tozup hayatin tadini cikariyolar..

Günaydın canım benim..
Ay buradaki kızlar hep birbirimize benziyoruz yaa... :) Nasıl da bulmuşuz kendimiz gibilerini, aynen bende öyle çok kafaya takarım, herşeyi düşünürüm, kendi kafamda kurup dururum sürekli, erken yaşlanacağız sanırım

Anladım canım şimdi bu annenle aranızda sürekli olan bir şey.Evet bazı annelerın yapılarında var bu , etrafımda da görüyorum. İşte keşke daha ılımlı olsa annen ama yapısı bu sanırım malesef. Bence artık kabullenmelisin bu durumu. Yani düşünsene yıllardır hep böyle, evlendin oraya gıttıgınde de aynı devam edıyor, o yüzden demek ki bu hatun değişmeyecek. :) Senin küçük olarak yapacagın kendını ezdırmeden saygı cercevesınde karsılık vermemek cok fazla. Vee kafanda çok döndürmemek bunları. Hani dedin ya bızde kader heralde anne evınde mutsuz olmak. Halbukı annen de görmüş aynını , kendini değiştirebilirdi ama malesef bazı büyükler gecmişinden ders cıkarıyor kendını değştiriyor; kimisiyse olaylardan fazlaca etkilenip aynını uyguluyor. O yüzden sen buradan ders cıkaran kişi olursan senin ailende böyle bir sorun olmaz kuzum. Ben böyle gördüm ama evlatlarıma aynını yaşatmıycam diyebilirsin.
Sen belki çogu zaman bu durumu kabullenmiş görünüyorsun da senin dediğin gibi adet dönemindeki duygusallıktan ötürü fazlaca agır basmış olabilir.
Yanii sen eşine olumsuz bir şekilde yansıtma, onun kafasında istenmiyorum gibi bir şey sekillenmesin boşuna :) Ki öyle de bir sey yok zaten ortada

genelde ben saarılırım zaten oda karsılık verır bazen vermez..
tabıkıde oda kotu neden esını bırakasın yanı..
valla mı ıyı olmus bak :)
haklısın canım amın ınsallah :)
aradı sımdı tekrar annem o konuyu acmadık normal konustuk sonra kapadık
baya valla :) rahatladım yazınca ama :) sagolun kızlar :)kesınlıkle canım cok sukur boylesı daha ıyı tabı
oyle tabı canım degısmıyor alıstımda ne bıleyım kırılıyor ınsan ıste :)

Kesinlikle huyumuz kurusun resmen çekmişiz birbirimizi. :) Dışarıdan tarafsız olarak fıkır vermek, olayları algılamak iyi hoş da iş başa düşünce kurcala da kurcala :)))

haklısın canım hemde cok haklı :) evet malesef ders almak yerıne aynısını uygulamayı secmıs ısterdım anne evıne gıttıgımde aılem tarafından mutluluka karsılanmayı ama olmadı..
ne donem ama dımı ay bıde duzensız ne zaman gelecegıde bellı olmuyor :) belırtılerı var kendı yok :)

kızlar kafaya takmak dedıkte hanı taka taka mı beyazlar bılmıyorumda :) benım sacımda bır tane beyaz var ama bembeyazz bıraz daha sert tellı dıger sacıma gore uctan dıbe kadar aynı tonda :) bazen koparıyım dıyırum sonra cogalır dıye korkuyorum sızde var mı

oyy kuzum sende bir taneymiş yine iyi, bende vardır bi en az 10 tane kadar eşimde de var, erken yaşlandık diyorum, kapalıyım ben bilmyorum yıllar geçtikten sonra ama boyatmayı düşünmüyorum :)
Canım koparınca çoğalır diyorlar ama ne derece doğru bilemiyorum tabi :)

Heheheh aynen tam da dediğin gibi bende de var bir tane beyaz.Bazen saçımı topladıgımda bellı oluyor sankı tek teli boyamışım gıbı. :) Ama bence o saç beyazlama olayı genetik biraz.Ama ben de korkumdan koparmıyorum

hakkaten cok takiyoruz heleki yastiga o basi koyduktan sonra oh gelsin dusunceler heh :)

bulutcuuum koparma cogalir diyolr evet, biraneymis onada kismet diyolar :)
boyatiyomudun sacini

hakkaten cok takiyoruz heleki yastiga o basi koyduktan sonra oh gelsin dusunceler heh :)

boyatiyomudun sacini

Dediğin gibi canım hele şu son zamanda gün içinde kafama takılan mevzular oluyor.Neyse eşimle oturdugumuz yerde uyukluyoruz hadı yatalım dıyoruz.Geçiyoruz yataga, sonra bende o düşüncelerin hepsi tekeeer teker dönmeye baslıyo, sonra baslıyorum aglamaya Eşim diyor noldu bilmem, hormonlar deyip geçiyorum. :)) Ama zaten ciddi ciddi sorsan neyin var tam olarak neye taktıgıma ve neden agladımı ben de bılmıyorum :)))) Duygusal ınsanın hamileliği de bir baska oluyormuş :)

Ayyyy bende en çok bundan korkuyorum, hatta benden çok eşim korkuyor, şimdi bu kadar ağlıyorsan hamile olunca seni düşünemiyorum valla benim işim çok diyor ki demek ki haklıymış :) Rabbim eşine sabır versin o halde canım benim :)

hah :)
olsun agla rahatlarsin,eslerde aaz sabretsin :)

desigin gibi tv basinda uyuklarken bisi kafaya takmadan uyuyor insan, ama ordan kalkip yataga gectiginde ne uykudan eser var ne bisii..

gecenerde bende ilk defa aglayasim geldi nedensiz. esimde hamislerin aglamamasi gerektiini nerden duyduysa.
aglamaa diye bi panikledi, neden duyorum aglamaa diye sey ediyo heh.
sen dedim dua et hormonlarim tera etki ettide aglamiyorum aylardir.

nedenini bilmeden aglamak evet baya ilginc biseymis :)

Aynen aynen ben de bazen babam konusunda çok takarım kafama.Babamla bırbırımızı acaip seviyoruz biliyorum bunu ama aramızda aşılmayan bır sınır var.Mesela ıstanbul a gıttıgımde karsılamarda ve vedalaşmalarda öyle bır sarılışı var ki ama bunu orada kaldıgım süreçte gösteremiyor.Ben yapı olarak bıraz cekıngenımdır ama şöyle ki biraz karsımdakıne göre şekillenir. Karsımdaki de ben gıbıyse vay halımıze ama bıraz muhabbetcı yapıdaysa gayet guzel acılırım. İşte babamla da bu durum var ıkımız de cekıngenız :)) Bir de küçükten hep kafaya yerlestırılır ya aman baban duymasın kızar, ama sunu yapma baban kızar.Bilinçaltıma öyle bir yerleşmiş ki bu hala asamıyorum.Halbukı seker gıbı bır adamdır.Ama bır turlu onun yanında tamamen acamıyorum kendimi.İşin ilginci onun yaklasımı sayesınde önemli mevuzları annemı aracı koymadan konusurum ama genel olarak dogallık dersen kısıtlı işte.Ben de cogu zaman duygusallıgımın agır bastıgı zamanlarda bunu kafama cok takarım. Ama genel olarak kabullendim artık, napayım. :/

benımde esımde var ama onun sacı kısa olunca goze batmıyor :) yaslanıyoruz desene :)bende dusunmuyorum canım tabı buyuk konusmıyım belkı 10 sene sonra duurm degısır ama :) hatta hep kabusumdur ruyalarımdan gorurum bazen sacımı boyuyolar aglaya aglaya korkarak uyanıyorum :) bu denlı korkuyorum garıp ama :)

aynı benımdeee :))) bende koparamıyorum kaldı artık koparmıyım hıc madem :)

boyatiyomudun sacini
oyle mı oluyo :) koparmıyım canım kalsın artık :) yok canım hıc boyatmadım bu yasıma kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…