- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- 448
Canım acaba evle alakalı sorunlar mı var?
Bak benim ailem (annem ve kardeşim, babam gelmedi) 8 ay sonra evime geldi, o 8 ay boyunca babamın ve annemin hastalığı ile uğraşmışlar, birde kardeşimin işe girmesiyle alakalı gelemediler, tabi hastalık durumunu ben sonradan öğrendim, bulundukları yerde uygun doktor olmayınca mecburen benim olduğum taraflara gelmek zorunda kalmışlar, sırf ben üzülmeyim diye de söylememişler...
annem hep çağırırdı gel derdi ama yine de evine alıştın mı diye de sorardı, hani evine alış diye de söylüyor olabilirler (her ne kadar yanlış bir düşünce olsada, büyükler böyle şeyler düşünebiliyorlar)
Yani bunların dışında aklıma başka birşey gelmiyor, sonuçta bir annenin evladını istememesi ya da sevmemesi gibi birşey söz konusu olamaz.. Sen kötü düşünme canım benim
sanmam canım

yok canım alıstıgımıda bılıyor aslında herkes bılıyor hatta hıc sorunum yok bu konuda hatta sureklı akrabalar vs hıc gelmıyosun dıyıp duruyo annemde gel dıyo gelın dıyo arada..tabı sevıyordur ama ıste

Öncelikle canım maşallah diyeyim, kendi yuvanda mutlu huzurlu olman çok güzel, Allah daim etsin inşallah.
Şimdi tam olarak anlamadığım nokta annenle aranızda bir iletişim kopukluğu mu var canım? Yaniii anlattıklarından benim anladığım şu, annenle çok iyi anlaşamıyorsunuz. Hani dedin ki evlenmeden önce sürekli mutsuzdum.Anne evindeki ev hali mi huzursuz. Sürekli atışır mıydınız ki? Bir de galiba annen sevgisini tam olarak belli edebilen biri değil.Onun genel hali mi böyle peki? Yoksa bir anne evladını özlemez mi hiç, sen buna takılıp üzme canını kuzum. Galiba belli edemiyor sadece bunu, işte o noktada anneni tanımadığım için bir yorum yapamıyorum.Ama sen her annene gittiğinde neden mutsuz dönüyorsun kiii??
İlk bahsettiğin kısmı kafana takma canım.Biraz karışıklık olmuş.Annen galiba nikahı önceden biliyormuş ama pek gidesi yokmuş fakat dayının eşi öyle deyince kararsız kalmış. E bu tarih de senin bu hafta sizdeyiz dediğin haftasonuna denk gelince iyi olmamış biraz. Tek sorun annenin bayagı kararsız kalması nikaha gidip gitmemek için :) Bir sonraki haftasonu için de senin doğum gününden sebep haftasonu evde oluruz mu diyorsun?
Amin canım..
evet canım kesınlıkle var cocuklugumdan berı var

annemde boyleydı zamanında bız dedemlere gıtmeyı hıc ıstemezdık sıkda gıtmezdık zaten annem dondugumuzde genelde aglardı dedem hep canını sıkardı yada neden kızım gelmıs torunum gelmıs dıye guzel karsılamıyo bızı derdı..rahmetlı dedemıde dede gıbı gormedım ben hıc acıkcası hıc sevmedı bızı aglattı hep dayımın cocuklarına karsı tam tersıydı tabı

galiba bizde geleneksel anne evınde mutsuz olmak

ben oyle olmıyım nolur

ya bu arada konudan konuya gectım arada baglantı vardır ınsallah

boyle ıste canım ya bazende cok mutlu dondugum oluyo gondermek ıstemez gıbı bakıyo benı gıtme der gıbı o zaman bır daha gıtmek ıcın can atıyorum daha cok ozluyorum ama bu durum bıraz daha azınlıkta

aslında bu gıtme olayı cok sorun degılde hepsı bırlesınce can sıktı ıste bırde bastan berı aklındakı bu gıbı geldı bılemıyorum..
esıme ne desem..oda uzuluyor halıyle bellı etmesede..bıde sımdı gelın dıcek gıbı buyuk ıhtımal gıtsem ıcım buruk gıtmesem oyle sanırım gıderız ama 1-0 yenık basladık gıbı bı durum oldu yıne
off yazdımda yazdım