2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

arkadasım bırkac yıl once bebek magazasındaydı oda hep musterılere onu tavsıye edermıs hem uygun hem daha kullanıslı dıye :)
hmm iyi yapmış...

evet bazı model park yataklar çok basit durabiliyor belki.. ama güzel modelleri de var
ve dediğin gibi çok kullanışlı..
alt açma yeri ,
büyüdüğünde oyun oynayabileceği alanı ve tabii 4 -5 yaşına kadar yatabilecek olması çok avantajlı benim için :)

kesınlıkle oyleymıs sen yazınca daha ıyı anladım :) bıde ana kucagı mı dıyolar yok kangurumuydu onu merak edıyorum ben nasıl oluyor acaba ınternette goruyorum ya hep al kızını cık

ayy kuzum ınsallah bozulmaz esımın baba olma ıstegı arttı bu aralarr :)hayallerıme daha cok ortak oluyo artık :) dedıgın gıbı hayırlı zamanda olsun ınsallah :)
ohhh hazır böyleyken kaçırma bu fırsatları
hamileyken yine kilo alırsın kuzucum o yüzden çok ara verme diyetten sonra moralin bozulmasın

evettt oda gostermıstı bırak cocugu orda oynasın sen ev ısını yap kafasını mı vrdu bısey mı yaptı dıye dusunme dıye gerci mızıldamaktan ev ısı ne kadar yapılırsa :)

kesınlıkle oyleymıs sen yazınca daha ıyı anladım :) bıde ana kucagı mı dıyolar yok kangurumuydu onu merak edıyorum ben nasıl oluyor acaba ınternette goruyorum ya hep al kızını cık
ana kucağı ve kanguru farklı şeyler

ikisini de alacağız nasipse...
şu kanguru müthiş rahat tabii.. dışarıdayken rahat rahat dolaş dediğin gibi :)))

ana kucağı ise evde oturduğun yere bebeği içine koymak için birebir...
hem bebek bakınıyor içeriden hem uyuyabiliyor , sallanıyor da ana kucakları... :)
güzel vesselam...

ohhh hazır böyleyken kaçırma bu fırsatları
hamileyken yine kilo alırsın kuzucum o yüzden çok ara verme diyetten sonra moralin bozulmasın
ayy valla oyle cok cok dıkkat etmem lazım benım :) dıyet bıtınce bır kac ay zayıflıgın keyfını sursem ıyı olur :) sen kac kılo aldın ?
bu arada ben cıkayım canım opuyorum senıde yıgenımızıde :)

evettt oda gostermıstı bırak cocugu orda oynasın sen ev ısını yap kafasını mı vrdu bısey mı yaptı dıye dusunme dıye gerci mızıldamaktan ev ısı ne kadar yapılırsa :)
belki uslu olur yavrun mızıdlamazzzz

çaktırma benim kıza telkin veriyorum alttan alttan uslu ol kızım diye

ahahahahahahhh baya guldum valla kendıme evet dedıgın gıbı ıkısıde super alınmalı kesın :))

8 kilodayım canım 53 le başladım 61 oldum :)
8.aya girdim...

bir kaç ay sür ama sonra alışıp da daha çok üzülme diye didiiim.. :)))
tamam canım bizde öpüyoruz kızçemle teyzeleriniii

yaaa 20dklik.mesafe 2 saatmo suruyo vay..
cok sacma, bugun demistim.arkadasa ilerde herkez artik ucaklar gecer diye heh o zaman trafik sIkintisi olmaz :)

mobilyalara gelincee evet illa pismanlik oluyo, yatak odasida oyle he deyince degisn bisi degil..
neden o kadar cabuk dokulmeye basladi acaba.

dur hele nasipse cocuk olsun vay evin haline :)
bn daha simdiden supurgeyle duvarlari hep cizdim cocuga karalamak icin duvar kalmaz bu gidisle heh :)

tuh kkcirmisim tatli sohbetii :)

SirriEyvan esmamm oncelikle koltuk rengine baaaayildimm, mor morr morr :)
masallah diyeyim.nazara gelmesin :)

bebisin cicilerinede masallahh ne tatlilar oyle minnaciik :)

bugun.bizde oylesine arkadaslarla gittik baymaya .. bebis yataklari beni bnden aldii onu orda hayal ettimde oh mis.kokusu geldi burnuma :)

insallah bizde o gunlere gelip alisverisimizi yapariz :)

buarada bnim.halilarda beyazli, oturma odasindaki ozellikle.. saglik olsun parayla caresi olan sey dert degildir derdi kp der pyle gercekten..
karalasin,cizsin, ne sterse yapsin saglikli olsun minnaklar insallah

Oy canim sagolasinn...koltuklarım benim birtanelerim :)))
Bide yakından görsen mini minnacık hepsi... Kızımı içinde hayal ediyorum..
Sağlıkla dogsa giydirsem insaAllaahh..:)

Onlara bakmak harika, hele almak daha harika.. sende o günlere hemen geleceksin , hiç anlamayacaksin bile kuzucum..
Bi bakmissin hazırlık devri başlamış :))

Dediğin gibi sağlıklı olsunlar tabii , ama yine de ortuleyecegim.. zararı en aza indirgemek lazım :)))

Iyi is bolumu yapmissiniz :) bizde kv yardim etmiyor sadece annem ben ve teyzem ugrasiyoruz :) kv calisiyor onu bahane ediyor is cikisi gelebilir oysaki biz aksam 8e kdr evdeyiz :) elektrik var su var bulasik makinasi var daha ne olsun :)

Evet canim cok guzel ya Allah herkese nasip etsin :)

Bende de ritm bozuklugu var hamilelikte cok sıkıntı cektin mi acaba merak ediyorum

Bende de ritm bozuklugu var hamilelikte cok sıkıntı cektin mi acaba merak ediyorum
Canım bayılma ve çarpıntı sıkıntısını çok çektim çok şükür bayılmayı şu sıra pek geçirmedim bayılacağımıda çoğu zaman anladım bu şekilde idare ettim hamile kaldığımdan bu yana kayınvalidem yanına aldı o bakıyo bana Allah razı olsun doğumdan sonra tedaviye başlanıcak eğer tedavi den sonra pek bir şey değişmezse pil takılacak hayırlısı bakalım Senin ritm bozukluğu ne derece canım

8 kilodayım canım 53 le başladım 61 oldum :)
8.aya girdim...

bir kaç ay sür ama sonra alışıp da daha çok üzülme diye didiiim.. :)))
tamam canım bizde öpüyoruz kızçemle teyzeleriniii

gül gül bende bilmezdim...içine düşünce birden öğreniyorsuun hepsini

ohh masallah cannım tam olması gerektıgı kadar almıssın super :)
dogru soyluyosun kesınlıkle canım suan bırden hayal ettımde kapıyı ıtıp anne dıye gelen mıcık bır kız cocugu sacları annesının kucuklugu gıbı sarı ve kıvır kıvır yuzune dusmus bır elıyle yuzunden almaya calısıyo ayy hayalını bıle yerım ben onunnnn
dımı ya hemm ana kucagı ya ne bılem ben annenın kucagına takılan sey gıbı ahaha

sorma canım dun 4 olmadan cıkmıslar eve geldıklerınde 17:55 tı ayy bıde annemın dedesı hep gunes tutulmasında ya olum cok olur ya deprem dermıs..99 da dedıgı olmustu sımdıde gunes tutulması oldugundan berı aklımdaydı..dun bırden deprem oldu 3-5 sanıye surdu kımse hıssetmemıs zaten cok kucukmus 1.8 Allah'ım korusun neysekı az zaman sonra annemler geldı korkum gectı bıraz
valla canım bende anlamadım gorunen yer degıl cok sukur ama ben goruyorum surguyu acıp kapadıkca sonucta

Iyi is bolumu yapmissiniz :) bizde kv yardim etmiyor sadece annem ben ve teyzem ugrasiyoruz :) kv calisiyor onu bahane ediyor is cikisi gelebilir oysaki biz aksam 8e kdr evdeyiz :) elektrik var su var bulasik makinasi var daha ne olsun :)
tabı ya ekıp calısması ohh sızın yardımcı daha saglam

Gunaydın kızlar nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…