2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

ayy canım Rabbim size araba nasip etsin , anneciğine daha çabuk ulaş inşaAllah :)

Demek mobilyan soyuluyor şimdiden.. neden ki acaba ya , eskiler eşyalarını ömürlük kullanırmış biz ömrümüzde kaç kere değiştireceğiz Allah bilir.. :)

Amiiinn canım ınsallahh :)
oyle canım eskıden ne guzeldı ee bızde oyle olsun dedık ama gercı kırılıp dokulmedıkce bızımleler ama bende anlamadım yatak odasını ıste :)

Teyzeler yeni cicilerimiz part 1

Eklentiler

• GR_S_YAH_TEK.jpg
    598,4 KB · Görüntüleme: 59
  • IMAG4331.jpg
    70,4 KB · Görüntüleme: 67
  • IMAG4348.jpg
    86 KB · Görüntüleme: 61
  • IMAG4349.jpg
    100,7 KB · Görüntüleme: 81
  • IMAG4350.jpg
    74,8 KB · Görüntüleme: 74
  • IMAG4351.jpg
    88,1 KB · Görüntüleme: 72
  • IMAG4352.jpg
    147,7 KB · Görüntüleme: 66
  • IMAG4353.jpg
    77,1 KB · Görüntüleme: 68
  • IMAG4354.jpg
    77,4 KB · Görüntüleme: 76
  • IMAG4355.jpg
    68,7 KB · Görüntüleme: 83
bu da part 2

Eklentiler

• IMAG4356.jpg
    77,2 KB · Görüntüleme: 68
  • IMAG4357.jpg
    68,9 KB · Görüntüleme: 75
  • IMAG4358.jpg
    74,7 KB · Görüntüleme: 63
  • IMAG4359.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 67
  • IMAG4360.jpg
    51,6 KB · Görüntüleme: 61
  • IMAG4361.jpg
    75,8 KB · Görüntüleme: 57
  • IMAG4362.jpg
    69,3 KB · Görüntüleme: 60
  • IMAG4363.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 76
  • IMAG4364.jpg
    68,2 KB · Görüntüleme: 72
ayyyy canım hepsı ayrı harıka bayıldımmmm :) hele o sonuncu alt acma seyı dımı cok seker yaa :)

Amiiinn canım ınsallahh :)
oyle canım eskıden ne guzeldı ee bızde oyle olsun dedık ama gercı kırılıp dokulmedıkce bızımleler ama bende anlamadım yatak odasını ıste :)
oluyor öyle şeyler canım... amaaan sağlık olsun da halledilir onlar artık :)
bende şık olsun beyaz olsun hayalim olsun dedim ama bebiş olunca bakalım ne yapacak bu bembeyaz eşyalara

oluyor öyle şeyler canım... amaaan sağlık olsun da halledilir onlar artık :)
bende şık olsun beyaz olsun hayalim olsun dedim ama bebiş olunca bakalım ne yapacak bu bembeyaz eşyalara
arkaasında anası var nasılsa kırletıp duracak ohh benım mobilyalar krem kahve ama odadakı halılar acık renk kesın bızım bebıs olursa bır kac yıla yenı desenler eklenır halıya

Daha iyiyiz şükür Caniim..
Ne yapalım bebis alisveris heyecanı... Karnimiz büyüyor..bebis büyüyor :)
Şükür gecip gidiyor zaman :)
Oh oh MaşAllah canım, arada aldıklarını paylaşta bize fikir olsun hem :)
Özellikle yatağını nasıl aldın ya da almayı düşünüyorsun benim en çok kafayı yorduğum şey bu... Daha ortada bebiş yok bende ki takıntıya bak tabi :)

arkaasında anası var nasılsa kırletıp duracak ohh benım mobilyalar krem kahve ama odadakı halılar acık renk kesın bızım bebıs olursa bır kac yıla yenı desenler eklenır halıya
hahaha
mobilyam mor , hiiiç kir belli etmiyor ondan çok mutluyum ama eşyalar beyaz halı açık renk yandım ben yandım her yeri örtüleyeceğim zaten ama eline kalem geçti mi bitti işim
senin de öyle olur , artık yaratıcılıklarını görürüz halılarda orda burda

ayy saglıklı olsunlarda :) ayy bende kı moda bak sankı senle bır dogurucam ama dogru bıttı valla :)

hepsi ayrı guzel valla kac defa baktım bılemedım baktıkca bakası gelıyor ınsanın saglıkla dogsun ınsallah fıyatlar nasıl canım arabalarda falan ortada bısey yok ama :)
bende açıp bakıp katlayıp koyuyorum...
nasipse yıkayıp ütüleme zamanım geldi.. ama ancak iyileşiyorum bir an evvel yapmam lazım :)))

fiyatlar arabada istediğin modele aradığın kaliteye bağlı...
benim tüm istediğim özellikle vardı bu arabada... 300 lira fiyatı...
ama ilk doğduğunda yatamaz tabii , pusetli olanlar hem daha pahalı hem ilk doğduğunda yatabiliyor..
ama benim ilk doğduğunda arabaya ihtiyacım olmadığından benim her açıdan işimi görüyor bu araba...
kolay katlanılıyor , hafif , çift yönlü , şık , tekerlekleri açısından da çok rahat.. yani böyle :)
kıyafet alırken ise çabuk büyüdükleri için orta yollu bakmaya çalışırsınız..
genelde pıjama takımı 10 lira , tulumlar 13 , badiler 4 , 5 , 7 civarı oluyor :)

yaparsın canım oyyy yıkar utulersın mısler gıbıı :)
bencede canım ılk zamanlar nereye cıkacaksınız adam akıllı ıyı yapmıssın ohh ohh masallah konforlu arabası mınıgınn :)
he ıyıymıs o zaman ınternetten bakıyorum ucuk fıayatlar buyukten pahalı :)

tatlım bende bakmadan yazmışım, oysa ki sen paylaşmışsın bile yeni gördüm, hepsi çok hoş güle güle giysin minik prenses :)
sağ ol tatlım beniimmm ...

yatağını park yatak alacağım..
memuruz malum , taşınmaya adayız her daim.. bebek odası da yapamam lojmanda olunca 2 +1 şu anki lojman ama ancak sığıyoruz... beşiğin portatif istediğimde katlanması gerekiyor... o yüzden park yatak alacağım...gözüme kestirdiğim var bitane mor.. aldığımda paylaşacağım burda

arkadasım bırkac yıl once bebek magazasındaydı oda hep musterılere onu tavsıye edermıs hem uygun hem daha kullanıslı dıye :)

evet missss gibi , dolaba yerleştireceğim artık bütün gün açar kapar bakarım

Evet öyle canım.. zaten elde taşımak için çanta alacağız onunla götürürüz ilk zamanlar dışarıya..
sıkıntı olmaz yani o :)

evet internetten alırm diyordum ama dışarıda daha ucuz internettekinden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…