- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
ayy canım Rabbim size araba nasip etsin , anneciğine daha çabuk ulaş inşaAllah :)tabı ya olmaz mı hele bır kac ay once babamla geldı annem 2 gece kaldılar o gunde annemde bende zor tuttuk farkındayım
ayy demeebıde dedıgın gıbı yakın senın benım araba olsa 20 dk yarım saat ama onlardada bızde de araba yok ıstanbul trafıgıyle hep aynı sey ortalama 2 saat bazen 1,5
ahh evet zaten bılıyodum aldıktan sonra pişman oldum ama ılk taksıt pesın odenmıstııgorunusunu begenıyorum heer baktıgımda ayy ne guzel secmısım dıyorum ama kalıtesı hakkında aynı fıkırde degılım..daha 1 sene olmadı dolap kapakların surgusu bozuluyor esım yapıyo arada..sonra surgu yerlerının orada soyulmalar var mobılyada keske onuda bellona yada ıstıkbal alsamısım dıyorum salonda memnunum cok sukur bıde oradakı fıyatlarla aynıydı fıyatı bırde sehpa hedıye verdıler zıgon kullanıyoruz ama gorsen cızık cızık cocuk mu varda cızsın etsınn anlamadım gıttım o kadar kalitesız ıyıkı hedıye de uzulmuyorum bıde ona
ayy canım Rabbim size araba nasip etsin , anneciğine daha çabuk ulaş inşaAllah :)
Demek mobilyan soyuluyor şimdiden.. neden ki acaba ya , eskiler eşyalarını ömürlük kullanırmış biz ömrümüzde kaç kere değiştireceğiz Allah bilir.. :)
oluyor öyle şeyler canım... amaaan sağlık olsun da halledilir onlar artık :)Amiiinn canım ınsallahh :)
oyle canım eskıden ne guzeldı ee bızde oyle olsun dedık ama gercı kırılıp dokulmedıkce bızımleler ama bende anlamadım yatak odasını ıste :)
evet alt açması çook yumuşacık ve çoook tatlı dediğin gibiayyyy canım hepsı ayrı harıka bayıldımmmm :) hele o sonuncu alt acma seyı dımı cok seker yaa :)
arkaasında anası var nasılsa kırletıp duracak ohholuyor öyle şeyler canım... amaaan sağlık olsun da halledilir onlar artık :)
bende şık olsun beyaz olsun hayalim olsun dedim ama bebiş olunca bakalım ne yapacak bu bembeyaz eşyalara
hepsi ayrı guzel valla kac defa baktım bılemedımevet alt açması çook yumuşacık ve çoook tatlı dediğin gibi
Oh oh MaşAllah canım, arada aldıklarını paylaşta bize fikir olsun hem :)Daha iyiyiz şükür Caniim..
Ne yapalım bebis alisveris heyecanı... Karnimiz büyüyor..bebis büyüyor :)
Şükür gecip gidiyor zaman :)
hahahaarkaasında anası var nasılsa kırletıp duracak ohhbenım mobilyalar krem kahve ama odadakı halılar acık renk kesın bızım bebıs olursa bır kac yıla yenı desenler eklenır halıya
tatlım bende bakmadan yazmışım, oysa ki sen paylaşmışsın bile yeni gördüm, hepsi çok hoş güle güle giysin minik prenses :)bu da part 2
ayy saglıklı olsunlarda :) ayy bende kı moda bak sankı senle bır dogurucamhahaha
mobilyam mor , hiiiç kir belli etmiyor ondan çok mutluyum ama eşyalar beyaz halı açık renk yandım ben yandım her yeri örtüleyeceğim zaten ama eline kalem geçti mi bitti işim
senin de öyle olur , artık yaratıcılıklarını görürüz halılarda orda burda
bende açıp bakıp katlayıp koyuyorum...hepsi ayrı guzel valla kac defa baktım bılemedımbaktıkca bakası gelıyor ınsanın saglıkla dogsun ınsallah fıyatlar nasıl canım arabalarda falan ortada bısey yok ama :)
yaparsın canım oyyy yıkar utulersın mısler gıbıı :)bende açıp bakıp katlayıp koyuyorum...
nasipse yıkayıp ütüleme zamanım geldi.. ama ancak iyileşiyorum bir an evvel yapmam lazım :)))
fiyatlar arabada istediğin modele aradığın kaliteye bağlı...
benim tüm istediğim özellikle vardı bu arabada... 300 lira fiyatı...
ama ilk doğduğunda yatamaz tabii , pusetli olanlar hem daha pahalı hem ilk doğduğunda yatabiliyor..
ama benim ilk doğduğunda arabaya ihtiyacım olmadığından benim her açıdan işimi görüyor bu araba...
kolay katlanılıyor , hafif , çift yönlü , şık , tekerlekleri açısından da çok rahat.. yani böyle :)
kıyafet alırken ise çabuk büyüdükleri için orta yollu bakmaya çalışırsınız..
genelde pıjama takımı 10 lira , tulumlar 13 , badiler 4 , 5 , 7 civarı oluyor :)
sağ ol tatlım beniimmm ...tatlım bende bakmadan yazmışım, oysa ki sen paylaşmışsın bile yeni gördüm, hepsi çok hoş güle güle giysin minik prenses :)
ne olacak canım sana da az kaldı , şu diyeti bitir artık da başla çalışmayaayy saglıklı olsunlarda :) ayy bende kı moda bak sankı senle bır dogurucamama dogru bıttı valla :)
arkadasım bırkac yıl once bebek magazasındaydı oda hep musterılere onu tavsıye edermıs hem uygun hem daha kullanıslı dıye :)sağ ol tatlım beniimmm ...
yatağını park yatak alacağım..
memuruz malum , taşınmaya adayız her daim.. bebek odası da yapamam lojmanda olunca 2 +1 şu anki lojman ama ancak sığıyoruz... beşiğin portatif istediğimde katlanması gerekiyor... o yüzden park yatak alacağım...gözüme kestirdiğim var bitane mor.. aldığımda paylaşacağım burda
evet missss gibi , dolaba yerleştireceğim artık bütün gün açar kapar bakarımyaparsın canım oyyy yıkar utulersın mısler gıbıı :)
bencede canım ılk zamanlar nereye cıkacaksınız adam akıllı ıyı yapmıssın ohh ohh masallah konforlu arabası mınıgınn :)
he ıyıymıs o zaman ınternetten bakıyorum ucuk fıayatlar buyukten pahalı :)
ayy kuzum ınsallah bozulmaz esımın baba olma ıstegı arttı bu aralarr :)hayallerıme daha cok ortak oluyo artık :) dedıgın gıbı hayırlı zamanda olsun ınsallah :)ne olacak canım sana da az kaldı , şu diyeti bitir artık da başla çalışmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?