- 16 Ocak 2014
- 411
- 187
- 133
Canım maşallah kiloyu çok güzel almışsın çok az almışsın ben 26kilo aldım herkes çok fazla belli olmuyor desede aynaya baktığımda kendimi sumo güreşçilerine benzetiyorum8 kilodayım canım 53 le başladım 61 oldum :)
8.aya girdim...
bir kaç ay sür ama sonra alışıp da daha çok üzülme diye didiiim.. :)))
tamam canım bizde öpüyoruz kızçemle teyzeleriniii
Ladypurple canım şuanlık bir sıkıntı yok gibi gözüküyor kasılma var hafif sancıda var ama bunlar bir kaç gündür olanlar sanırım herşey yolunda gibi :)
Evet canım bitirdik çok şükür alışverişimizi herşeyimiz tamam oğluşumuzda gelsin hayırlısıylaHmmm, iyi o zaman canım. :) Sizin de alışverişler çoktan tamamlanmıştır tabi, oğluşun ciciler hazırda bekliyo :)
Evet canım bitirdik çok şükür alışverişimizi herşeyimiz tamam oğluşumuzda gelsin hayırlısıylaSen başladınmı canım alışverişe:)
Ouuuv 26 kilo he, senin boy durumu nasıl canım, çok zayıf başlamıştın o zaman sen?Canım maşallah kiloyu çok güzel almışsın çok az almışsın ben 26kilo aldım herkes çok fazla belli olmuyor desede aynaya baktığımda kendimi sumo güreşçilerine benzetiyorumÇok fazlada yemeğe düşkün olmadığım halde bu kadar aldım yemeğe düşkün olsaymışım demekki su aygırı gibi olacakmışım
O 5 parça eşya bile insanı nasıl mutlu ediyo açıp açıp bakarsın içinde hayal edersin çok güzel duygularAmin canım aminn..
Yani tam olarak bir alışveriş temposu denemez de denk gelip çok beğendiğimiz zıbındı, tulumdu aldık. Şuan 5 parça eşyası var :)) Ama işte dediğim gibi şu yarınki doktor kontrolünü de atlatayım da ona göre içim rahatlasın :)
Bu arada isim ne olacak miniğin?
Başta bende 4kiloyla başladım sonra 2şer 3er aldım ve durum bu nasıl vericem diye kara kara düşünüyorum verirsin diyorlar ama içim hiç öyle demiyorOuuuv 26 kilo he, senin boy durumu nasıl canım, çok zayıf başlamıştın o zaman sen?
EvetSirriEyvan cidden çok iyi almış maşallah ...
Ben de 4 buçuk aydayım 7 kilo aldım şimdiden.20 kiloyu görmezsem iyi :/ Ki görenler şu halime bile çok kilo akmışsın diyorlar, hayırlısı bakalım.Belki son zamanda duru kilo alımım, kimisi başta hızlı alıyormuş deyip avutuyorum kendimi. :)
Evet kesinliklee, eşim bile aynı. Geçen benden geç gidecekti işe sabah giderken dolabın kapağını açık bırakmışım.Bi gözümü açtım karşımda kızımın kıyafteleri, kalktım inceledim inceledim diyo.Ah yaa..O 5 parça eşya bile insanı nasıl mutlu ediyo açıp açıp bakarsın içinde hayal edersin çok güzel duygularÖmer yağız olacak inşallah paşamızın ismi :):)
Başta bende 4kiloyla başladım sonra 2şer 3er aldım ve durum bu nasıl vericem diye kara kara düşünüyorum verirsin diyorlar ama içim hiç öyle demiyorya bide etraftaki insanlar çok moral bozuyo karnın büyük ikizmi diye soruyorlar biyere gidiyorsun karnına bön bön bakıyorlar sanki hiç hamile olmamışlar gibi bunlara takmış durumdayım şu sıra hiç hoşlanmam bana başkasının akıl vermesinden şimdiden başladılar doğunca şunu yap şu sut yapar falan demeye emziğe alıştırmayı istiyorum inşallah alışmaz diyen çok oldu hepsinede kızdım normalde çok agresif değilimdir ama hamilelik hormonu fena bir şey kimsede alınmıyo istediğini söyle
Öncesinde dediğin gibi hiç takmıyordum millet söylemese umurumda bile değil aslında halimden memnunumda kilolarımın tatlı bi nedeni var elhamdülillah :) ama biri söylediğinde çok takıyorum akşama kadar aklımdan çıkmıyor ağlamaklı geziyorum insan ister istemez takıyor işte biri söyleyince maalesef :) yinede ozlicem hamileliğimiEvet kesinliklee, eşim bile aynı. Geçen benden geç gidecekti işe sabah giderken dolabın kapağını açık bırakmışım.Bi gözümü açtım karşımda kızımın kıyafteleri, kalktım inceledim inceledim diyo.Ah yaa..
Evet ben normalde 1-2 kilo gider gelirdim şu hamilelikt ebu hıza yetişilmiyormuş ,anlamıyorsun.Tabi bünyeye de bağlı ama.Ah canım hiç sorma zaten ben çok takmıyordum akafama ama şu milletin yorumları öldürüyor insanı, sanki dediğin gibi hiç hamile görmemişler, hamilelik geçirmemişler, bir de sanki hamile değilsin de normalde kilo alıyorsun bu kadar gibi yorumlar.Başta çok taktım kafaya, şimdi he dieyip geçiyorum. Ama o alınganlık cidden oluyormuş yaa, tabi evet rahat rahat nazını da geçirebiliyorsun yine de :)) Neyse hepsi bir süreç canım yaa sen de he de geç oku bildiğini.Mutlaka dikkate elınacak yorumlar dfa yapacak olacaktır , diğerlerini es geç boşver.
Merhaba canım Oyy maşAllah sana yaaa çok tatlı bir anne olmuşsun.. aman nazar değmesin ana kıza :)Eki Görüntüle 1469867 Eki Görüntüle 1469868
Ve canlar bu da son durumum. :)) Daha yarısındayız, Allah sonumu hayretsin. :)
Öncesinde dediğin gibi hiç takmıyordum millet söylemese umurumda bile değil aslında halimden memnunumda kilolarımın tatlı bi nedeni var elhamdülillah :) ama biri söylediğinde çok takıyorum akşama kadar aklımdan çıkmıyor ağlamaklı geziyorum insan ister istemez takıyor işte biri söyleyince maalesef :) yinede ozlicem hamileliğimi
Merhaba canım Oyy maşAllah sana yaaa çok tatlı bir anne olmuşsun.. aman nazar değmesin ana kıza :)
Canım bayılma ve çarpıntı sıkıntısını çok çektim çok şükür bayılmayı şu sıra pek geçirmedim bayılacağımıda çoğu zaman anladım bu şekilde idare ettim hamile kaldığımdan bu yana kayınvalidem yanına aldı o bakıyo bana Allah razı olsun doğumdan sonra tedaviye başlanıcak eğer tedavi den sonra pek bir şey değişmezse pil takılacak hayırlısı bakalımSenin ritm bozukluğu ne derece canım
Evet canım doktorlar ritm bozukluğu olanlara normal doğumu önermiyor aynı şikayetler bendede var ekstradan bayılmada var işte maalesef .. Çok şükür çok ciddi bişi olmadan son zamanlarıma geldimAnladim canimm ya kiyamam cok sukur yine de kotu bir sey olmadan atlatmak uzeresin benimki senin kadar agır degil yani bayılma olmuyor sadece kalpte ağrı sol kolumda ve tum vucudumda uyuşma ve dudaklarimda morarma oluyor ama normal dogum degil sezaryen olmasi gerekebilirmiş
Tedavi etkili olur insaAllah sana canim
Canımm çok sevindim daha nelerini nelerini göreceksin inşallah çok garip bi duygu olmuştur şimdi sende :):)kizlaaaar kontrolden geldimm cok sukur kalp atisini duyduk :)
Allahim ne garip bisiymis, orda o minnaktan,icinde birinden kalp atisi duyuluyo.
cok sukur :)
Rabbim isteyen herkeze nasip eder insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?