2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

tabı ya olmaz mı hele bır kac ay once babamla geldı annem 2 gece kaldılar o gunde annemde bende zor tuttuk farkındayım:KK48:
ayy demee :KK19: bıde dedıgın gıbı yakın senın benım araba olsa 20 dk yarım saat ama onlardada bızde de araba yok ıstanbul trafıgıyle hep aynı sey ortalama 2 saat :KK51:bazen 1,5
ahh evet zaten bılıyodum aldıktan sonra pişman oldum ama ılk taksıt pesın odenmıstıı :KK51: gorunusunu begenıyorum heer baktıgımda ayy ne guzel secmısım dıyorum ama kalıtesı hakkında aynı fıkırde degılım..daha 1 sene olmadı dolap kapakların surgusu bozuluyor esım yapıyo arada..sonra surgu yerlerının orada soyulmalar var mobılyada :KK51: keske onuda bellona yada ıstıkbal alsamısım dıyorum salonda memnunum cok sukur:KK51:bıde oradakı fıyatlarla aynıydı fıyatı bırde sehpa hedıye verdıler zıgon kullanıyoruz ama gorsen cızık cızık cocuk mu varda cızsın etsınn anlamadım gıttım o kadar kalitesız ıyıkı hedıye de uzulmuyorum bıde ona :KK48:
ayy canım Rabbim size araba nasip etsin , anneciğine daha çabuk ulaş inşaAllah :)

Demek mobilyan soyuluyor şimdiden.. neden ki acaba ya , eskiler eşyalarını ömürlük kullanırmış biz ömrümüzde kaç kere değiştireceğiz Allah bilir.. :)

ayy canım Rabbim size araba nasip etsin , anneciğine daha çabuk ulaş inşaAllah :)

Demek mobilyan soyuluyor şimdiden.. neden ki acaba ya , eskiler eşyalarını ömürlük kullanırmış biz ömrümüzde kaç kere değiştireceğiz Allah bilir.. :)

Amiiinn canım ınsallahh :)
oyle canım eskıden ne guzeldı ee bızde oyle olsun dedık ama gercı kırılıp dokulmedıkce bızımleler ama bende anlamadım yatak odasını ıste :)

Teyzeler yeni cicilerimiz part 1 :oops:

Eklentiler

• GR_S_YAH_TEK.jpg
    GR_S_YAH_TEK.jpg
    598,4 KB · Görüntüleme: 59
  • IMAG4331.jpg
    IMAG4331.jpg
    70,4 KB · Görüntüleme: 67
  • IMAG4348.jpg
    IMAG4348.jpg
    86 KB · Görüntüleme: 61
  • IMAG4349.jpg
    IMAG4349.jpg
    100,7 KB · Görüntüleme: 81
  • IMAG4350.jpg
    IMAG4350.jpg
    74,8 KB · Görüntüleme: 74
  • IMAG4351.jpg
    IMAG4351.jpg
    88,1 KB · Görüntüleme: 72
  • IMAG4352.jpg
    IMAG4352.jpg
    147,7 KB · Görüntüleme: 66
  • IMAG4353.jpg
    IMAG4353.jpg
    77,1 KB · Görüntüleme: 68
  • IMAG4354.jpg
    IMAG4354.jpg
    77,4 KB · Görüntüleme: 76
  • IMAG4355.jpg
    IMAG4355.jpg
    68,7 KB · Görüntüleme: 83
bu da part 2 :KK73:

Eklentiler

• IMAG4356.jpg
    IMAG4356.jpg
    77,2 KB · Görüntüleme: 68
  • IMAG4357.jpg
    IMAG4357.jpg
    68,9 KB · Görüntüleme: 75
  • IMAG4358.jpg
    IMAG4358.jpg
    74,7 KB · Görüntüleme: 63
  • IMAG4359.jpg
    IMAG4359.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 67
  • IMAG4360.jpg
    IMAG4360.jpg
    51,6 KB · Görüntüleme: 61
  • IMAG4361.jpg
    IMAG4361.jpg
    75,8 KB · Görüntüleme: 57
  • IMAG4362.jpg
    IMAG4362.jpg
    69,3 KB · Görüntüleme: 60
  • IMAG4363.jpg
    IMAG4363.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 76
  • IMAG4364.jpg
    IMAG4364.jpg
    68,2 KB · Görüntüleme: 72
ayyyy canım hepsı ayrı harıka bayıldımmmm :) hele o sonuncu alt acma seyı dımı cok seker yaa :)

Amiiinn canım ınsallahh :)
oyle canım eskıden ne guzeldı ee bızde oyle olsun dedık ama gercı kırılıp dokulmedıkce bızımleler ama bende anlamadım yatak odasını ıste :)
oluyor öyle şeyler canım... amaaan sağlık olsun da halledilir onlar artık :)
bende şık olsun beyaz olsun hayalim olsun dedim ama bebiş olunca bakalım ne yapacak bu bembeyaz eşyalara :D

oluyor öyle şeyler canım... amaaan sağlık olsun da halledilir onlar artık :)
bende şık olsun beyaz olsun hayalim olsun dedim ama bebiş olunca bakalım ne yapacak bu bembeyaz eşyalara :KK70:
arkaasında anası var nasılsa kırletıp duracak ohh :KK70: benım mobilyalar krem kahve ama odadakı halılar acık renk kesın bızım bebıs olursa bır kac yıla yenı desenler eklenır halıya :D

Daha iyiyiz şükür Caniim..
Ne yapalım bebis alisveris heyecanı... Karnimiz büyüyor..bebis büyüyor :)
Şükür gecip gidiyor zaman :)
Oh oh MaşAllah canım, arada aldıklarını paylaşta bize fikir olsun hem :)
Özellikle yatağını nasıl aldın ya da almayı düşünüyorsun benim en çok kafayı yorduğum şey bu... Daha ortada bebiş yok bende ki takıntıya bak tabi :)

arkaasında anası var nasılsa kırletıp duracak ohh :KK70: benım mobilyalar krem kahve ama odadakı halılar acık renk kesın bızım bebıs olursa bır kac yıla yenı desenler eklenır halıya :KK70:
hahaha
mobilyam mor , hiiiç kir belli etmiyor ondan çok mutluyum ama eşyalar beyaz halı açık renk yandım ben yandım her yeri örtüleyeceğim zaten ama eline kalem geçti mi bitti işim :KK17::KK33:
senin de öyle olur , artık yaratıcılıklarını görürüz halılarda orda burda :KK75:

hahaha
mobilyam mor , hiiiç kir belli etmiyor ondan çok mutluyum ama eşyalar beyaz halı açık renk yandım ben yandım her yeri örtüleyeceğim zaten ama eline kalem geçti mi bitti işim :KK17::KK33:
senin de öyle olur , artık yaratıcılıklarını görürüz halılarda orda burda :KK75:
ayy saglıklı olsunlarda :) ayy bende kı moda bak sankı senle bır dogurucam :D ama dogru bıttı valla :)

hepsi ayrı guzel valla kac defa baktım bılemedım :KK70: baktıkca bakası gelıyor ınsanın saglıkla dogsun ınsallah fıyatlar nasıl canım arabalarda falan ortada bısey yok ama :)
bende açıp bakıp katlayıp koyuyorum...
nasipse yıkayıp ütüleme zamanım geldi.. ama ancak iyileşiyorum bir an evvel yapmam lazım :)))

fiyatlar arabada istediğin modele aradığın kaliteye bağlı...
benim tüm istediğim özellikle vardı bu arabada... 300 lira fiyatı...
ama ilk doğduğunda yatamaz tabii , pusetli olanlar hem daha pahalı hem ilk doğduğunda yatabiliyor..
ama benim ilk doğduğunda arabaya ihtiyacım olmadığından benim her açıdan işimi görüyor bu araba...
kolay katlanılıyor , hafif , çift yönlü , şık , tekerlekleri açısından da çok rahat.. yani böyle :)
kıyafet alırken ise çabuk büyüdükleri için orta yollu bakmaya çalışırsınız..
genelde pıjama takımı 10 lira , tulumlar 13 , badiler 4 , 5 , 7 civarı oluyor :)

bende açıp bakıp katlayıp koyuyorum...
nasipse yıkayıp ütüleme zamanım geldi.. ama ancak iyileşiyorum bir an evvel yapmam lazım :)))

fiyatlar arabada istediğin modele aradığın kaliteye bağlı...
benim tüm istediğim özellikle vardı bu arabada... 300 lira fiyatı...
ama ilk doğduğunda yatamaz tabii , pusetli olanlar hem daha pahalı hem ilk doğduğunda yatabiliyor..
ama benim ilk doğduğunda arabaya ihtiyacım olmadığından benim her açıdan işimi görüyor bu araba...
kolay katlanılıyor , hafif , çift yönlü , şık , tekerlekleri açısından da çok rahat.. yani böyle :)
kıyafet alırken ise çabuk büyüdükleri için orta yollu bakmaya çalışırsınız..
genelde pıjama takımı 10 lira , tulumlar 13 , badiler 4 , 5 , 7 civarı oluyor :)
yaparsın canım oyyy yıkar utulersın mısler gıbıı :)
bencede canım ılk zamanlar nereye cıkacaksınız adam akıllı ıyı yapmıssın ohh ohh masallah konforlu arabası mınıgınn :)
he ıyıymıs o zaman ınternetten bakıyorum ucuk fıayatlar buyukten pahalı :)

tatlım bende bakmadan yazmışım, oysa ki sen paylaşmışsın bile yeni gördüm, hepsi çok hoş güle güle giysin minik prenses :)
sağ ol tatlım beniimmm ...

yatağını park yatak alacağım..
memuruz malum , taşınmaya adayız her daim.. bebek odası da yapamam lojmanda olunca 2 +1 şu anki lojman ama ancak sığıyoruz... beşiğin portatif istediğimde katlanması gerekiyor... o yüzden park yatak alacağım...gözüme kestirdiğim var bitane mor.. aldığımda paylaşacağım burda :KK73:

sağ ol tatlım beniimmm ...

yatağını park yatak alacağım..
memuruz malum , taşınmaya adayız her daim.. bebek odası da yapamam lojmanda olunca 2 +1 şu anki lojman ama ancak sığıyoruz... beşiğin portatif istediğimde katlanması gerekiyor... o yüzden park yatak alacağım...gözüme kestirdiğim var bitane mor.. aldığımda paylaşacağım burda :KK73:
arkadasım bırkac yıl once bebek magazasındaydı oda hep musterılere onu tavsıye edermıs hem uygun hem daha kullanıslı dıye :)

yaparsın canım oyyy yıkar utulersın mısler gıbıı :)
bencede canım ılk zamanlar nereye cıkacaksınız adam akıllı ıyı yapmıssın ohh ohh masallah konforlu arabası mınıgınn :)
he ıyıymıs o zaman ınternetten bakıyorum ucuk fıayatlar buyukten pahalı :)
evet missss gibi , dolaba yerleştireceğim artık bütün gün açar kapar bakarım :D

Evet öyle canım.. zaten elde taşımak için çanta alacağız onunla götürürüz ilk zamanlar dışarıya..
sıkıntı olmaz yani o :)

evet internetten alırm diyordum ama dışarıda daha ucuz internettekinden :)

Back