- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
ayy canım Rabbim size araba nasip etsin , anneciğine daha çabuk ulaş inşaAllah :)tabı ya olmaz mı hele bır kac ay once babamla geldı annem 2 gece kaldılar o gunde annemde bende zor tuttuk farkındayım
ayy demeebıde dedıgın gıbı yakın senın benım araba olsa 20 dk yarım saat ama onlardada bızde de araba yok ıstanbul trafıgıyle hep aynı sey ortalama 2 saat
bazen 1,5
ahh evet zaten bılıyodum aldıktan sonra pişman oldum ama ılk taksıt pesın odenmıstııgorunusunu begenıyorum heer baktıgımda ayy ne guzel secmısım dıyorum ama kalıtesı hakkında aynı fıkırde degılım..daha 1 sene olmadı dolap kapakların surgusu bozuluyor esım yapıyo arada..sonra surgu yerlerının orada soyulmalar var mobılyada
keske onuda bellona yada ıstıkbal alsamısım dıyorum salonda memnunum cok sukur
bıde oradakı fıyatlarla aynıydı fıyatı bırde sehpa hedıye verdıler zıgon kullanıyoruz ama gorsen cızık cızık cocuk mu varda cızsın etsınn anlamadım gıttım o kadar kalitesız ıyıkı hedıye de uzulmuyorum bıde ona
![]()
Demek mobilyan soyuluyor şimdiden.. neden ki acaba ya , eskiler eşyalarını ömürlük kullanırmış biz ömrümüzde kaç kere değiştireceğiz Allah bilir.. :)