- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Oy yaa ne güzel artık sadece bir kaç gün var...Aynen öyle canım düşünceden de sancı oluyo hafif hafif :) kucağımda olunca ağrılar acılar biter heyecandan mutluluktan bir an önce gelse 31 mart darısı bütün hamişlere son 3 ay çok çabuk geçti ama son 2hafta hiç geçmek bilmedi şimdide günler geçmiyo :):)
Yok hala kafam dumanli :))
Sen nasılsın tutkumm... Bebis nasiill doktora ne zaman gidiyorsunuz :)
Oy yaa...gececek insallah esmam cok sukur iyi atlatmissin yinede :)
buna sukur bizde iyiyizz, nasise ersembe veya cumaa gel dedi ama persembemi gitsem diyorum ,gerci haftalatdir bekledim 1 gun daha beklsemmi diyorum.
kafama gore takilirim.bakalim :)
insallah guzel seyler soyler, ilk gidisimde pek.bisi anlamamistim. simdj daha heyecanliyim :)
Oy yaa...
Bak zaman ne çabuk geçiyor...8.haftan dolunca 2.ayın bitmiş olacak..hay maaşAllah yaa..
Bi gösterecek sana meleğini gümbür gümbür atan bir kalbi olacak..ve eğer bizim kiz gibi yatiyorsa vücud biçimini bile görebilirsiniz...
O anını biz hiç unutmadık..
Çok guzel heyecanlar bunlar, her bir anını en guzel şekilde yasa bitaneemm...
Hocayi kafana takma yaa, deli oluyor onlar haha :))
Canım benim seninde az kalmış hayırlısıyla gelsin gunun inşallah :):)Oy yaa ne güzel artık sadece bir kaç gün var...
Sağlıkla gelsin annesi minik oğlan, yerler onu yaa..
Valla insan çok heyecanlaniyoor...
ahh evet canım ama 1 gece kalacaklar belkı 2..kardesım erkek valla ne yalan soylıyım kız kardesım olsun ısterdım hele ablam olsun daha cok ısterdım sız kac kardessıınız varmı ablan falan :)
mutellam masallah canım ev harıc azalmıs baya..
canımmm ne kadar guzel bır duygudur o yakın zamanda kucagında olacakk =)
oyle canım oyle cok zor bızım ceyız geldıgını gun 7-8 kısıydık yıkandı hersey yerlestı ohh ne guzel bıttı dedıler ama nerdee bız annemle gunlerce gıttık devam etmek ıcın o kadarda uzak mesafe ne yoruldu canım annecım..bıde bızım gorumce falan yatak odasını yerlestırmese malesef daha ıyıymıs sagolsun ama hersey alakasız yerdendı bastan duzenlemıstık annemle..mutfaktan ayrılmadım ben desem yerıdır herseyı yerlerıne ben koymustumahh ne gunlerdı streslı ama guzel gunlerdı :)
oyy canım gecmıs olsunnno kadar dıkkat edıyor ınsan yıne buluyor ıste.
aaa gule gule kullansın yıgenımızz :) saglıkla gelsınde yatsın arabasında annessıde onu gezdırsınn :)
canım cok gecmıs olsun ınsallah gerek kalmaz amelıyata
canım noldu ne yaptı hoca
Ahh canım kıyamam, düğün zamanı yaklaştıkça olur böyle şeyler... Ama inan hepsi geçiyor o yüzden güzel hatırlayabilmek en önemlisi, birazda boşvermek akışına bırakmak gerekiyor bak sonrasında çok daha mutlu olursun... diyeceğim ama biz bayanlar bunu pek başaramıyorum maalesefGünaydın kızlaar, geldiler bana yine yaa
Mutsuz, panik, ağlak bir haldeyimYetişmeyecek değil yetişir elbet ama panik olmak hayat tarzım haline geldi. Düşünün bugün saat 1'de abimle buluşacağım diye gece 5 kez uyandım ve 7'de panik bi halde uyandım
Kız tanımam mı biliyorum haberim var, böyle daha iyi olmuş :)
hee evet o fotolaarr :)
iyi etmissin canim
@Ladypurple
hoca ne olacak meltemim biraz oylesine hoca kimse derse gelmeye erek duymuyo.
bnde kendimi.iyi hissederken gideyim diyorum sonra gitmem..
habire bisiler okutuyo takan yok kafam kk da, sira bana geldikce susuyorum.
az azarladim adami dokunmadi bana aartik heh :)
@CenetiMelegim gececek insallah canim tosun pasa nasipse kucaginda olacak artik guzel seyler dusun guzel olsun :)
duman91 kuzum cok gecmis olsun annecigine,Rabbim.sifa nasip etsim insallah
MutluBulut_ sira geldi sanaaa ama ne yazmistin unuttum heh. seni alintilamam gerek diye kalmis aklimda :$
MutluBulut_ hii tamam kardes konusu :)
benimde abim var kuzum, aslimda kimin.neyi yoksa onu istiyo.
abiyle veya erkek kardesle pek.bisi paylasamiyosun iste ama onlarin o koruma tavri cok hos, geci ilk basta esimle bayaa karisiyordu bize ama simdi hak veriorum 15 yasinin ilk ayinda baslamisIk cikmaya kucukmusum gercekten :)
1-2 aksam kalacaklarmis.olsun o da bisii :)
sanada degisiklik iyi gelir
Biz annemle bsskasinin yaptigi isi begenmiyoruz o nedenle sadece annem ben teyzem yapiyoruz dusun 3 kisi bir mutfagi 5 gunde bitiremedik daha
kuzummm hıccc takma kafana bısey uzulme hersey oyle guzel yolunda gıdecek kı.tabı bılıyorum boyle desemde panık devam edecek..ama gecen sene bu gunlerde bende senın gıbıydım burada sureklı panık halındeydı hele dısarıda aman aman..ama bak hepsı gectı bıttı guzelce oluyor hersey her dakıkanın keyfını cıkar ev aramak , temızlık bunlar bıle harıkaGünaydın kızlaar, geldiler bana yine yaa
Mutsuz, panik, ağlak bir haldeyimYetişmeyecek değil yetişir elbet ama panik olmak hayat tarzım haline geldi. Düşünün bugün saat 1'de abimle buluşacağım diye gece 5 kez uyandım ve 7'de panik bi halde uyandım
ohhh ohh gunaydın canımmGünaydın gelinler, gelin adayları, anne adayları...
Oh oh maşAllah sizlere vallahi. ben bugün biraz daha iyiyim... Rabbim inşAllah bana da bebiş nasip eder, ay artık istiyorumm yahuuu :)
Biz annemle bsskasinin yaptigi isi begenmiyoruz o nedenle sadece annem ben teyzem yapiyoruz dusun 3 kisi bir mutfagi 5 gunde bitiremedik daha
Günaydın kızlaar, geldiler bana yine yaa
Mutsuz, panik, ağlak bir haldeyimYetişmeyecek değil yyetişir elbet ama panik olmak hayat tarzım haline geldi. Düşünün bugün saat 1'de abimle buluşacağım diye gece 5 kez uyandım ve 7'de panik bi halde uyandım
Günaydın gelinler, gelin adayları, anne adayları...
Oh oh maşAllah sizlere vallahi. ben bugün biraz daha iyiyim... Rabbim inşAllah bana da bebiş nasip eder, ay artık istiyorumm yahuuu :)
Aleyküm Selam canım valla istek var bakalım hayırlısıyla İnşAllahbizde ayniydik canim kimseyi istemedim annem tyzem esim kv deydik..
o bile kalalik geldi bana, bana kalsa esimle hallederdik heh :)
bosver o kadar duzeeenli yerlestirmeye gerek yok dugunden sonra herseyi tekrar karistiriyosun zaten.
cok guzel seyler bunlar cok :)
s
mutiim sakin ol :)
emin ol evlilik dogru kisiyle cok cok guzel, asiri guzel :) halimize sukur insallah sende ayni seyleri soyleyebilrain evlilik icin.
dusunme o kadar nasipse hersey guzel gececek insallah :)
bende dugunden bir hafta once mevlut okumustuk herkez gitti esimle kaldik evde ortaligi toparlamaya ben bi agla bi aglaa vazgecelim dese hen vazgececem o derece ama nooldu nekadar safmisim :)
cok sukurki evlenmisim :)
selam.kuzum :)
oh ne guzel istk bu boyle hadi insallah en hayirli.zamanda sizde kavusursunuz bebisinize :)
MutluBulut_
ne guzel hakkaten arkanda durmus bak :)
hadiyaa teyze hic yok he ne gariip :) belki.senin iki.kizin olur heh :)
saglik olsun :)
bizde ayniydik canim kimseyi istemedim annem tyzem esim kv deydik..
o bile kalalik geldi bana, bana kalsa esimle hallederdik heh :)
bosver o kadar duzeeenli yerlestirmeye gerek yok dugunden sonra herseyi tekrar karistiriyosun zaten.
cok guzel seyler bunlar cok :)
s
mutiim sakin ol :)
emin ol evlilik dogru kisiyle cok cok guzel, asiri guzel :) halimize sukur insallah sende ayni seyleri soyleyebilrain evlilik icin.
dusunme o kadar nasipse hersey guzel gececek insallah :)
bende dugunden bir hafta once mevlut okumustuk herkez gitti esimle kaldik evde ortaligi toparlamaya ben bi agla bi aglaa vazgecelim dese hen vazgececem o derece ama nooldu nekadar safmisim :)
cok sukurki evlenmisim :)
selam.kuzum :)
oh ne guzel istk bu boyle hadi insallah en hayirli.zamanda sizde kavusursunuz bebisinize :)
MutluBulut_
ne guzel hakkaten arkanda durmus bak :)
hadiyaa teyze hic yok he ne gariip :) belki.senin iki.kizin olur heh :)
saglik olsun :)
Yiriiimm..sende azcik kaldı bak hamileyim kızlar yazacaksın buraya İnsaAllaah...:))Günaydın gelinler, gelin adayları, anne adayları...
Valla tutkum insallah :)) ayy bende mo ilyalar geldigi.gun aksam kv lere daveyliydik bizim yatak odasi gec geldi kp habire arayinca bizimkiler gitmek.zorunda kaldi ben arkadlarindan ne agladim ne agladimm :))
Ay canım İnşAllah ağzından bal damlıyor :)Yiriiimm..sende azcik kaldı bak hamileyim kızlar yazacaksın buraya İnsaAllaah...:))
İyi olmana sevindim tatlim benim..:)
Daha iyiyiz şükür Caniim..Ay canım İnşAllah ağzından bal damlıyor :)
Sizi sormalı siz nasılsınız bakalım?
tabı ya olmaz mı hele bır kac ay once babamla geldı annem 2 gece kaldılar o gunde annemde bende zor tuttuk farkındayımheh evet o arkalarindn aglamak da vardi demi :)
annem yelegini unutmustu ceyiz gunu evimizde koklaya koklaya bir hal oldum halbuki 5dakika sonta yanindaydim :)
cok sukur o konudan yana sansliyim cok yakindalar..
sag olsunlar.
herseye alisiyo insan iste..
gecmi gelmisti yatak odaniz stresinize stres katti desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?