2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

MutluBulut_ hadi ya oylemi olurmus bilmiyodum bunu dogruymus herhalde, cok sukur o kadar buyuk degilmis canim.
annenlerde geldiye oh miss hasret giderin azcik :)

MutluBulut_ hadi ya oylemi olurmus bilmiyodum bunu dogruymus herhalde, cok sukur o kadar buyuk degilmis canim.
annenlerde geldiye oh miss hasret giderin azcik :)

Aman canim Olur mu oyle sey uyanirsin Allahin izniyle hem senin durumunu bildikleri icin ona gore narkoz verirler sakin oyle seyler dusunme olur mu
Bu arada yas kac :) ne kadarlik evlisin :)
24.05.2014 yaziyor ya dugun tarihin sanirim cok guzel tarih:)
Eger oyleyse bebis hemen olmus demek

21 yaşındayım canım bebiş evlendikten sanırım 3-4hafta sonra oldu hesaplara göre :):)

21 yaşındayım canım bebiş evlendikten sanırım 3-4hafta sonra oldu hesaplara göre :):)

Canim bi sıkıntın yok insaAllah bu saate. Buradasin?
Ben gece kusuyum gec yatarim oglen 12de uyanirim ne kadar gec yatsam da

Ben de 22bucuk yasimdayim dugunume 36 gun kaldi insaAllah
Esin kac yasinda?

Hemen bebis yapmak nasil iyi mi tavsiye eder misin genc anne olmak istiyorum ben de ama bir yandan da 7. Yilimizda evleniyoruz esimle de vakit gecirmek istiyorum

Bizde 7.yılımızda evliyiz maalesef geceleri uyuyamıyorum gunduzde aynı şekilde bende hamilelik biraz ters gidiyo eşim 28 yaşında canım biz çok hasretlik çektik neler çektik çok şukur rabbime kavuşturdu bizi hem şu rahatsızlıktan dolayı bebişi istedim hemde yeterince birbirimizi tanıyorum anne baba olmayı çok ama çok istedik hayallerimizin peşinden gitmeye devam ediyoruz Hemen çocuk yapın eğer birbirinizi yeterince tanıyorsanız tavsiye ederim :):)

Sanırım korktuğumda başıma geldi grip oldum iyice uyku gitmiş durumda

Ben de uyumak istemiyorum vakit kaybi gibi geliyor :)
Ya pek bi ortak yonumuz varmis :)
Senin esin buyuk ama benim nisanlim daha bugun 24 oldu
Bak simdi beni iyice ozendirdin haa tam da bu aralar vazgecmistim hemen bebis fikrinden

O 5 parça eşya bile insanı nasıl mutlu ediyo açıp açıp bakarsın içinde hayal edersin çok güzel duygular Ömer yağız olacak inşallah paşamızın ismi :):)

Sen cevap vermeden ben buldummm :)
Ömer ismini çoook severim yaa çok güzel olmuş Ömer Yağız
Ben de oğlum olursa Hamza ismini kızım olursa Zeyneb ismini düşünüyorum Allah nasip ederse bizlere de :)
mubarek insanlar, mubarek isimler

Ben de uyumak istemiyorum vakit kaybi gibi geliyor :)
Ya pek bi ortak yonumuz varmis :)
Senin esin buyuk ama benim nisanlim daha bugun 24 oldu
Bak simdi beni iyice ozendirdin haa tam da bu aralar vazgecmistim hemen bebis fikrinden

Yapma yaa cabuk atlatirsin ins
Bu arada bebegin cinsiyeti ne hic sormadim sanirim isime de karar vermissinizdir :)

Uyuyabilsem aslında keşke doğumdan sonra çok yorulacakmışım öyle söylüyorlar evet canım çok ortak yönümüz varmış bebek işini iyice duşun ama allahım hayırlı zamanda nasip etsin bu arada zeynep ismini bende çok seviyorum hamzada öyle ailede çok fazla bu isimlerden olduğu için hiç düşünmedim :):) mübarek isimler her zaman önceliğimizde abidik gubidik isimler koymak istemedim bebeğime eşimde aynı şekilde hayırlısı bakalım bide kucağımıza alsak tam olacak her şeyimiz inşallah Bu arada nişanlılık döneminin tadını çıkar en heyecanlı en güzel dönemler bunlar :) evlendikten sonrada güzel zamanların güzel günlerin oluyo büyük sevinçler yaşıyorsun her zaman ama emin ol nişanlılıktaki nazlar bir sure sonra hafifliyor

günaydın güzelleriiim

yaa duygulanma
Rabbim sizede zamanı geldiğinde nasip eder inşallah

ama dediğin gibi sanırım azıcık eşle vakit geçirmek iyi geliyor.. onca yılın hasreti, bu gunlerin gelmesinin beklenmesine değsin azıcık.
CennetiMelegiM kuzum sakın yanlış anlama hani hemen bebiş kalmış ya şimdi laf sana gitti gibi oldu azcık
buarada yaşıtdaşmışız
nasipse genç anne olacağız desene
bizde 6.yılımızda evlendik , hemen bebiş istemedik biraz hem evliliğie ayak uyduralım hemde az tadını çıkaralım diye.
Çok şükür Rabbim nasip etti zamanı geldi herhalde

geçmiş olsun buarada tam zamanınımı bulmuş grip şimdi, inşallah iyice yakalanmadan atlatırsın canım

Buyyk ihtimal dogumdan sonra da uyuyamayacaksin:))
Valla ben pek naz yapamiyorum nisanlima da ailesine de oyle naz cekecek insanlar degiller
Bizim nisanlilik donemi de yaklasik 3 ay surmus olacak zaten epey kisa
Ama yne de guzel anilara sahip olduk bu kisa surede

Gunaydin canim benim iste iki yonlu dusununce de hem artilari var hem eksileri karar vermek zor bir yandan vakit gecirme istedi bi yandan anne baba olma konusunda abartili bir sabirsizlik
Nisanlim da cok cok istiyor baba olmayi ya cikmaya basladigimizdan beri hep evlenir evlenmez cocuk yapacagiz dedik birbirimize

T tuttku merak etme canım alınmadım herkesin fikri aynı değilkiii :):) biz evliliğin tadını 1 ayda çıkarmaya çalıştık zaten hamilelik surecimde de gezebildik eğlendik tatile gittikk sadece hamileliğimin son zamanlarında biraz evde takıldık benim birde düşüncelerim çok farklı nasıl diyim ben erkenden çocuk işine bulaşmayı çok istedim çünkü biz 1-2 tane düşünmüyoruz 3-4 tane olsun istiyoruz belki şimdi zor olacak bize ama ilerki zamanlarda kocaman kocaman sofralarımız olacak torunlarımız olacak eşimle çok hayal kurarız şöyle olsun böyle olsun çoğu hayalimizi rabbim nasipte etti bize diyorum ya herkesin fikri aynı olmuyor ben çocukları çok severim bebeğimlede gezer tozarım Allahım inşallah bu hayalimizide görmeyi nasip eder ben 4kardeşim bekarken her kapıdan her yerden ses gelirdi evlendiğimde evime geldiğimde bi anda afalladım çok sessiz geldi korktum kendimi bi garip hissettim bide ailem istanbulda ben artık ankaradayım alışma surecim çok zor geçti eşimle çok mutluydum kavuşmanın sevincin dibine vurduk ama çok ağladım annem babam kardeşlerimden ayrı kalmak çok zor geldi evin boşluğuna duştum resmen bebek istememin bir yandan erken sebebide buydu aslında :):)

Uykuya öyle ihtiyacım varki anlatamam dün gece mide ağrısından kusmaktan perişan oldum bugün yine aynı sut içtim gaviscon aldım şimdilik rahatladım bakalım uyku bastırıyo bilsemki hemen uykuya dalıcam hemen atlarım yatağa ama uyuyamıyorum ki

Ay ben de 3-4 cocuk istiyorum ya
Ahan da kendim gibi birini buldum

Canim ya kiyamammm ne denir ki ben de hic bilmiyorum napilir needilir Allah yardimcin olsun

Canimm resmen burnuma bebek kokusu geldi yavrun gule gule giysin insaAllah

Sen nasil oldun bakalim? Iyi misin iyilestin mi?

Gelmez mii , bakarken içim gidiyor ..
güzel kızımın cicileri diye diye seviyorum..
ah gelse nasıl koklayacağım onu inşaAllah ... :)

iyiyim şükür iyileştim artık tamamen inşaAllah canım :)
bitti mi sizin mutfak işleri :)

Dikkat ettiğim bir kaç şey oldu tabii canım...
ekmeği sadece kahvaltıda yemek en çok dikkat ettiğim oldu... abur cuburu azalttım..
ve hamur işini.. ki çok severdim bunları

olsun veririsin zaten doğumda gidiyor bir kısmı.. emzirirken koştururken bir bakmışsın çıtı pıtı olmuşsun

Eki Görüntüle 1469867 Eki Görüntüle 1469868

Ve canlar bu da son durumum. :)) Daha yarısındayız, Allah sonumu hayretsin. :)

yaaa çok tatlııısın ki sen maaşAllah canım benim :)
demek cinsiyet konusunda emin olamadınız he, dur bakalım belli olacak minnak kızımız kız mi

kizlaaaar kontrolden geldimm cok sukur kalp atisini duyduk :)
Allahim ne garip bisiymis, orda o minnaktan,icinde birinden kalp atisi duyuluyo.
cok sukur :)

Rabbim isteyen herkeze nasip eder insallah

tutkuumm harika bir mucize...
Rabbimin en büyük mucizlerinden...içinde bir insan büyütmek..
ben inanamıyorum hala ve hala...
doğurunca da inanamayacağım herhalde ,
aaa bu benim içimden mi çıktı derim artık bir kaç gün

Rabbim herkese yaşatsın , tüm isteyenlere , o minnak kalp bak nasıl büyüyor , her gittiğinde tatlılaşıyor kuzum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…