2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

gunaydin kizlar. gune bende sinirli baslayanardanim, zaten 4 kisiyiz hocada ustume gelip duruyo patladim.sonunda anlamiyomusun be adam keyfim.yok.

duman91 canimcim iyice sinirlenmissin.sende , sabret kuzum gececek insallah hersey..

@Ladupurple gunaydin canim sen nasilsin

Canim ne oldu hayirdir hocayla ne peoblem var aranizda

ahh evet canım ama 1 gece kalacaklar belkı 2..kardesım erkek valla ne yalan soylıyım kız kardesım olsun ısterdım hele ablam olsun daha cok ısterdım sız kac kardessıınız varmı ablan falan :)

mutellam masallah canım ev harıc azalmıs baya..

Of çok korkuyorum allahım bu korkuyu alsın içimden korkudan gelecek oğlan :'(
canımmm ne kadar guzel bır duygudur o yakın zamanda kucagında olacakk =)

oyle canım oyle cok zor bızım ceyız geldıgını gun 7-8 kısıydık yıkandı hersey yerlestı ohh ne guzel bıttı dedıler ama nerdee bız annemle gunlerce gıttık devam etmek ıcın o kadarda uzak mesafe ne yoruldu canım annecım..bıde bızım gorumce falan yatak odasını yerlestırmese malesef daha ıyıymıs sagolsun ama hersey alakasız yerdendı bastan duzenlemıstık annemle..mutfaktan ayrılmadım ben desem yerıdır herseyı yerlerıne ben koymustum ahh ne gunlerdı streslı ama guzel gunlerdı :)

oyy canım gecmıs olsunnn o kadar dıkkat edıyor ınsan yıne buluyor ıste.
aaa gule gule kullansın yıgenımızz :) saglıkla gelsınde yatsın arabasında annessıde onu gezdırsınn :)

canım cok gecmıs olsun ınsallah gerek kalmaz amelıyata

canım noldu ne yaptı hoca

Evet canım kalbimde ritm bozukluğu olduğu için doktor normal doğumu onermedi :) doktorum 39. Haftaya kadar beklememizi söyledi onumuzdeki hafta bugün sezeryana alıncam tabi minik acele etmezse :) sancılar başlamış normalde sezeryanda sancı brklenmiyo gün veriliyor benimde günüm 31 mart ben o güne kendimi hazırladım sancı çekmekten korkuyorum o güne kadar rahat olmak istiyorum heyecanda var çok değişik duygular içerisindeyim :):)

kiyamaaam :)
canim benim dualarim seninle insallah kolayycaa cok kolayca atlatip bebisinize kavusursunuz :)
insallah zatn bebisini kucagina alinca her agri unutulur diyolarya oyle olur :)
dusuncedende geliyodur o.sancilar simdi :)
Aynen öyle canım düşünceden de sancı oluyo hafif hafif :) kucağımda olunca ağrılar acılar biter heyecandan mutluluktan bir an önce gelse 31 mart darısı bütün hamişlere son 3 ay çok çabuk geçti ama son 2hafta hiç geçmek bilmedi şimdide günler geçmiyo :):)

Şu seçim süreci iş yoğunluğu ve insan kalabalıgıyla ugrasıyorsun galiba canım, Allah kolaylık versin, geçsin bir an önce de rahatla inşallah.
Annenşn ne rahatsızlığı var hayırdı? Geçmiş olsun canım.

:)) 4 kişi içinde göze rahat batılır tabi, niye o kadar azsınız ki? Ben iyiyim canım şükür bir sıkıntı yok.

Heee pardon demiştin canım tamam..Eee o zaman sancı başlarsa verilen tarihten önce mi alınacak sezeryana?

Evet canım insan kalabalığı yetmiyormuş gibi birde önceki çalıştığım arkadaşlarla ve hakimimle uğraşıyorum, sinir küpü olduydum sabah sabah ama şimdi daha iyiyim canım benim...
Annemde guatr çıktı, bugün biopsi yapıldı işte, onun sonucuna göre ameliyat olcak daha belli değil pek..

Sen nasılsın prenses nasıl canım?

Önceki çalıştıgın arkadaşlar ne alaka? Balıkesir i demiyorsun demi?

Hmmm i anladım canım, Allah şifa versin inşallah.

Ben iyiyim canım şükür, o da iyi :) Cuma günü görmeye gidicez inşallah, bakalım.

Yok canım Balıkesir'i demiyorum buradaki yani seçimden önceki çalıştığım birimimi diyorum..
Amin canım İnşAllah..

Ohh MaşAllah size yaaaa...

evet canım aynen öyle olacak doktorum hastanede olmazsa başka doktormu yapıcak sezeryanı acaba bide bunun telaşı var doktoruma haber verseler mesela ya yetişemezse başka doktor istemiyorum bu doktora sırf doğumumu yaptırsın diye okadar para verdik içimiz rhat olsun diye ay ne kotu durum bunları duşunmekten doğuracam az kaldı zaten

Sagol tatlimm..
Evet şükür oyle oldu, kizim yardım etti atlattık Rabbime hamd olsun :)
Sen nasılsın ,bebis nasıl, gobus de büyüyordur yavaştan
O kadar guzel ki ona alışveriş yapmak...
Bir sürü cici aldım kuşuma..tabii ihtiyaçtan öteye geçmek istemedim çünkü hemen büyüyorlar boy boy alacağız hep insaAlllaahh...

Yok hala kafam dumanli :))
Sen nasılsın tutkumm... Bebis nasiill doktora ne zaman gidiyorsunuz :)

Canim ya foto cekmek icin halilari serdim basmayin diye de uyardim ama.nafile fotolari cektikten sonra geri kaldirdim tabi:)

hee evet o fotolaarr :)
iyi etmissin canim

Ladypurple

hoca ne olacak meltemim biraz oylesine hoca kimse derse gelmeye erek duymuyo.
bnde kendimi.iyi hissederken gideyim diyorum sonra gitmem..
habire bisiler okutuyo takan yok kafam kk da, sira bana geldikce susuyorum.
az azarladim adami dokunmadi bana aartik heh :)

@CenetiMelegim gececek insallah canim tosun pasa nasipse kucaginda olacak artik guzel seyler dusun guzel olsun :)

duman91 kuzum cok gecmis olsun annecigine,Rabbim.sifa nasip etsim insallah

MutluBulut_ sira geldi sanaaa ama ne yazmistin unuttum heh. seni alintilamam gerek diye kalmis aklimda :$

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…