- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim cogu gitmis azi kalmis masallah halledersiniz digerlerini de :)
Oyyy düğün temposunun en güzel kısmı şu gelinlik işi. :) Güle güle giy inşallah canım :)
canim sahi demissin ya halilara basiyolar diye bence kaldirin halilarii. en son onlarin isi, illa ceyizleri yerlestirirken kirleniyolar.
bizde en son halilari sermistik.
gunaydin kizlar. gune bende sinirli baslayanardanim, zaten 4 kisiyiz hocada ustume gelip duruyo patladim.sonunda anlamiyomusun be adam keyfim.yok.
duman91 canimcim iyice sinirlenmissin.sende , sabret kuzum gececek insallah hersey..
@Ladupurple gunaydin canim sen nasilsin
Ladypurple heh iyi oldu baslamasi yeterince dinlendistim evde :)
@CenetiMelegim bebis geldimi acep. az kalmisti onun.
duman91 evet oda tatili iyi hos gecirdi ama simdi yogunluktan tekrar tatile ihtiyac duyar :)
ben bilmem ama nedense yakinda guzel haberllrde ondan aliriz gibime geliyo icime oyle dogdu :)
MutluBulut_ hee oh ne guzel bol bol hasret giderirskniz..
senin kizmi erkek kardesmiydi canim.
bizlerde buna sukur iyiyiz.
Selam kızlaar, Çok yoğunuz bu aralar biz de. İyice hareketlendi günlerimiz artık.
Alınanlar/Yapılanlar/Hazır olanlar
-Düğün/kına mekanı
-Gelinlik
-Beyaz eşyalar ve mobilyalar
-Kuaför ve fotoğrafçı
-Bohça için çamaşırlar, kıyafetler, makyaj malzemeleri
-Gelin çiçeğim-kuşağım-dış çekim için çiçekli tacım-yaka çiçeği
Alınacaklar/Yapılacaklar/Hazırlanacaklar
-Ev
-Kına kıyafeti-ayakkabısı
-Gelinlik ayakkabısı
-Damatlık-ayakkabı
-Bohça için saat, bavul
-Çeyizdeki bazı ufak tefek eksikler
-Kınada kızlara vereceğimiz taçlar
-Kınada dağıtılacak kolonya şişeleri
-Gelinlik provası, fotoğrafçıyla görüşme
-Dans provaları
-Kına ve düğün için saç aksesuarları
canımmm ne kadar guzel bır duygudur o yakın zamanda kucagında olacakk =)Of çok korkuyorum allahım bu korkuyu alsın içimden korkudan gelecek oğlan :'(
Tavsiyeni goz ardi etmeyecegim canim merak etme.hicbir sey mukemmel olamaz diye kendimi hep telkin ediyorum :)
Bugun de temizlik devam etti evde ev yerlestirmek ne zormus daha sadece nutfak ve banyoyu %80 fln yerlestirebildik inanamiyorum 1 hafta surecek herhalde :)
oyy canım gecmıs olsunnnKızlar nasilsiiiniz :)
Ben hastaydim...hala hastayim...grip değil...
Virüs bulaşmış...
İlacsiz vücudum atlattığı için gerek görmediler ama süreç biraz uzun sürecek... Yorgun hissediyorum.. vücudum kırgın az.. çok şükür ateşimi atlattim... Kaç gündür onunla bogusuyordum..
Minnak kizim büyüyor biz alışveriş yapıyoruz ona şükür..
Eşyalarıni bebek arabasını aldık...
Yavaş yavaş tamamliyoruz nasipse :)
canım cok gecmıs olsun ınsallah gerek kalmaz amelıyataGünaydın kızlar, tatil dönüşü o kadar yoğun çalışıyorum ki yazılanları okuyup hemen çıkıyorum pek vakit ayıramıyoruz size kusura bakmayın, şuan da öyle sinirliyim ki işten dolayı...
Ahh ahh insanları anlamak zor gerçekten, güler yüzlü olmamak lazımmış onu anladım, şu para yok mu herkesi değiştirirmiş ya da insanları öyle anlarmışsın.. Herkes menfaatinin peşinde ayyy valla çok dertliyim çokk... Şu 3 ay geçsin daha kimbilir neler bekliyor beni bakalımBana dua edin olur mu kızlar..
Anneciğimde hasta, hiç yanımda kalamadı, sürekli ankarada, ameliyat olabilir öyle bir ihtimal var.. herşey üst üste geldi işte...
canım noldu ne yaptı hocagunaydin kizlar. gune bende sinirli baslayanardanim, zaten 4 kisiyiz hocada ustume gelip duruyo patladim.sonunda anlamiyomusun be adam keyfim.yok.
duman91 canimcim iyice sinirlenmissin.sende , sabret kuzum gececek insallah hersey..
Evet canım kalbimde ritm bozukluğu olduğu için doktor normal doğumu onermedi :) doktorum 39. Haftaya kadar beklememizi söyledi onumuzdeki hafta bugün sezeryana alıncam tabi minik acele etmezse :) sancılar başlamış normalde sezeryanda sancı brklenmiyo gün veriliyor benimde günüm 31 mart ben o güne kendimi hazırladım sancı çekmekten korkuyorum o güne kadar rahat olmak istiyorum heyecanda var çok değişik duygular içerisindeyim :):)Kuzuuuuum...Bebeğimi kucağıma almama 13 gün kaldı yazıya ya, oyyy ürperdim vallahi :) Anemm yaa şu an düşünüyorum dediğin gibi haftaya kucağıma alacağımı , çok garip çok, tarif edilemez bir duygu .. Rabbim sağlıkla sıhatle kavuştursun sizi birbirinize canım benim.Sende sıkıntı var diye mi sezeryan diye belirlendi? Sezeryan da olsa öyle sancı oluyormuymuş? Allah kolaylık versin canım.bir nefeste kucağına al inşallah, bu sözü geçen biri bana demişti çok hoşuma gittti ama normal doğum için bir tabir heralde :)
Aynen öyle canım düşünceden de sancı oluyo hafif hafif :) kucağımda olunca ağrılar acılar biter heyecandan mutluluktan bir an önce gelse 31 mart darısı bütün hamişlere son 3 ay çok çabuk geçti ama son 2hafta hiç geçmek bilmedi şimdide günler geçmiyo :):)kiyamaaam :)
canim benim dualarim seninle insallah kolayycaa cok kolayca atlatip bebisinize kavusursunuz :)
insallah zatn bebisini kucagina alinca her agri unutulur diyolarya oyle olur :)
dusuncedende geliyodur o.sancilar simdi :)
Şu seçim süreci iş yoğunluğu ve insan kalabalıgıyla ugrasıyorsun galiba canım, Allah kolaylık versin, geçsin bir an önce de rahatla inşallah.Günaydın kızlar, tatil dönüşü o kadar yoğun çalışıyorum ki yazılanları okuyup hemen çıkıyorum pek vakit ayıramıyoruz size kusura bakmayın, şuan da öyle sinirliyim ki işten dolayı...
Ahh ahh insanları anlamak zor gerçekten, güler yüzlü olmamak lazımmış onu anladım, şu para yok mu herkesi değiştirirmiş ya da insanları öyle anlarmışsın.. Herkes menfaatinin peşinde ayyy valla çok dertliyim çokk... Şu 3 ay geçsin daha kimbilir neler bekliyor beni bakalımBana dua edin olur mu kızlar..
Anneciğimde hasta, hiç yanımda kalamadı, sürekli ankarada, ameliyat olabilir öyle bir ihtimal var.. herşey üst üste geldi işte...
:)) 4 kişi içinde göze rahat batılır tabi, niye o kadar azsınız ki? Ben iyiyim canım şükür bir sıkıntı yok.gunaydin kizlar. gune bende sinirli baslayanardanim, zaten 4 kisiyiz hocada ustume gelip duruyo patladim.sonunda anlamiyomusun be adam keyfim.yok.
Evet canım kalbimde ritm bozukluğu olduğu için doktor normal doğumu onermedi :) doktorum 39. Haftaya kadar beklememizi söyledi onumuzdeki hafta bugün sezeryana alıncam tabi minik acele etmezse :) sancılar başlamış normalde sezeryanda sancı brklenmiyo gün veriliyor benimde günüm 31 mart ben o güne kendimi hazırladım sancı çekmekten korkuyorum o güne kadar rahat olmak istiyorum heyecanda var çok değişik duygular içerisindeyim :):)
Teşekkür ederim canım inşAllah bakalım..canım cok gecmıs olsun ınsallah gerek kalmaz amelıyata![]()
benı tanıdın degılmııı eda benTeşekkür ederim canım inşAllah bakalım..
Evet canım insan kalabalığı yetmiyormuş gibi birde önceki çalıştığım arkadaşlarla ve hakimimle uğraşıyorum, sinir küpü olduydum sabah sabah ama şimdi daha iyiyim canım benim...Şu seçim süreci iş yoğunluğu ve insan kalabalıgıyla ugrasıyorsun galiba canım, Allah kolaylık versin, geçsin bir an önce de rahatla inşallah.
Annenşn ne rahatsızlığı var hayırdı? Geçmiş olsun canım.
:)) 4 kişi içinde göze rahat batılır tabi, niye o kadar azsınız ki? Ben iyiyim canım şükür bir sıkıntı yok.
Heee pardon demiştin canım tamam..Eee o zaman sancı başlarsa verilen tarihten önce mi alınacak sezeryana?
Kız tanımam mı biliyorum haberim var, böyle daha iyi olmuş :)benı tanıdın degılmııı eda ben
Önceki çalıştıgın arkadaşlar ne alaka? Balıkesir i demiyorsun demi?Evet canım insan kalabalığı yetmiyormuş gibi birde önceki çalıştığım arkadaşlarla ve hakimimle uğraşıyorum, sinir küpü olduydum sabah sabah ama şimdi daha iyiyim canım benim...
Annemde guatr çıktı, bugün biopsi yapıldı işte, onun sonucuna göre ameliyat olcak daha belli değil pek..
Sen nasılsın prenses nasıl canım?
Yok canım Balıkesir'i demiyorum buradaki yani seçimden önceki çalıştığım birimimi diyorum..Önceki çalıştıgın arkadaşlar ne alaka? Balıkesir i demiyorsun demi?
Hmmm i anladım canım, Allah şifa versin inşallah.
Ben iyiyim canım şükür, o da iyi :) Cuma günü görmeye gidicez inşallah, bakalım.
evet canım aynen öyle olacak doktorum hastanede olmazsa başka doktormu yapıcak sezeryanı acabaŞu seçim süreci iş yoğunluğu ve insan kalabalıgıyla ugrasıyorsun galiba canım, Allah kolaylık versin, geçsin bir an önce de rahatla inşallah.
Annenşn ne rahatsızlığı var hayırdı? Geçmiş olsun canım.
:)) 4 kişi içinde göze rahat batılır tabi, niye o kadar azsınız ki? Ben iyiyim canım şükür bir sıkıntı yok.
Heee pardon demiştin canım tamam..Eee o zaman sancı başlarsa verilen tarihten önce mi alınacak sezeryana?
Sagol tatlimm..Kuzuuuuum...Bebeğimi kucağıma almama 13 gün kaldı yazıya ya, oyyy ürperdim vallahi :) Anemm yaa şu an düşünüyorum dediğin gibi haftaya kucağıma alacağımı , çok garip çok, tarif edilemez bir duygu .. Rabbim sağlıkla sıhatle kavuştursun sizi birbirinize canım benim.Sende sıkıntı var diye mi sezeryan diye belirlendi? Sezeryan da olsa öyle sancı oluyormuymuş? Allah kolaylık versin canım.bir nefeste kucağına al inşallah, bu sözü geçen biri bana demişti çok hoşuma gittti ama normal doğum için bir tabir heralde :)
Hmmm bir yerden mikrop kaptın heralde canım, çok geçmiş olsun.İlaçsız atlatabilmen çok iyiymiş ama, maşallah dirençliymişsin.
Oyyy en güzel kısımlarından biri heralde bebek alışverişi.Kendi çeyiz alışverişimden bile daha heyecanlı geliyo bana :))
Yok hala kafam dumanli :))kiyamaaam :)
canim benim dualarim seninle insallah kolayycaa cok kolayca atlatip bebisinize kavusursunuz :)
insallah zatn bebisini kucagina alinca her agri unutulur diyolarya oyle olur :)
dusuncedende geliyodur o.sancilar simdi :)
esmamm oy atlatamadinmi hala imsallah cabucak atlatirsin ilacsiz atlatinca insan cok yipraniyor evey ama annelik iste Rabbim sabrinida verir insallah :)
ciciler alinmis gule gule kullansin o minnak insallah onlarii :)
Canim ya foto cekmek icin halilari serdim basmayin diye de uyardim ama.nafile fotolari cektikten sonra geri kaldirdim tabi:)