2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Duymadım henüz bakalım keseyi görmüştüm 6martta. Yarın inş duyarım kalp atışı. Ya afedersin ama ben acı su kusmaya başladım sende de oluyo mu
inşallah yarın duyarsınız canım
oluyo canım genelde sabahları, yemek yemediğimzaman kusarsam öyle oluyo..
aç kalmamaya çalış

doktorunada söyle sen yinede, bişiler verir belki

Sana gün doğmuş ne güzel, tadını çıkar madem :)
Ben de iyiyim canım şükür, haftayı bitirmiş olmanın keyfi var üzerimde. :) Ne alemdesin, rahatsızlıkların oluyor mu?

oh evet haftayı bitiriyoruz çok şükür..

bulantı,çıkarma ve yorgunluk var canım.. bunlarda normal diyip geçiyorum..
bazen dayanılmaz oluyo bulantılar ama napayım

Hmmm normal belirtiler görülüyor demek.Allah kolaylık versin canım, üç aya kadarmış zaten, ondan sonra kesilir inşallah.

Kızlar gelinliğimi aldık
Hayatımda ilk defa gelinlik denedim ve ilk denediğimi aldım ilk görüşte vuruldum

Aa bir de yarın çeyizlerimi baba evinden kuş olup uçacağım yuvama götürüyoruzz

Kızlar gelinliğimi aldık
Hayatımda ilk defa gelinlik denedim ve ilk denediğimi aldım ilk görüşte vuruldum

aldınızmı canıım oy hadi hayırlısı olsun huzurla giyi inşallah
çeyizlerde gidiyo he ay ne tatlı heyecanlar bunlar

gelinlik nasıl bişii

aldınızmı canıım oy hadi hayırlısı olsun huzurla giyi inşallah
çeyizlerde gidiyo he ay ne tatlı heyecanlar bunlar

gelinlik nasıl bişii

Sağol canım benim etek kısmı A tipi tül ve etek ucu güpürlü, üst kısmı güpür ve taşlı, straplez değil sıfır kol askılı askı da tül :)

Kısçeler günaydııııııın.. :)

Buralar bayagğı kuytulaşmış :) Nerelerdesin, napıyorsunuz, nasılsınız? :)

Gitti canim mutfagi yerlestirdik baya:) yarin da evde temizlik devam edecek:)

oy kolay gele canim :)
azcik karisIk ama guzel seyler bunlar :)

biraz durgun geldin bana ama yorgunluguna verelim.bunu :) insallah yolundadir hersey

Kısçeler günaydııııııın.. :)

Buralar bayagğı kuytulaşmış :) Nerelerdesin, napıyorsunuz, nasılsınız? :)

gunaydim canimcimm .. oglen oldu gerci ama :)
napalim okuldan ciktim, hava guzel az dolastim geldim

sorma sorma herkez gitti biyerlere MutluBulut_ sen nerdesin caniim anneneremi gittin

sen nasilsin meltemim minnak uslumu :)

Bi ara mola verdin ya okula , ben alışamadım hala okula gidiyor olmana :))) Evet kimse yoksa duman91 de toparlayamadı galiba tatil dönüşü.Yogunluk o kadar mı çok oldu ki? SirriEyvan , CennetiMelegiM nerelerdesiniz cancağızlar? :))

Ben iyiyim canımcım çok şükür, fazla uslu yani bu kadar olmaz ki, çok tembel çıktı insan biraz kıpırdanır :)))

Kızlar gelinliğimi aldık

Sağol canım benim etek kısmı A tipi tül ve etek ucu güpürlü, üst kısmı güpür ve taşlı, straplez değil sıfır kol askılı askı da tül :)

ohh ohh canım massallahh gelınlıgının ıcınde cok mutlu ol :) bı onerı kınada ve dugunde hıccc bırseyı terstte gıtse berbat bıle olsa kafana takma o anların tadını cıkar salla gıtsın :) kına gecemde kuaförum bana dedı ama ben dınlemedım kınada hep gerıldım pısmanım akısına bırak gıtsınnn (planlarını onceden yap tabı hanı uyulmadıgı taktırde akısına bırak ) bu arada evıde yerlestırmıssınızdır sanırım bugun temızlık varmıs ohh masallahh :)

kuzummmmm geldımmm geldımm yok ben gıtmedım ınsallah carsamba annem ve kardesım gelecek ya bır ya ıkı gece kalacaklar kardesım ızne cıktı cıkmısken gelecekler

Ladypurple heh iyi oldu baslamasi yeterince dinlendistim evde :)

@CenetiMelegim bebis geldimi acep. az kalmisti onun.
duman91 evet oda tatili iyi hos gecirdi ama simdi yogunluktan tekrar tatile ihtiyac duyar :)
ben bilmem ama nedense yakinda guzel haberllrde ondan aliriz gibime geliyo icime oyle dogdu :)

MutluBulut_ hee oh ne guzel bol bol hasret giderirskniz..
senin kizmi erkek kardesmiydi canim.

bizlerde buna sukur iyiyiz.

Selam kızlaar, Çok yoğunuz bu aralar biz de. İyice hareketlendi günlerimiz artık.

Alınanlar/Yapılanlar/Hazır olanlar
-Düğün/kına mekanı
-Gelinlik
-Beyaz eşyalar ve mobilyalar
-Kuaför ve fotoğrafçı
-Bohça için çamaşırlar, kıyafetler, makyaj malzemeleri
-Gelin çiçeğim-kuşağım-dış çekim için çiçekli tacım-yaka çiçeği

Alınacaklar/Yapılacaklar/Hazırlanacaklar
-Ev
-Kına kıyafeti-ayakkabısı
-Gelinlik ayakkabısı
-Damatlık-ayakkabı
-Bohça için saat, bavul
-Çeyizdeki bazı ufak tefek eksikler

-Kınada kızlara vereceğimiz taçlar
-Kınada dağıtılacak kolonya şişeleri

-Gelinlik provası, fotoğrafçıyla görüşme
-Dans provaları
-Kına ve düğün için saç aksesuarları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…