2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Selam kızlaar, Çok yoğunuz bu aralar biz de. İyice hareketlendi günlerimiz artık.

Alınanlar/Yapılanlar/Hazır olanlar
-Düğün/kına mekanı
-Gelinlik
-Beyaz eşyalar ve mobilyalar
-Kuaför ve fotoğrafçı
-Bohça için çamaşırlar, kıyafetler, makyaj malzemeleri
-Gelin çiçeğim-kuşağım-dış çekim için çiçekli tacım-yaka çiçeği

Alınacaklar/Yapılacaklar/Hazırlanacaklar
-Ev
-Kına kıyafeti-ayakkabısı
-Gelinlik ayakkabısı
-Damatlık-ayakkabı
-Bohça için saat, bavul
-Çeyizdeki bazı ufak tefek eksikler

-Kınada kızlara vereceğimiz taçlar
-Kınada dağıtılacak kolonya şişeleri

-Gelinlik provası, fotoğrafçıyla görüşme
-Dans provaları
-Kına ve düğün için saç aksesuarları

mutiim oy masallah kolay gelsin :)
evmi yok ortada hala bence fazla uzatmayin ev konusunu canim , insallah gonlunuze gore bulursunuz..
kiradami oturacaktiniz.
cunki evin girmeden once ivir zivir isleride olur ya.

insallah hersey guzel gecer kuzum sIkma canini okadar :*

gelinligi ve bohcayi halletmissiniz ya bence cok iyi olmus hele o bohca isi beni.cok yormustu.

mutiim oy masallah kolay gelsin :)
evmi yok ortada hala bence fazla uzatmayin ev konusunu canim , insallah gonlunuze gore bulursunuz..
kiradami oturacaktiniz.
cunki evin girmeden once ivir zivir isleride olur ya.

insallah hersey guzel gecer kuzum sIkma canini okadar :*

gelinligi ve bohcayi halletmissiniz ya bence cok iyi olmus hele o bohca isi beni.cok yormustu.

Evet canım kira olacağı için geç tutacağız zaten. Bohçayı da sadece bana ve nişanlıma yapıyoruz o yüzden çok yormadı bizi açıkçası. Siz napıyosunuz bakayım bebişinle :KK15:

Evet canım kira olacağı için geç tutacağız zaten. Bohçayı da sadece bana ve nişanlıma yapıyoruz o yüzden çok yormadı bizi açıkçası. Siz napıyosunuz bakayım bebişinle :KK15:

he kiraysa evet acelesi yok sanirim :)
bizim kendimizindi , nerdeyse 1 yil onceden basladik yavas yavas amca yetismisti dedim cok gec kalmislar :)

iyiyiz kuzum.napalim buyuyoruz cok sukur.. annelige alisma surecindeim hala heh :)

Kızlarr doktor sancılarımın artık başladığını söyledi hiç korkmuyordum doktor söyleyince içim içimi yemeye başladı :) normalde 1hafta sonra sezeryan olacağım ama sancılar dayanılmayacak gibi olursa gel dedi doktorum ... Kızlar yaaaa dua edinde bu hafta doğurmayım ben doğum sancısından çok korkuyorum ya:D

Of çok korkuyorum allahım bu korkuyu alsın içimden korkudan gelecek oğlan :'(

ohh ohh canım massallahh gelınlıgının ıcınde cok mutlu ol :) bı onerı kınada ve dugunde hıccc bırseyı terstte gıtse berbat bıle olsa kafana takma o anların tadını cıkar salla gıtsın :) kına gecemde kuaförum bana dedı ama ben dınlemedım kınada hep gerıldım pısmanım :KK53: akısına bırak gıtsınnn :KK52:(planlarını onceden yap tabı hanı uyulmadıgı taktırde akısına bırak :KK53:) bu arada evıde yerlestırmıssınızdır sanırım bugun temızlık varmıs ohh masallahh :)

kuzummmmm geldımmm geldımm :KK69:yok ben gıtmedım ınsallah carsamba annem ve kardesım gelecek ya bır ya ıkı gece kalacaklar kardesım ızne cıktı cıkmısken gelecekler :KK48:

Tavsiyeni goz ardi etmeyecegim canim merak etme.hicbir sey mukemmel olamaz diye kendimi hep telkin ediyorum :)
Bugun de temizlik devam etti evde ev yerlestirmek ne zormus daha sadece nutfak ve banyoyu %80 fln yerlestirebildik inanamiyorum 1 hafta surecek herhalde :)

oy kolay gele canim :)
azcik karisIk ama guzel seyler bunlar :)

biraz durgun geldin bana ama yorgunluguna verelim.bunu :) insallah yolundadir hersey

gunaydim canimcimm .. oglen oldu gerci ama :)
napalim okuldan ciktim, hava guzel az dolastim geldim

sorma sorma herkez gitti biyerlere @MutluBulut_ sen nerdesin caniim anneneremi gittin

sen nasilsin meltemim minnak uslumu :)

Oyle mi hissettin canim yk iyiyim sukur yillardir sayikladigim hayalini kurdugum seyleri yasiyorum :)

Kızlar nasilsiiiniz :)
Ben hastaydim...hala hastayim...grip değil...
Virüs bulaşmış...
İlacsiz vücudum atlattığı için gerek görmediler ama süreç biraz uzun sürecek... Yorgun hissediyorum.. vücudum kırgın az.. çok şükür ateşimi atlattim... Kaç gündür onunla bogusuyordum..
Minnak kizim büyüyor biz alışveriş yapıyoruz ona şükür..
Eşyalarıni bebek arabasını aldık...
Yavaş yavaş tamamliyoruz nasipse :)

Gelinligin hayırlı uğurlu olsuun canim...
Mutlulukla giy inşaAllah :)

InsaAllah canım nasılsın:)
Ya ben biraz titizlik temizlik hastasiyim simdi ev temizleniyo yavas yavas yeslesiyo benim titizlik damarlarim catliyor nolcak boyle pimpirikli bir ev hanimi mi olacagim ya:)
Ay onu oraya koymayin ay buna dokunmayin ay suraya basmayin diye diye:)

Virüs bulaşmış...
İlacsiz vücudum atlattığı için gerek görmediler ama süreç biraz uzun sürecek... Yorgun hissediyorum.. vücudum kırgın az.. çok şükür ateşimi atlattim... Kaç gündür onunla bogusuyordum..

Canim ya hamile.hamile hasta olmak da zordur ne virusu ki bu cok gecmis olsun?

Selam kızlaar, Çok yoğunuz bu aralar biz de. İyice hareketlendi günlerimiz artık.

Alınanlar/Yapılanlar/Hazır olanlar
-Düğün/kına mekanı
-Gelinlik
-Beyaz eşyalar ve mobilyalar
-Kuaför ve fotoğrafçı
-Bohça için çamaşırlar, kıyafetler, makyaj malzemeleri
-Gelin çiçeğim-kuşağım-dış çekim için çiçekli tacım-yaka çiçeği

Alınacaklar/Yapılacaklar/Hazırlanacaklar
-Ev
-Kına kıyafeti-ayakkabısı
-Gelinlik ayakkabısı
-Damatlık-ayakkabı
-Bohça için saat, bavul
-Çeyizdeki bazı ufak tefek eksikler

-Kınada kızlara vereceğimiz taçlar
-Kınada dağıtılacak kolonya şişeleri

-Gelinlik provası, fotoğrafçıyla görüşme
-Dans provaları
-Kına ve düğün için saç aksesuarları

Canim cogu gitmis azi kalmis masallah halledersiniz digerlerini de :)

Canim ya hamile.hamile hasta olmak da zordur ne virusu ki bu cok gecmis olsun?
Viral enfeksiyon diyebiliyorlar sadece ne virüsu olduğu belli değil hamile olunca tetkikler de yetersiz kalıyor ama atlatamasaydim gozetim altında kalabilirdim...
çok zor canim..kaç gündür yıprandım yoruldum çok..
Bakalim tamamen ne zaman geçecek...

InsaAllah canım nasılsın:)
Ya ben biraz titizlik temizlik hastasiyim simdi ev temizleniyo yavas yavas yeslesiyo benim titizlik damarlarim catliyor nolcak boyle pimpirikli bir ev hanimi mi olacagim ya:)
Ay onu oraya koymayin ay buna dokunmayin ay suraya basmayin diye diye:)
Normal oyle olması canim..
hoşgeldin aramıza...bende titizim :))
ama evin yerlessin rahat rahat birak.. sen sonra kendin yerlestirirsin temizler paklarsin biseycik olmaz :)

Viral enfeksiyon diyebiliyorlar sadece ne virüsu olduğu belli değil hamile olunca tetkikler de yetersiz kalıyor ama atlatamasaydim gozetim altında kalabilirdim...
çok zor canim..kaç gündür yıprandım yoruldum çok..
Bakalim tamamen ne zaman geçecek...
Zaten pek gorunmuyordun buralarda ben de merak etmistim acikcasi canim ya tez zamanda atlat insaAllaho_O

Normal oyle olması canim..
hoşgeldin aramıza...bende titizim :))
ama evin yerlessin rahat rahat birak.. sen sonra kendin yerlestirirsin temizler paklarsin biseycik olmaz :)

Ayy canim valla terlikle balkona cikip sonra halilara basiyorlar fln ben ifrit oluyorum nolcal boyle:KK48:
Daha her seyler yeni diye kiymetli herhalde bende yoksa baba evinde hiic titiz degilim yani gayet pasakliyim :KK56:

Kızlarr doktor sancılarımın artık başladığını söyledi hiç korkmuyordum doktor söyleyince içim içimi yemeye başladı :) normalde 1hafta sonra sezeryan olacağım ama sancılar dayanılmayacak gibi olursa gel dedi doktorum ... Kızlar yaaaa dua edinde bu hafta doğurmayım ben doğum sancısından çok korkuyorum ya:KK70:

Of çok korkuyorum allahım bu korkuyu alsın içimden korkudan gelecek oğlan :'(

Kuzuuuuum...Bebeğimi kucağıma almama 13 gün kaldı yazıya ya, oyyy ürperdim vallahi :) Anemm yaa şu an düşünüyorum dediğin gibi haftaya kucağıma alacağımı , çok garip çok, tarif edilemez bir duygu .. Rabbim sağlıkla sıhatle kavuştursun sizi birbirinize canım benim.Sende sıkıntı var diye mi sezeryan diye belirlendi? Sezeryan da olsa öyle sancı oluyormuymuş? Allah kolaylık versin canım.bir nefeste kucağına al inşallah, bu sözü geçen biri bana demişti çok hoşuma gittti ama normal doğum için bir tabir heralde :)

Virüs bulaşmış...

Hmmm bir yerden mikrop kaptın heralde canım, çok geçmiş olsun.İlaçsız atlatabilmen çok iyiymiş ama, maşallah dirençliymişsin.
Oyyy en güzel kısımlarından biri heralde bebek alışverişi.Kendi çeyiz alışverişimden bile daha heyecanlı geliyo bana :))

Günaydın kızlar, tatil dönüşü o kadar yoğun çalışıyorum ki yazılanları okuyup hemen çıkıyorum pek vakit ayıramıyoruz size kusura bakmayın, şuan da öyle sinirliyim ki işten dolayı...
Ahh ahh insanları anlamak zor gerçekten, güler yüzlü olmamak lazımmış onu anladım, şu para yok mu herkesi değiştirirmiş ya da insanları öyle anlarmışsın.. Herkes menfaatinin peşinde ayyy valla çok dertliyim çokk... Şu 3 ay geçsin daha kimbilir neler bekliyor beni bakalım :KK43: Bana dua edin olur mu kızlar..
Anneciğimde hasta, hiç yanımda kalamadı, sürekli ankarada, ameliyat olabilir öyle bir ihtimal var.. herşey üst üste geldi işte...

Kızlarr doktor sancılarımın artık başladığını söyledi hiç korkmuyordum doktor söyleyince içim içimi yemeye başladı :) normalde 1hafta sonra sezeryan olacağım ama sancılar dayanılmayacak gibi olursa gel dedi doktorum ... Kızlar yaaaa dua edinde bu hafta doğurmayım ben doğum sancısından çok korkuyorum ya:D

kiyamaaam :)
canim benim dualarim seninle insallah kolayycaa cok kolayca atlatip bebisinize kavusursunuz :)
insallah zatn bebisini kucagina alinca her agri unutulur diyolarya oyle olur :)
dusuncedende geliyodur o.sancilar simdi :)

Virüs bulaşmış...

esmamm oy atlatamadinmi hala imsallah cabucak atlatirsin ilacsiz atlatinca insan cok yipraniyor evey ama annelik iste Rabbim sabrinida verir insallah :)

ciciler alinmis gule gule kullansin o minnak insallah onlarii :)

Back