2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

havalarda guzellesınce tabı ınsanın alısverıs yapası daha cok artıyo ama benımde oyle :KK49:karar veerdım mutfaga tabak canak almıcam artık kesınlıkle :KK17: dıyet tam bı bıtsın beklesın benı magazalarrr :21:

aynenn.. benımde mutfakta artık yerim kalmadi.. kendime almak istiyorum bisiler..
sen bence en guzel sekilde hakettin gardrobunu yenilemeyi :)

bugum evet issizmis buralar, bende okuldaydim sonra arkadasa gittik yapilacak dersle vardi ama nasil uyukladim resmenn.. istem disi yorgunluk cokuyo cok garip bisii.

CennetiMelegiM CennetiMelegiM oy yesin teyzeleri o tosunuu masallah :)
zaten imzandada parmaklarini emiyo minnak :)

zeynepcim sanada selamm , nasilsin bulantilar devammi

aynenn.. benımde mutfakta artık yerim kalmadi.. kendime almak istiyorum bisiler..

bugum evet issizmis buralar, bende okuldaydim sonra arkadasa gittik yapilacak dersle vardi ama nasil uyukladim resmenn.. istem disi yorgunluk cokuyo cok garip bisii.

alalım alalım canım :) ınsallah yaza yenıleyecegım canım mecbur yenılemem gerek gercı :D
eee bugunde kımse yokkk :(

alalım alalım canım :) ınsallah yaza yenıleyecegım canım mecbur yenılemem gerek gercı :KK70:
eee bugunde kımse yokkk :KK43:

pek bi aktiftik nazarmı değdi ney topiğe:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK19:
dişicim sen nasılsın.

ay hamiş 2 tane kuzenim var onlarla az yürüyüşe çıkalım dedik, doğum yapan bir tanıdık geldi Allahım kurtulmuşlar ya nasıl akıl veriyo, insanı korkutuyolar.. onu yapın, bunu alın, onu öyle yapmayın ,bu boyle olur dır dır dır..
en iyisimi bişi bilmeden git doğuma..

pek bi aktiftik nazarmı değdi ney topiğe:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK19:
dişicim sen nasılsın.

ay hamiş 2 tane kuzenim var onlarla az yürüyüşe çıkalım dedik, doğum yapan bir tanıdık geldi Allahım kurtulmuşlar ya nasıl akıl veriyo, insanı korkutuyolar.. onu yapın, bunu alın, onu öyle yapmayın ,bu boyle olur dır dır dır..
kesınlıkle canım bosver :63:
evet ya degdı galıbaa ayy o bısey degıl alıntılarda kendımı bulamıyorum ben:KK70: eskı adım sanıyorum:KK70:

dişicim sen nasılsın.

Iyiyim tatlim ne olsun seni sormalı:)
Dedigin dogru canım bir sey bilmeden git doğuma hem herkesin doğumu birbirinden farklı oluyor sen faydalı seyleri ögren korkutucu seyleri ögrenme :)

kesınlıkle canım bosver :63:
evet ya degdı galıbaa ayy o bısey degıl alıntılarda kendımı bulamıyorum ben:KK70: eskı adım sanıyorum:KK70:

Daha yadirgiyorsun degil mi:)
Ben de bunu bi ara asilkartal yaptim sonra alisamadim bir turlu geri pembelokum yaptim ya:KK48:

Daha yadirgiyorsun degil mi:)
Ben de bunu bi ara asilkartal yaptim sonra alisamadim bir turlu geri pembelokum yaptim ya:KK48:
valla oyle oldu :) offf ıcımde ınanılmaz sıkıntı var kesın bırsey olucak..evelsı gunde boyleydım sonu ıyı olmadı off ıcım daralıyoo

valla oyle oldu :) offf ıcımde ınanılmaz sıkıntı var kesın bırsey olucak..evelsı gunde boyleydım sonu ıyı olmadı off ıcım daralıyoo

Hmm yapma ya umarim bisey olmaz canim yaa gecen benim de bi hayli icim skldi ama bisey olmadi cok yemek yedim ondan oldu herhalde diye dusundum cok mu yemek yedin?

2ihw0h5.gif

karlııı bir günden günaydıııııın:KK52:

Günaydın cnm. Bi var bi yol bulantı ama genel olarak azaldı. Endişeliyim. Bulantı varsa da endişeliyim yoksa da :)) Yarın kontrol var bakalım

Günaydın cnm. Bi var bi yol bulantı ama genel olarak azaldı. Endişeliyim. Bulantı varsa da endişeliyim yoksa da :)) Yarın kontrol var bakalım

heh aynen canımbende yoksa bile endişeliyim..
git bakalım kontröle, kalp atışını duymuşmuydun sen:KK64:

Size de günaydın kısçeler :))) Hayırlı cumalaar...
Aaa tutkku tutkku orda kar var he :)

Nasılsınız iyi misiniz??

iyidir canımcıım seni sormalıı :)
he ya yağdı yine oh miss:KK28:

Duymadım henüz bakalım keseyi görmüştüm 6martta. Yarın inş duyarım kalp atışı. Ya afedersin ama ben acı su kusmaya başladım sende de oluyo mu

Sana gün doğmuş ne güzel, tadını çıkar madem :)
Ben de iyiyim canım şükür, haftayı bitirmiş olmanın keyfi var üzerimde. :) Ne alemdesin, rahatsızlıkların oluyor mu?

Back