- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
Gunayydınnn kızlar musmutlu bır gun olsun ınsalllahhh
Evet tatlim beniim gitgide büyüyoruz...
Tünaydın canım herkese tünaydın:)
Nasilsinn gelin haniim :)
Iyiyim canim cumartesi gunu evde pinekliyorum sen nasilsin :)
İyiyim canıım...sen nasılsın bakiiimCanim naber iyi misin:)
Pinekle pinekle baba evi baskadir misafir sayilirain artik heh :)
Buna sukur bende iyiyim canim..
İyiyim canıım...sen nasılsın bakiiim
Madem değiştiriyorsun yenisini yollar insan :))Ben de iyiyim canim ben kisa bir sure once hattimi degistirdim hic bana yazip da ulasamadigin oldu mu canim:)
Madem değiştiriyorsun yenisini yollar insan :))
Ayyyy canım beniiim inan çok sevindiiimmmmmmm :))))) gözünüz aydın olsunn kucağınıza alacağınız gün çabucak gelsin inşallahhh :):) ne dicemi bilemedim yahukızlarr dayanamayıp söyleyeyim bariiii
ben hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm
Allahıma binlerce kez şüküürr
pazartesi kesin öğrendik
SirriEyvan
Ayyyy canım beniiim inan çok sevindiiimmmmmmm :))))) gözünüz aydın olsunn kucağınıza alacağınız gün çabucak gelsin inşallahhh :):) ne dicemi bilemedim yahurabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :) içime nasılda doğmuş ya eda yada tutku diyodum öyle içimden :) çok sevindim canım benim ya
Madem değiştiriyorsun yenisini yollar insan :))
Birkac ay sonra yine ayni seyi de lutfen bu kez ben olayim haha :)) cidden kalbin temizmis nasilsa bildinnAyyyy canım beniiim inan çok sevindiiimmmmmmm :))))) gözünüz aydın olsunn kucağınıza alacağınız gün çabucak gelsin inşallahhh :):) ne dicemi bilemedim yahurabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :) içime nasılda doğmuş ya eda yada tutku diyodum öyle içimden :) çok sevindim canım benim ya
İlkkez oldu bir kez daha olurmu bilemedimkiiiBirkac ay sonra yine ayni seyi de lutfen bu kez ben olayim haha :)) cidden kalbin temizmis nasilsa bildinn
Iyi pazarlar kizlar iyi pazarlar disiii :))
Çok teşekkür ederim canım evet 31 martta geliyo bebeğimiz 2 gündür kasık ağrım var belki erkende gelebilir bilmiyorum sanki 31 marttan önce gelecekmiş gibi kendimi hazır tutuyorum bi yandanda korku var Allah yardımcımız olsun sağ salim alaydım kucağıma :)Yaa canim cok sagol hepimiz.insallah saglicakla aliriz kucaklarimiza bebislerimizii :)
Temiz kalpliymissin hakkaten :)
Amaa sizin cok az kalmis.nasipsee,Rabbim sabir versin insallah canim sag saglim alitsiniz insallah minnaki kucaginiza :)
Oyy sağlıkla gelsin oğluşun çok az kaldı nasipse...Çok teşekkür ederim canım evet 31 martta geliyo bebeğimiz 2 gündür kasık ağrım var belki erkende gelebilir bilmiyorum sanki 31 marttan önce gelecekmiş gibi kendimi hazır tutuyorum bi yandanda korku var Allah yardımcımız olsun sağ salim alaydım kucağıma :)
Amin canım inşallah sezeryan olucam ama yinede duaya ihtiyacım var spinal değil genel anestezi olucam o yüzden korkuyorum :)Oyy sağlıkla gelsin oğluşun çok az kaldı nasipse...
bir avazda doğur inşaAllah canıım :))
Amin canım benim cümlemizin inşallahEn iyisini yapmissimiz canim.. Sizin yuvaniz,sizin gununuz..
Genclerin ve buyuklerin dusunceleri hiiic uyusmuyor malesef. O yuzden takil kafana gore :)
Insllah hersey gonlunce olur nehirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?