2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

kızlarr dayanamayıp söyleyeyim bariiii

ben hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm

Allahıma binlerce kez şüküürr

pazartesi kesin öğrendik

SirriEyvan
Ayyyy canım beniiim inan çok sevindiiimmmmmmm :))))) gözünüz aydın olsunn kucağınıza alacağınız gün çabucak gelsin inşallahhh :):) ne dicemi bilemedim yahu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :) içime nasılda doğmuş ya eda yada tutku diyodum öyle içimden :) çok sevindim canım benim ya

Yaa canim cok sagol hepimiz.insallah saglicakla aliriz kucaklarimiza bebislerimizii :)
Temiz kalpliymissin hakkaten :)

Amaa sizin cok az kalmis.nasipsee,Rabbim sabir versin insallah canim sag saglim alitsiniz insallah minnaki kucaginiza :)

Birkac ay sonra yine ayni seyi de lutfen bu kez ben olayim haha :)) cidden kalbin temizmis nasilsa bildinn

Iyi pazarlar kizlar iyi pazarlar disiii :))

Yaa canim cok sagol hepimiz.insallah saglicakla aliriz kucaklarimiza bebislerimizii :)
Temiz kalpliymissin hakkaten :)

Amaa sizin cok az kalmis.nasipsee,Rabbim sabir versin insallah canim sag saglim alitsiniz insallah minnaki kucaginiza :)
Çok teşekkür ederim canım evet 31 martta geliyo bebeğimiz 2 gündür kasık ağrım var belki erkende gelebilir bilmiyorum sanki 31 marttan önce gelecekmiş gibi kendimi hazır tutuyorum bi yandanda korku var Allah yardımcımız olsun sağ salim alaydım kucağıma :)

Oyy sağlıkla gelsin oğluşun çok az kaldı nasipse...
bir avazda doğur inşaAllah canıım :))

Oyy sağlıkla gelsin oğluşun çok az kaldı nasipse...
bir avazda doğur inşaAllah canıım :))
Amin canım inşallah sezeryan olucam ama yinede duaya ihtiyacım var spinal değil genel anestezi olucam o yüzden korkuyorum :)

En iyisini yapmissimiz canim.. Sizin yuvaniz,sizin gununuz..
Genclerin ve buyuklerin dusunceleri hiiic uyusmuyor malesef. O yuzden takil kafana gore :)
Insllah hersey gonlunce olur nehirim :)
Amin canım benim cümlemizin inşallahAileleri uzak tutunca daha iyi oluyor bu işlerden tabi ki nişanlımla herşeyi kendimiz yapıyoruz eşyalar düğün falan maddi olarak bizden çıkıyor buda sebep olarak ama kafamız rahat enazından ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…