2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Yaa canim cok sagol hepimiz.insallah saglicakla aliriz kucaklarimiza bebislerimizii :)
Temiz kalpliymissin hakkaten :)

Amaa sizin cok az kalmis.nasipsee,Rabbim sabir versin insallah canim sag saglim alitsiniz insallah minnaki kucaginiza :)

Kuzuum imzan hayırlı uğurlu olsuuun :))

Birkac ay sonra yine ayni seyi de lutfen bu kez ben olayim haha :)) cidden kalbin temizmis nasilsa bildinn

Iyi pazarlar kizlar iyi pazarlar disiii :))

Vaaaay edacığım senden böyle şeyler duyacak mıydık :)) Heveslenmeler başlamış :)

Çok teşekkür ederim canım evet 31 martta geliyo bebeğimiz 2 gündür kasık ağrım var belki erkende gelebilir bilmiyorum sanki 31 marttan önce gelecekmiş gibi kendimi hazır tutuyorum bi yandanda korku var Allah yardımcımız olsun sağ salim alaydım kucağıma :)

Canımmm oyy geri sayım başladı hee, hadi bakalım sağlıkla sıhatle hayırlısıyla kavuşun yavrucağınla. :)

Ay tutkuuuu :nazar::anneadayı::KK53::KK57::rolleyes::rolleyes:
İsim annemiz anne mi oluyor??:KK61:

yaa mutimm :) isim annen nasipse anne oluyor :)
bukezde bebege isim.anneligi sen yap heh :)
oyle canim zaman geciyor iste gecn sene buzamanlarda dugune gun sayarken simdi sira bebise geldi cok sukur :)

Slm kızlar :) nasılsınız

zeynepcim hos geldin :)
seni sormalii varmi bulanti hala

Ladypurple Ladypurple meltemimm sagol kusumm :)
ne garip orda bebisle simdi :)

oyle canim zaman geciyor iste gecn sene buzamanlarda dugune gun sayarken simdi sira bebise geldi cok sukur :)

Canımm, sen iste yeter ki kuzum :KK15:
Cinsiyeti belli olsun teyzesi ona güzel güzel isimler bulacak:anneadayı: Ay minnoşum yaa:KK36:

MutluBulut_ MutluBulut_ edam madrm seninde adin gecmis bellimi olur siradaki senmisin aceeeep :)
ama bana duman91 duman91 den hayirli haber alicaz gibime geliyo.
bakalim.benim kalpte temizmi :K48:

CennetiMelegiM CennetiMelegiM insalllaaah saglicakla alirsin kucagina yavrunu canim gececek insallah .. eskileri dusun 6-8 cocuk dogurmuslar ninelerimiz.
dusunki korkma .. Rabbim buyuk :)

nehirnil111 nehirnil111 aynen.canim en guzelini yapiyosunuz..
Gelin olmus gidiyorsuuun diyesim geldi :) :*

heh evet hele bi gelelim o aylara insallah :)

is buldunmu canim.sahi, yanlis hatirlamiyosam is ariyodun

Canım bi ara öyle bi girişimim oldu ama şimdi tekrar öğrenci+öğretmenim :D Öğretmenlik için formasyon alıyorum, lisede staja gidiyorum. 2 buçuk ay kaldı düğüne zaten, iyi ki iş olmamış diyorum şimdi yoksa sıkıntı olacaktı izin konusu falan.

Sorma eşim bozuk balık almış dünden beri mahvoldum. Şimdi iyiyim şükür vanilya kaynattım koku gitti :) sen nasılsın cnm nasıl gidiyor? Allah bağışlasın inş sağlıkla kucağımıza alalım :)

İlkkez oldu bir kez daha olurmu bilemedimkiii :KK70: istediğn vakitte sanada nasip olsun canım :KK70:

Çok teşekkür ederim canım evet 31 martta geliyo bebeğimiz 2 gündür kasık ağrım var belki erkende gelebilir bilmiyorum sanki 31 marttan önce gelecekmiş gibi kendimi hazır tutuyorum bi yandanda korku var Allah yardımcımız olsun sağ salim alaydım kucağıma :)
hehe :KK48: ınsallah canımm :KK68:oyyy cok cok azıcık kalmıs saglıkla gelsın ınsallahhh gecmez zaman sımdı

Kuzuum imzan hayırlı uğurlu olsuuun :))

Vaaaay edacığım senden böyle şeyler duyacak mıydık :)) Heveslenmeler başlamış :)

Canımmm oyy geri sayım başladı hee, hadi bakalım sağlıkla sıhatle hayırlısıyla kavuşun yavrucağınla. :)

:KK48::KK48:ayy ben hep heveslıydım canım ama bu arada göre göre daha bı costum arada gelıyo sonra duruluyo gercı :KK48: hayırlı zamanda olsunn:KK68:

MutluBulut_ MutluBulut_ edam madrm seninde adin gecmis bellimi olur siradaki senmisin aceeeep :)
ama bana duman91 duman91 den hayirli haber alicaz gibime geliyo.
bakalim.benim kalpte temizmi :K48:

CennetiMelegiM CennetiMelegiM insalllaaah saglicakla alirsin kucagina yavrunu canim gececek insallah .. eskileri dusun 6-8 cocuk dogurmuslar ninelerimiz.
dusunki korkma .. Rabbim buyuk :)

nehirnil111 nehirnil111 aynen.canim en guzelini yapiyosunuz..
Gelin olmus gidiyorsuuun diyesim geldi :) :*

tabıı ya belkımm :KK48::KK48: evett o en azından niyetınde bız sadece hayalındeyız karı koca o kadar :KK48:

Sorma eşim bozuk balık almış dünden beri mahvoldum. Şimdi iyiyim şükür vanilya kaynattım koku gitti :) sen nasılsın cnm nasıl gidiyor? Allah bağışlasın inş sağlıkla kucağımıza alalım :)

ayy demee yemismiydin sende..
aman canim.dikmat et, zaten bulantilar basa bela fazla mutfakta vakit gecirme derim..
birde mide yanmami.agrimi sanirim zeytingagi gecirdi cok sukur..
icebilirsen 1 kasIk fln alsan iyi gelmezmi sanada acaba..
kokudanda kesinlikle uzak dur.
yorgunluk varmi sendede.
oh insallah saglikla gelir o gunler, halimize sukur yinede dayanicaz artik.

Mia- Mia- canim amin insallah.. darisi basina diyelimmi :)

Mutella Mutella hee iyi olmus canim bak herseyde varmis.bir hayir :)
zor olmuyomu lisede amaan ben ana okuldakilerle bas edemiyorum masallah herseye akillari eriyor, liselilerle zordur

hehe :KK48: ınsallah canımm :KK68:oyyy cok cok azıcık kalmıs saglıkla gelsın ınsallahhh gecmez zaman sımdı

:KK48::KK48:ayy ben hep heveslıydım canım ama bu arada göre göre daha bı costum arada gelıyo sonra duruluyo gercı :KK48: hayırlı zamanda olsunn:KK68:

tabıı ya belkımm :KK48::KK48: evett o en azından niyetınde bız sadece hayalındeyız karı koca o kadar :KK48:

heh evet bosver edam hayirli zamanda nasip olur insallah..
ben hazir olmama ragmen bazen korku gitmek.bilmiyor icimden erkenmiydi acaba diye :)
sonra bi hevesleniyorum oyle oyle alt ust oldum he :)
biide hep hayirli zamani demistik demekki gelmis o zaman ne diyelim saglikli olsunda insallah :)

heh evet bosver edam hayirli zamanda nasip olur insallah..
ben hazir olmama ragmen bazen korku gitmek.bilmiyor icimden erkenmiydi acaba diye :)
sonra bi hevesleniyorum oyle oyle alt ust oldum he :)
biide hep hayirli zamani demistik demekki gelmis o zaman ne diyelim saglikli olsunda insallah :)

amın ınsallah :)
bosver o korkular canım mınıgın senınle artık :))
bende bı heveslı bı gerı cekılmıs haldeyım :)
aynen oyle :)

Bu yıl çok zor canım maddi olarak.tabi hazırlık yapıyorum dişlerimi tedavi ettirdim ufak dolgu işi vardı.Önümüzdeki yıl inş :)

anladim canim:)
evlilikte bazi seyler yerine oturmadiysa bebekle zor oluyor evet, ozman hayirli zzamanda nasip olur insalah diyelim :)

MutluBulut_ MutluBulut_ elimde diilki edam ya ..

karrsizlik zor evet :)
sanada hayirli zamanda nasip olsun diyelim ozaman :)
diyet meselesi varya simdi belki oda etkiliyodur.. son rakami kafaya koduysan ona ulasmadan bebis dusuncesi yok gibi sende :)

ayy demee yemismiydin sende..
aman canim.dikmat et, zaten bulantilar basa bela fazla mutfakta vakit gecirme derim..
birde mide yanmami.agrimi sanirim zeytingagi gecirdi cok sukur..
icebilirsen 1 kasIk fln alsan iyi gelmezmi sanada acaba..
kokudanda kesinlikle uzak dur.
yorgunluk varmi sendede.
oh insallah saglikla gelir o gunler, halimize sukur yinede dayanicaz artik.

Mia- Mia- canim amin insallah.. darisi basina diyelimmi :)

Mutella Mutella hee iyi olmus canim bak herseyde varmis.bir hayir :)
zor olmuyomu lisede amaan ben ana okuldakilerle bas edemiyorum masallah herseye akillari eriyor, liselilerle zordur

Yememiştim pişiremedim ki kokudan. Yıkayayım dedim paketi açmaz olaydım :( nadir giriyorum zaten mutfağa. Napçaz nasıl doyucaz bilmiyorum

Back