2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

1-2 ay olur ama sonra alışırsın canım hatta belki o kadar bile sürmez bulantıların şafak saymaya hep devam değil mi önce nişandır sonra evliliktir sonra bebiş ama güzel şafaklar Rabbim nasip etsin herkese :nazar::KK68:

Evet zaman su gibi geçiyor biz artık tutamıyoruz zamanı ya bir yandan korkutucu nasıl olacak falan sorumluluk üzerimizde parasal olarakta sıkıştırıyor:KK53: bakalım Rabbim büyük büyük güne 3 ay kaldı sadecek :nazar::oops:
Hoşgeldin sende buraya...
Önceki topicten hatırlar misin beni bilmemm caniiimm:)
Rabbim kolaylığıni verecek merak etme sen... Kocanla huzur içinde olacağıniz günler yakin insaAllaahh:-

Hoşgeldin sende buraya...
Önceki topicten hatırlar misin beni bilmemm caniiimm:)
Rabbim kolaylığıni verecek merak etme sen... Kocanla huzur içinde olacağıniz günler yakin insaAllaahh:-
Nickini hatırladım canım nasılsın maşallah az kalmış hatta bizim düğünümüzün aldığı gün alıyorsun kucağına yavrunu eğer takvimdeki gibi olursa inşallah sağ salim doğum gerçekleştirirsin:nazar::KK68:

Amin inşallah canım bizde dört gözle bekliyoruz bu sıkıntıları atlatalım evimize yuvamıza kavuşalım diye bir yandan korku ama güzel birşey :KK60:

Nickini hatırladım canım nasılsın maşallah az kalmış hatta bizim düğünümüzün aldığı gün alıyorsun kucağına yavrunu eğer takvimdeki gibi olursa inşallah sağ salim doğum gerçekleştirirsin:nazar::KK68:

Amin inşallah canım bizde dört gözle bekliyoruz bu sıkıntıları atlatalım evimize yuvamıza kavuşalım diye bir yandan korku ama güzel birşey :KK60:
Öyle miii o zaman 3 ay kaldı deme hakkın yok :D
Cunki mart ve hazirani saymiyorum ben :D

Allah razı olsun tatlim, darısı başınıza olsun inşaAllah evlenince...
Hamilelik herkese nasip olsun :)

Korku olması normal, nasıl olacağıni kestirememek, ama her şeyin tadını çıkar, aklında yapmadigin bir sey kalmasın derim... En mutlu gunlerinden biri olacak tatlimm:KK60:

Öyle miii o zaman 3 ay kaldı deme hakkın yok :KK70:
Cunki mart ve hazirani saymiyorum ben :KK70:

Allah razı olsun tatlim, darısı başınıza olsun inşaAllah evlenince...
Hamilelik herkese nasip olsun :)

Korku olması normal, nasıl olacağıni kestirememek, ama her şeyin tadını çıkar, aklında yapmadigin bir sey kalmasın derim... En mutlu gunlerinden biri olacak tatlimm:KK60:

O zaman 2 aymı kaldı dediğin gibiyse :21:daha çok eksik var :confused:

Amin inşallah canım:nazar::oops:

İnşallah tadını çıkarmaya çalışıyoruz çok keyifli işler fazlaca da yorucu düğün gününe odaklanmaya çalışacağız artık inşallah sonrasında da bu günleri sizler gibi yad ederiz bizlerde:nazar::KK60:

O zaman 2 aymı kaldı dediğin gibiyse :21:daha çok eksik var :confused:

Amin inşallah canım:nazar::oops:

İnşallah tadını çıkarmaya çalışıyoruz çok keyifli işler fazlaca da yorucu düğün gününe odaklanmaya çalışacağız artık inşallah sonrasında da bu günleri sizler gibi yad ederiz bizlerde:nazar::KK60:
Evet 2 ay :D

Kiyamam hallolur eksikler merak etme sen...ufak tefek şeyler evlenince de hallolur..:)

Amin amin yad edersiniz çoğalırsiniz insaAllaahh :)

Evet 2 ay :KK70:

Kiyamam hallolur eksikler merak etme sen...ufak tefek şeyler evlenince de hallolur..:)

Amin amin yad edersiniz çoğalırsiniz insaAllaahh :)

Deme öyle 2 ay bir an gözüm korktu daha çabuk geçecek gibi :KK17::KK53:

Bizde öyle düşünüyoruz sağlık huzur olsunda elbet halledilir :KK60:

Amin inşallah:nazar::oops:

tabı yaaa mutellam ne kaldı sızı evlendırmeye surdaaaa :KK53: caldık sızı oradan yada transfer ettık :KK50:

Sorma canim ya ogrendikten sonra baslado zaten bulantilar..
Busabah yedi.
Hic hic hiic bisi yemek.istemiyorum.ama zar zor napayim..
Sag hos olsunda bebis Rabbim.elbet sabrini vermistir :)

Sizin nasil mart ayi geldi az kaldi nasipse :)

Siz benim nişan topiğime baktınız mı yow:KK23:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nisan-hazirliklari-ve-nisan-bohcalari.798383/

1-2 ay olur ama sonra alışırsın canım hatta belki o kadar bile sürmez bulantıların şafak saymaya hep devam değil mi önce nişandır sonra evliliktir sonra bebiş ama güzel şafaklar Rabbim nasip etsin herkese :nazar::KK68:

Evet zaman su gibi geçiyor biz artık tutamıyoruz zamanı ya bir yandan korkutucu nasıl olacak falan sorumluluk üzerimizde parasal olarakta sıkıştırıyor:KK53: bakalım Rabbim büyük büyük güne 3 ay kaldı sadecek :nazar::oops:

Ne guzel soyledin insallah gecer hakkaten.
Gercekten safak say say bitmek bilmiyor ama dedigin gibi bunlar guzel seyler :)
Rabbim isteyen herkeze nasip etsin bunlari insallah..

Nasipse atlatacaksiniz canim, korku oluyor evet ama normal ve tatli.korkular bunlar..
Ne ilk evlenen biziiz ne ilk doguran..
Anca boyle sakinlestiriorum kendimi bende heh :)
Keskelerin olmasin insallah, istedigini yap o bu ne der diye dusunme :)

Mutella Mutella kuzum.nasilsin :)
Dogru duymussun hele bi evlende buyurrr :)

MutluBulut_ MutluBulut_ edam selaam :)
Balkonda kurumuyolar malesef canim hava soguk ya buz bile tutatlar heh :)
Sen nasilsin diyet devammi sahi

Nasipse atlatacaksiniz canim, korku oluyor evet ama normal ve tatli.korkular bunlar..

Mutella Mutella kuzum.nasilsin :)
Dogru duymussun hele bi evlende buyurrr :)

MutluBulut_ MutluBulut_ edam selaam :)
Balkonda kurumuyolar malesef canim hava soguk ya buz bile tutatlar heh :)
Sen nasilsin diyet devammi sahi
ahh ahh basıma gelen az bıraz yagmur yagmıs gece bende hep ıcerı alırdım bu gece aman yagmaz dedım almadım baktım yagdıgını gorunce topladım tekrar makıneye attım yıkayım dıye calıstırdım makıne arıza verıyo bı baktımkı sular yok dunde gıtmıstı zaten :mad: bulasık makınesı desen dolu oglende yerım oyle calıstırırım dıyodum o_O
diyete devam canım 30 kılo gıttı daha dogru 29.5 :KK52::nazar:

ahh ahh basıma gelen az bıraz yagmur yagmıs gece bende hep ıcerı alırdım bu gece aman yagmaz dedım almadım baktım yagdıgını gorunce topladım tekrar makıneye attım yıkayım dıye calıstırdım makıne arıza verıyo bı baktımkı sular yok dunde gıtmıstı zaten :mad: bulasık makınesı desen dolu oglende yerım oyle calıstırırım dıyodum o_O
Süper kilo verdin sen MaasAllaahhh...
Eski ve yeni halini cok merak ettim doğrusu canimm:))

Ah böyle zamanlarda suyun gitmesi berbat oluyor..
Gelmiştir inşaAllah sular...:KK51:

Süper kilo verdin sen MaasAllaahhh...
Eski ve yeni halini cok merak ettim doğrusu canimm:))

Ah böyle zamanlarda suyun gitmesi berbat oluyor..
Gelmiştir inşaAllah sular...:KK51:
Cok sukur canim azicik daha kaldi :)) ahh ahh berbat tabii :( internetten baktim 16.30 da gelicek yaziyo ama dunde 6 yaziyodu 10 da geldi insallah bugun gelirdee :(

Amin kuzum inşallah:nazar::KK68:

İnşallah atlatacağız tabisi canım dediğin gibi ilk evlenen yaşayan bunları biz değiliz herkes gibi alışacağız herşeye:KK60:Bende pek insanları önemsemiyorum canımız ne istiyorsa öyle olmalı diyorum eşyalarımızdan tut herşeye yani öyle karar verdik inşallah hiçbirimiz seçimlerimizden pişman olmayız :nazar::KK68:

Hadi ya susuz elektriksiksiz gercekten cok.zor.

Rabbim.baska dert vermesin ama her isinde ihtyac duyuyor insan..
Gelince yikarsin canim artik.. Makina calisitken bari kesilmems ya su..

Masallah canim gercekten guzel kilo verdin..
Buyuk sabir isteyen bisii :)

Amin kuzum inşallah:nazar::KK68:

İnşallah atlatacağız tabisi canım dediğin gibi ilk evlenen yaşayan bunları biz değiliz herkes gibi alışacağız herşeye:KK60:Bende pek insanları önemsemiyorum canımız ne istiyorsa öyle olmalı diyorum eşyalarımızdan tut herşeye yani öyle karar verdik inşallah hiçbirimiz seçimlerimizden pişman olmayız :nazar::KK68:

En iyisini yapmissimiz canim.. Sizin yuvaniz,sizin gununuz..
Genclerin ve buyuklerin dusunceleri hiiic uyusmuyor malesef. O yuzden takil kafana gore :)
Insllah hersey gonlunce olur nehirim :)

SirriEyvan SirriEyvan aciktinizmi siiz :)
Yesinde buyusun minnak

Back