2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

canım hedıye tabak canak goturuyorum suanlık :) kesınlıkle canım bende oyle dıyordum annem aldı ıste hepsını eksık olma tabııı sızın topıkte yenı gelınler falan gelmıs sanırım arada bakıyorum degısık kısıler

Ne renk istedin canım? Ben benimkinin fotoğraflarını bulabilirsem göstereyim size de.
O altın sarısı dedi ben hiç sevmem eltime mor yapmış bende mavi ya da gri olabilir dedim gümüş rengi olursa yatak odama uyar inşallah öyle yapmıştır mavi de gerçi çok severim herhalde kurdele takılan yerleri varmış oraya o renkleri kullanacaklar normali beyaz sanırım

O ne kız altın sarısı falan, nasıl oluyor ki o aynı şeyden bahsetmiyoruz sanırım

Evet canım yeni arkadaşlarımız eklendi çeyiz topiğimi inceledin mi cicilerimi gördün mü sen Aldım ama sade zarif birşey aldım

Benim çeyiz topiğimdeki pikeleri gördün mü sen?
Evet canım görmüştüm çok tatlılardı sanırım onlara benzer birşeydir yastığın ortasına falan böyle büzdürme şeylerden bahsetti çok uzağım bu konulara öyle renk söyledim afal afal baktım

dantel dımı tahmın ettıgım gıbı bırsey sanırım =)

Tutkum inanmıyorum hamilemisin çok sevindim canım ya hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun inşallahNe kadarlık miniş

Nehiriiim eveet :)
Cok sukur bekletmedi minigimiz :)

5-6 haftalikmis teyzesii (dokyor 6 ben 5 diyorum azcik karisiyo bu haftalar )

MutluBulut_ edamm evet aksammi.busabahmi aklimdan gecti maske kullanmak.. Yagli bisi pisiricem cunki esim pisirir belki.ama nezamana kadar esime yemek yaptirayimki.. Mutfaya girer girmez hoop banyoya kosar oldum.

Camasirlarda ayri dert dun o dediiniz camasir seysine astm camasirlari.. Eskiden oh miss giiydi simdi resmen odaya giresim gelmiyor..
Sabir sabiir :)

Nehiriiim eveet :)
Cok sukur bekletmedi minigimiz :)

5-6 haftalikmis teyzesii (dokyor 6 ben 5 diyorum azcik karisiyo bu haftalar )

Çok şükür canım yerim o minişi yavaş yavaş gösterir kendini şimdi Miden çok bulanıyor sanırım çubuk kraker bastırıyor diyorlar bir dene istersen kendine artık 2 kere bakman gerek annesi

Çok şükür canım yerim o minişi yavaş yavaş gösterir kendini şimdi Miden çok bulanıyor sanırım çubuk kraker bastırıyor diyorlar bir dene istersen kendine artık 2 kere bakman gerek annesi

Sorma canim ya ogrendikten sonra baslado zaten bulantilar..
Busabah yedi.
Hic hic hiic bisi yemek.istemiyorum.ama zar zor napayim..
Sag hos olsunda bebis Rabbim.elbet sabrini vermistir :)

Sizin nasil mart ayi geldi az kaldi nasipse :)

Bilmiyorum ki neyden bahsettiğini zaten diyeli 1 sene olacak neredeyse hala daha vermedi bohçaya koyacak herhalde yaptırdım bakda demedi
Haha belki bizimkiler gibi yapar benim kv aldiklarini bizim ceyizden 1 hafta once getirdi

Tabi canim ilerleyen zamanlarda yaparda 9 ayda isten gelip zor olur.hadi ya o kadar kotu oluyo hee balkon falan varsa oraya koy bari canim kokusu gelmez en azindan

Sorma canim ya ogrendikten sonra baslado zaten bulantilar..
Busabah yedi.
Hic hic hiic bisi yemek.istemiyorum.ama zar zor napayim..
Sag hos olsunda bebis Rabbim.elbet sabrini vermistir :)

Sizin nasil mart ayi geldi az kaldi nasipse :)
1-2 ay olur ama sonra alışırsın canım hatta belki o kadar bile sürmez bulantıların şafak saymaya hep devam değil mi önce nişandır sonra evliliktir sonra bebiş ama güzel şafaklar Rabbim nasip etsin herkese

Evet zaman su gibi geçiyor biz artık tutamıyoruz zamanı ya bir yandan korkutucu nasıl olacak falan sorumluluk üzerimizde parasal olarakta sıkıştırıyor bakalım Rabbim büyük büyük güne 3 ay kaldı sadecek

Kuzum hamilelik hormonlari bunlar..
Bana bazen bir geliyorlar her şeye ağlıyorum odaya çekilip...
Merak etme hormonlarin etkisindesin sadece :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…