- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- 448
Eee bizde evli olacağız nasipse yakında mutimHiçbir topikten eksik kalmamalıyım
Kullan canım tabi ki kullanmadıklarını da ev görmeye falan giderken ver elinden çıksın yeni evlenenlere falanGelin seti çok fazla para ve dedigin gibi içinde kullanılmayanlar var bende büyük konuştum ama gittim pike seti aldım mecburmuşuz ama dediğim süslü yatak örtülerinden almadım hala lafımın arkasındayım
Tutkuma da söz vermiştim gelirim diye uğrayamadım ne zamandırGelirim canım topiklerden eksik olmuyorum zaten ben
kayınvalıdelere masallahhhNe renk istedin canım? Ben benimkinin fotoğraflarını bulabilirsem göstereyim size de.
O altın sarısı dedi ben hiç sevmem eltime mor yapmış bende mavi ya da gri olabilir dedim gümüş rengi olursa yatak odama uyar inşallah öyle yapmıştır mavi de gerçi çok severim herhalde kurdele takılan yerleri varmış oraya o renkleri kullanacaklar normali beyaz sanırımNe renk istedin canım? Ben benimkinin fotoğraflarını bulabilirsem göstereyim size de.
O altın sarısı dedi ben hiç sevmem eltime mor yapmış bende mavi ya da gri olabilir dedim gümüş rengi olursa yatak odama uyar inşallah öyle yapmıştır mavi de gerçi çok severim herhalde kurdele takılan yerleri varmış oraya o renkleri kullanacaklar normali beyaz sanırım
Evet canım yeni arkadaşlarımız eklendi çeyiz topiğimi inceledin mi cicilerimi gördün mü sencanım hedıye tabak canak goturuyorum suanlık :) kesınlıkle canım bende oyle dıyordum annem aldı ıste hepsınıeksık olma tabııı sızın topıkte yenı gelınler falan gelmıs sanırım arada bakıyorum degısık kısıler
Bende anlamadım kuzum ya sanırım böyle büzdürülüp ortasına kurdele falan takılıyormuş eski moda işler olabilürO ne kız altın sarısı falan, nasıl oluyor ki o aynı şeyden bahsetmiyoruz sanırım
Bende anlamadım kuzum ya sanırım böyle büzdürülüp ortasına kurdele falan takılıyormuş eski moda işler olabilür
Evet canım yeni arkadaşlarımız eklendi çeyiz topiğimi inceledin mi cicilerimi gördün mü senAldım ama sade zarif birşey aldım
Evet canım görmüştüm çok tatlılardı sanırım onlara benzer birşeydir yastığın ortasına falan böyle büzdürme şeylerden bahsetti çok uzağım bu konulara öyle renk söyledim afal afal baktımBenim çeyiz topiğimdeki pikeleri gördün mü sen?
dantel dımı tahmın ettıgım gıbı bırsey sanırım =)Evet canım görmüştüm çok tatlılardı sanırım onlara benzer birşeydir yastığın ortasına falan böyle büzdürme şeylerden bahsetti çok uzağım bu konulara öyle renk söyledim afal afal baktım
Bilmiyorum ki neyden bahsettiğini zaten diyeli 1 sene olacak neredeyse hala daha vermedi bohçaya koyacak herhalde yaptırdım bakda demedidantel dımı tahmın ettıgım gıbı bırsey sanırım =)
Tutkum inanmıyorumhamilemisin çok sevindim canım ya hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun inşallah Ne kadarlık miniş
Nehiriiim eveet :)
Cok sukur bekletmedi minigimiz :)
5-6 haftalikmis teyzesii (dokyor 6 ben 5 diyorum azcik karisiyo bu haftalar )
Çok şükür canım yerim o minişi yavaş yavaş gösterir kendini şimdiMiden çok bulanıyor sanırım çubuk kraker bastırıyor diyorlar bir dene istersen kendine artık 2 kere bakman gerek annesi
Haha belki bizimkiler gibi yapar benim kv aldiklarini bizim ceyizden 1 hafta once getirdiBilmiyorum ki neyden bahsettiğini zaten diyeli 1 sene olacak neredeyse hala daha vermedi bohçaya koyacak herhalde yaptırdım bakda demedi
Nehiriiim eveet :)
Cok sukur bekletmedi minigimiz :)
5-6 haftalikmis teyzesii (dokyor 6 ben 5 diyorum azcik karisiyo bu haftalar )
MutluBulut_ edamm evet aksammi.busabahmi aklimdan gecti maske kullanmak.. Yagli bisi pisiricem cunki esim pisirir belki.ama nezamana kadar esime yemek yaptirayimki.. Mutfaya girer girmez hoop banyoya kosar oldum.
Camasirlarda ayri dert dun o dediiniz camasir seysine astm camasirlari.. Eskiden oh miss giiydi simdi resmen odaya giresim gelmiyor..
Sabir sabiir :)
1-2 ay olur ama sonra alışırsın canım hatta belki o kadar bile sürmez bulantıların şafak saymaya hep devam değil mi önce nişandır sonra evliliktir sonra bebiş ama güzel şafaklar Rabbim nasip etsin herkeseSorma canim ya ogrendikten sonra baslado zaten bulantilar..
Busabah yedi.
Hic hic hiic bisi yemek.istemiyorum.ama zar zor napayim..
Sag hos olsunda bebis Rabbim.elbet sabrini vermistir :)
Sizin nasil mart ayi geldi az kaldi nasipse :)
Olabilir canım zaten biz düğüne yakın yaparız demiştik sanırım öyle olacakHaha belki bizimkiler gibi yapar benim kv aldiklarini bizim ceyizden 1 hafta once getirdi
Demekki canim :)Olabilir canım zaten biz düğüne yakın yaparız demiştik sanırım öyle olacak
ıyı canım bende temızlık yemek gıdıyor ısteasıl sen ne yapıyorsun hazırlıklar ne alemde
yakınmıydı canım kv sana..hadı ya haftasonudamı calısacaksınnn[/QUO
Kuzum hamilelik hormonlari bunlar..Günaydın canlaaaaarr . :)))
Sen annene hiiiiç kafanı takma canım, benimkini de biliyorsun, tepki birebir aynıydı :)) Ama şimdi heveslenmeyi bir görsen.Geçen hafta ordaydı yaa gelip gelip karnımı seviyo kuzumun kuzusuuu diye
Canııım bak o ultrason fotolarından da verecekler ya tarihlerine göre de günlük gibi bir şey tut, ben başladım.Sen de şimdiden ilk hissettiğin duygularla başlayıp devamını getirebilirsin. :)
Oyyyy minik prensesin tatlı cicileri he.Canım benim Rabbim sağlıkla sıhatle giymeyi nasip etsin inşallah..Hepsi çok güzel.Maşallah. :)
Amin canım inşallah..Eşimden de ötürü pek kokoş olacak bizim kızan :))
Yaaa canım sen daha tecrübelisin.Sen de yaşadın mı aynını.Yaa dün ben o kadar kötüydüm ki.Resmen ağlama krizlerine girdim.Bir türlü susamıyorum.Eşim bişeyler söylüyo, sakinleşiyorum, sonra yeniden..Sabah kalktım çok feci şiş gözler, zor toparlandım..Biraz aksilikler üst üste sanırım bu ara.Ama öyle çok takılacak meseleler de değil, ama gören sanır ki bu kızın dünyaıs başına yıkıldı.Takıldığım meseleden çok, kendi içimde onu niye büyütüyorum altından kalkamıyorum diye kızıp ağlıyorum.Of ne fenaydı. :/
Selam canım.. Çok şükür takılıyoruz işte burlarda , sen napıyosun, nasılsın? Benim gecen bir haftalık aramdan ötürü birebir konusma fırsatımız olmadı galiba hiç. :) Senin 2015 gelini olacaksın inşallah, dimi? Yalnış kalmadıysa aklımda.
Bu arada dört hamiş olduk biztutkku cuğumla beraber. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?