- 1 Ekim 2020
- 52
- 55
- 3
- 35
Hoş buldumHosgeldın :) öyle gercekten bir zamanlar yeni gelinken şimdilerde baya eskidik6,5 yılda benden oldu vay be :)
Bana mesajı yazarken tamda öyle olduHoş buldum
Nice 6,5 yıllara olsun inşallah
Eskidik gerçekten, bazen unutuyorum ne kadar zaman olduğunu sonra bir anda aklıma geliyor vay şu kadar oldu diye şaşırıyorum dün gibi sanki
AminBana mesajı yazarken tamda öyle oldubi şaşırdım vay be dedim
Amin inşallah hepımız için
Zaman cok hızlı geciyo eskidik resmenAy şaka maka 6,5 yıl daha 6. Yıl bir kac gun onceydı sanki o bucuk nasıl gecmıs öyleFarketmedım
Bende inşallah o günlerini görürüm birbirleriyle güzel güzel oynarlar :)ilknurrr22 canım hayırlı olsun tekrardan iyi düşünmüşsünüz iyi Yönleriyle de kötü Yönleriyle de kardeş kavramı insanın gelişimi için gerekli bence ben öyle düşünüyorum Yani benimkilerin birbirine olan ilgisini sevgisini gördükçe içim eriyor benim didişmeler de hiç bitmiyor haliyle yaşlar çok yakın olunca daha en ufak da büyüyünce didişmeler daha da artar herhalde :)
ben zor yetişiyorum bir de bebişle uğraşmaktan büyüklerle zor vakit geçiriyorum pandemi girince kızımı okula gönderemedim 4 yaşında şimdi.. neyse ki birbirleriyle güzel oynuyorlar iyi vakit geçiriyorlar
siz kreşe devam ediyor musunuz?
Bende inşallah o günlerini görürüm birbirleriyle güzel güzel oynarlar :)
Yok canım gitmiyo gecen senede devam etmedik biz kışın zor oldu benim goturmen bizim buralar hep yokuş bu senede yazdiralim mi yazdirmayalim mi diye cok düşündük ama yazdirmadik korktuk virusten
Belli oldu kuzum yazmıştım buraya görmemişsin oğlum olcak:)iyi etmişsin canım ne güzel evdesin riske atmayın hiç kendinizi boşuna
cinsiyet belli olunca haber et bze de sağlıklı olsun da inşallah iki erkek olursa kendileri için iyi olur ben oğullarımı Yanyana gördükçe pek mutlu oluyorum:) kızımın da bir kızkardeşi olsaydı keşke
EvetZaman cok hızlı geciyo eskidik resmen
Günaydın canım napiyosun :)Günaydın :)
Bir sürü iş beni beklerken ben burada İnternete giriyorumGünaydın canım napiyosun :)
Bende ev işlerini hallettim dışarı ciktik ama o kadar alışmışım ki evde oturmaya acayip yoruldum maskeyle gezmekte daralttı beniBir sürü iş beni beklerken ben burada İnternete giriyorumbunu yazayım ve işleri halletmeye kalkayım sen ne yapıyorsun
Dimi ya insan hem cıkmak ıstıyo hmede pişman oluyo gezdıgınden de zevk almıyorsun ki :/ ve evet oturmaya alıstı evde az gezınce hemen yoruluyoruz birde sen hamilesin iyice kötu olmussundur maskeyleBende ev işlerini hallettim dışarı ciktik ama o kadar alışmışım ki evde oturmaya acayip yoruldum maskeyle gezmekte daralttı beni
Ay hemde ne kotu oldum bi ara basim felan döndü bide uzun kollu giydik hava serin sanıyodum sicakmis iyice sicak bastı arabaya binince bi oh çektimDimi ya insan hem cıkmak ıstıyo hmede pişman oluyo gezdıgınden de zevk almıyorsun ki :/ ve evet oturmaya alıstı evde az gezınce hemen yoruluyoruz birde sen hamilesin iyice kötu olmussundur maskeyle
Anam bizde arabada yok o yuzden bı takınca saatlerce cıkmıyo maske :/Ay hemde ne kotu oldum bi ara basim felan döndü bide uzun kollu giydik hava serin koyu yodum sicakmis iyice sicak bastı arabaya binince bi oh çektim
Bizim araba olmasa eşim hayatta çıkarıp bizi gezdirmezAnam bizde arabada yok o yuzden bı takınca saatlerce cıkmıyo maske :/
Bizim araba olmasa eşim hayatta çıkarıp bizi gezdirmezbenim eşim cok araba değiştiriyo bi sene binemiyo bi arabaya bulamazsa yandik artik hiç bi yere gitmeyiz
Ankaradayiz kuzum burdada şart valla ben evlendiğimden beri nerdeyse hic binmedim otobüse dolmuşa eşim işten gelir bırakır gitcegim yere geri gider boyle bi değişik huyu varkeyfine düşkün
Hangi şehirde oturuyodunuz siz? Biz İstanbuldayız burada şart aslında ama bizim için şuan ev alabilmek daha önemli bakalım :) biz otobuse minibüse devam
Şu dönemde masrafa girmekte iyi degıl tabi :/ oy ne guzelAnkaradayiz kuzum burdada şart valla ben evlendiğimden beri nerdeyse hic binmedim otobüse dolmuşa eşim işten gelir bırakır gitcegim yere geri gider boyle bi değişik huyu varhastaneye de zaten Ardayi almadıkları icin hep babamla gidiyorum onlar arabada bekliyo beni bizim evi Kayinbabam verdi eşimde surekli araba satıp ustune koyarak yükseltti şimdi yine niyeti var ben engelliyorum bebek gelcek kış geliyo krediye girip bizi sıkıştırma diyorum bakalım durmaz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?