- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- 448
Bu bebek saglıklı beslenmeye seviyoOlmaz mi cikolata ve tatli seyler resmen midem bulaniyo bak yazarken midem bulandi ne kadar çok severim halbuki sucuktan tiksindim ardada olmuştu o kahvaltim peynir ve ekmekle geciyo
Hahaha kesinlikle asitli icecek de içemiyorum kola fanta gazoz asla bi yudum alsam midem bulaniyo bu arada cinsiyetini ogrendik bugun bi oğlum daha oluyo evde 3 erkekle baş başa kaldimBu bebek saglıklı beslenmeye seviyo
Inşallah en kısa zamanda nasip olur sanada. Allah gönlüne gore versin canım :)Kizlarr bende 2015 Eylül geliniyim doğal yollardan maalesef çocuğumuz olmadı tedaviye başladık bugün ne olur bana bir dua edin Allah hayırlı sağlıklı evlat versin bana da bütün isteyenlere de
Tatlı sohbetler diliyorum
Aminnn Allah Razı olsun gönlü güzel arkadaşım sende hayırla bir avazda kucağına al yavrumu inşallahInşallah en kısa zamanda nasip olur sanada. Allah gönlüne gore versin canım :)
Amin canım insallahAminnn Allah Razı olsun gönlü güzel arkadaşım sende hayırla bir avazda kucağına al yavrumu inşallah
Yaa :) saglıkla gelsın ınsallah isim var mı aklınızdaHahaha kesinlikle asitli icecek de içemiyorum kola fanta gazoz asla bi yudum alsam midem bulaniyo bu arada cinsiyetini ogrendik bugun bi oğlum daha oluyo evde 3 erkekle baş başa kaldim
İnşallah Rabbim en hayırlı zamanda saglıkla nasip etsinKizlarr bende 2015 Eylül geliniyim doğal yollardan maalesef çocuğumuz olmadı tedaviye başladık bugün ne olur bana bir dua edin Allah hayırlı sağlıklı evlat versin bana da bütün isteyenlere de
Tatlı sohbetler diliyorum
Ardanın dediği ismi koycak gibiyiz bilmiyorum ki kıştan beri kardeşim olursa adını mete koyalım diyodu kız olmicagini bilmiş gibiYaa :) saglıkla gelsın ınsallah isim var mı aklınızda
İçme zaten onları :) aferim delikanlıya zararlı şeylerden uzak tutuyo annesini
İnşallah Rabbim en hayırlı zamanda saglıkla nasip etsin
aynen çocuk var mı benım 2 taneBende 2014 Haziran geliniyim
Zaman nasıl su gibi akıp geçiyor..
Hayır yok canım ya 3 gebelik kaybim var.aynen çocuk var mı benım 2 tane
zamanı gelince olacak inşallah bana doktor asla evladın olmaz demişdi yarım rahimlisin dedikten 3 ay sonra hamile kaldım. Rabim ol diyince oluyor merak etme doktorun dediklerini de kafanıza takmayın.Hayır yok canım ya 3 gebelik kaybim var.
Olur inşallah.
Allah bağışlasın
Maşallah Rabbim sana bağışlasın bizde kucağımıza alırız inşallahzamanı gelince olacak inşallah bana doktor asla evladın olmaz demişdi yarım rahimlisin dedikten 3 ay sonra hamile kaldım. Rabim ol diyince oluyor merak etme doktorun dediklerini de kafanıza takmayın.
inşalalh 3 düşük neden oldu acabaMaşallah Rabbim sana bağışlasın bizde kucağımıza alırız inşallah
Vardır bı zamanı inşallah bekleyeceğiz
Tedaviyle kalıyoruz iste xanim nasip değilmiş..inşalalh 3 düşük neden oldu acaba
bir kız bir erkekTedaviyle kalıyoruz iste xanim nasip değilmiş..
Senin cinsiyetleri ney bebisleeinin
Allah bağışlasın sizebir kız bir erkek
bende 2014 haziran doğumluyum beni de aranıza alırmısınız:)
Hosgeldınız kızlar :) Degıl mı gercekten öyle zaman hızla gecıyor :)Bende 2014 Haziran geliniyim
Zaman nasıl su gibi akıp geçiyor..
Evet yaşlandıkHosgeldınız kızlar :) Degıl mı gercekten öyle zaman hızla gecıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?