- 30 Ocak 2015
- 18.065
- 16.103
- 29
Aynen bazen mecbur kalınca bende gidiyorum oyle bi zor geliyo ki alışmışımŞu dönemde masrafa girmekte iyi degıl tabi :/ oy ne guzel gervekten otobus mınıbus cok zor oluyor :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bazen mecbur kalınca bende gidiyorum oyle bi zor geliyo ki alışmışımŞu dönemde masrafa girmekte iyi degıl tabi :/ oy ne guzel gervekten otobus mınıbus cok zor oluyor :/
Sana daha zor gelir hep arabaya alışıncaAynen bazen mecbur kalınca bende gidiyorum oyle bi zor geliyo ki alışmışım
Görnemişim ya haydi sağlıcakla hayırlısıyla kavuşun inşallah :) ben de gözlerimden katarakt ameliyatı oldum da doğru dürüst göremiyorum o yüzden takip edemiyorum pekBelli oldu kuzum yazmıştım buraya görmemişsin oğlum olcak:)
Ben kullanmadığım icin sıkıntı yok bi bundan önceki arabamıza cok üzülmüştüm rengi duruşu cok guzeldi özellikle her gören rengine bayılıyorduSana daha zor gelir hep arabaya alışınca
Aaa geçmiş olsun canimGörnemişim ya haydi sağlıcakla hayırlısıyla kavuşun inşallah :) ben de gözlerimden katarakt ameliyatı oldum da doğru dürüst göremiyorum o yüzden takip edemiyorum pek
Gecmıs olsun canımGörnemişim ya haydi sağlıcakla hayırlısıyla kavuşun inşallah :) ben de gözlerimden katarakt ameliyatı oldum da doğru dürüst göremiyorum o yüzden takip edemiyorum pek
Aman olsun bosver rengınıBen kullanmadığım icin sıkıntı yok bi bundan önceki arabamıza cok üzülmüştüm rengi duruşu cok guzeldi özellikle her gören rengine bayılıyordu
Hahaha eşimle zaten araba zevklerimiz hiç uyusmuyo o yüzden o ne beğenirse oGecmıs olsun canım
Aman olsun bosver rengını
Oy masallah buyumussunuz 23 haftanın ıcındeymıssınız :)Hahaha eşimle zaten araba zevklerimiz hiç uyusmuyo o yüzden o ne beğenirse o
Büyüdük canım cok sukur yani bende bi değişiklik yok ama bebis büyüdü tabi :)Oy masallah buyumussunuz 23 haftanın ıcındeymıssınız :)
Kac kilo aldın :)Büyüdük canım cok sukur yani bende bi değişiklik yok ama bebis büyüdü tabi :)
Çok şükür 2 Ardayi 8 kiloyla bitirdim bunda iştahım yeni açılmaya başladı ama onda hiç problemim yoktu midem hala cok kötü yesem bi dert yemesem ayriKac kilo aldın :)
Oo supermıs arda da harıkaymıs yaÇok şükür 2 Ardayi 8 kiloyla bitirdim bunda iştahım yeni açılmaya başladı ama onda hiç problemim yoktu midem hala cok kötü yesem bi dert yemesem ayri
Sağlıkla doğsunda ama malesef kilo konusunda cok takıntılıyım bunu nasıl asabilirim hiç bilmiyorum aman hamileyim yiyim veririm kafası yok 2 gün cok yediysem 3 gün dikkat ediyorum iyi mi.kotu mu yapıyorum bilmiyorumOo supermıs arda da harıkaymıs ya
İyi yapıyorsun ya saglıklı beslen tabi o cok onemlı ama fazla yıyınce cocuk daha saglıklı beslenmıyorSağlıkla doğsunda ama malesef kilo konusunda cok takıntılıyım bunu nasıl asabilirim hiç bilmiyorum aman hamileyim yiyim veririm kafası yok 2 gün cok yediysem 3 gün dikkat ediyorum iyi mi.kotu mu yapıyorum bilmiyorum
Evet demi acaba cocugu ac mi birakiyo4um diyorum ama aksam yemeginden sonra bisey yersem de cok kotu oluyorum 2 gün once yedim saat 10da inan nefes alamadım o kadsr Şiştim ki mide yanmasida bi taraftan sağlıklı beslenmeye gelirsek heralde hayatımın hic bi döneminde boyle sağlıklı beslenmedim zaten abur cuburdan tiksindim 2 3 haftadır yeni yiyorum 5 ayda 3 cikolata anca yemisimdirİyi yapıyorsun ya saglıklı beslen tabi o cok onemlı ama fazla yıyınce cocuk daha saglıklı beslenmıyor
Oh canına cekmıyorsa iyi masallah :) dogumdan sonrasıda fena oluyor yaEvet demi acaba cocugu ac mi birakiyo4um diyorum ama aksam yemeginden sonra bisey yersem de cok kotu oluyorum 2 gün once yedim saat 10da inan nefes alamadım o kadsr Şiştim ki mide yanmasida bi taraftan sağlıklı beslenmeye gelirsek heralde hayatımın hic bi döneminde boyle sağlıklı beslenmedim zaten abur cuburdan tiksindim 2 3 haftadır yeni yiyorum 5 ayda 3 cikolata anca yemisimdir
Evet yaa emzirirken cok tatli çekiyo canım arda 2 aylıktı hatırlıyorum sabah uyandım 9 tane baklava yemiştim ac karnına cok tazeydi aksam yatarken aklımda kalmistiOh canına cekmıyorsa iyi masallah :) dogumdan sonrasıda fena oluyor ya
Evet canım çok az kaldı ah burdaki kızlar hic girmiyo artık bende mart annelerinde aktifim çok şükür az kaldı beklemedeyiz sen napiyosun nasılsınSon msj kasımda atılmıs
ilknurrr22 canım masallah zaman ne kadar cabuk gecmıs neredeyse dogum zamanı gelmıs ne durumdasın