- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- 448
Yaa Mete ismi ceyda erkek olsaydı biz düşünüyorduk cok guzel benceArdanın dediği ismi koycak gibiyiz bilmiyorum ki kıştan beri kardeşim olursa adını mete koyalım diyodu kız olmicagini bilmiş gibibende pazar günü rüyamda görmüştüm eşime dedim cinsiyetini ben ogrendim gitmemize gerek yok diye ardayida rüyamda görmüştüm ultrasona hiç gerek yokmuş
Bende 2014 Haziran geliniyim
Zaman nasıl su gibi akıp geçiyor..
Hoşgeldiniz kızlar:)bende 2014 haziran doğumluyum beni de aranıza alırmısınız:)
Ay hadi yaa koymayalım o zamanYaa Mete ismi ceyda erkek olsaydı biz düşünüyorduk cok guzel benceama yanlıs hatırlamıyorsam fazla özgür ruhlu olurlarmos aile ile yasamayı tercıh etmezler ıs falan ahaha ana ogul bılmıssınız bak
Kız sen arastır yine guzel isim belki yanlıs bilgidir falanAy hadi yaa koymayalım o zamanaklına gelirse güzel erkek ismi yaz bana ben erkek hissediyodum ama hepte kız ismi bakmıştım kız olursa ada koycaktim arda ada uyumlu oluyodu
Bir oglum olursa adı mete ve efe olabilirAy hadi yaa koymayalım o zamanaklına gelirse güzel erkek ismi yaz bana ben erkek hissediyodum ama hepte kız ismi bakmıştım kız olursa ada koycaktim arda ada uyumlu oluyodu
Efeler cok yaramaz oluyoBir oglum olursa adı mete ve efe olabilirbal vazgecme sen mete den hemen arastır arda da olabilirdi ama onu koymus sun zaten
İsim bulamıcazEfeler cok yaramaz oluyobilmiyorum ki yaa bi taraftan ardayla uyumlu olsun istiyorum aslinda
Erkek ismi cok az yaa soyle kulağa güzel gelen bi.isim yok kiİsim bulamıcazefe konusunda sanırım haklısın :)
Ayaz - Arda nasıl :)Erkek ismi cok az yaa soyle kulağa güzel gelen bi.isim yok ki
Ayaz eşimin kuzeninin cocuguAyaz - Arda nasıl :)
Alper - ArdaAyaz eşimin kuzeninin cocuguarasta var baska da A ile baslayan isim yok zaten doğru düzgün
Yok uyum olmuyo en iyisi mete koyalım gitsinAlper - Arda
Emre - Ardaya uyumlu olmak zorundada degıller zaten dimi
Dogru koy gitsinYok uyum olmuyo en iyisi mete koyalım gitsin
Zaten ardaya başka isim öneriyoruz kabul etmiyoDogru koy gitsin
En iyisi onun sevdıgı zaten :) cocuk guzel ısımde begenmıs :)Zaten ardaya başka isim öneriyoruz kabul etmiyo
Bakalım daha çok var ama bakmicam isim belki kardeşini kıskanmaz ismini kendi koyduğu icinEn iyisi onun sevdıgı zaten :) cocuk guzel ısımde begenmıs :)
Evet iyi bir baslangıc olur :)Bakalım daha çok var ama bakmicam isim belki kardeşini kıskanmaz ismini kendi koyduğu icin
Hosgeldın :) öyle gercekten bir zamanlar yeni gelinken şimdilerde baya eskidikYaaa ne hoş bir topik Eylül 2015 gelininden selamlar
Zamanı gerçekten yakalaması zor aldı başını gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?